Cum sa te motivezi psihologic pt. a slabi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Salut, fetelor!
Simonna, eu sunt cu durerile de spate; si da, te rog vreau mai multe detalii. Eventual poti sa-mi scri pe PM. Multumesc!
As da orice sa scap de ele; stiu ca trebuie fizioterapie; din pacate niciodata nu mi-am facut timp pt. asa ceva. Bineinteles ca v-a trebui sa fac mai devreme sau mai tarziu, dar va trebui sa astept sa merg in tara, aici nu am cum; adica am, dar costa imposibil de mult.

Eu am inceput acum o dieta, de vreo 5 zile; s-au dus cateva sute de gr. dar nu si burta!
Aia nu se duce; cred ca numai liposuctia ma mai poate ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Na,
ca ma alatur si eu...Dupa un stat acasa 8 luni in sarcina si 8 luni dupa, am reusit sa iau dezastruos in greutate.
Poate ca axum, ca v-am citit, reusesc si eu sa ma mobilizez. Ma deranjeaza teribil cum arat, si in plus mersul prin magazine sa imi caut haine mi se pare deprimant - ce mi-ar placea sa port nu merge, caci as arata ca un elefant in corset.

Incerc sa nu imi plang de mila. Stiu ca tine de mine sa ma apuc sa schimb modul in care mananc, dar ceea ce ma omoara este stresul zilnic.

Intra-adevar cred ca trebuie sa imi fac mai mult timp pt mine, si sa nu renuntz asa usor la ceea ce imi propun.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

Aici e greseala cea mai mare poza nu trebuie sa fie NASPA ci cea mai frumoasa poza pe care o aveti ,in care aveati greutatea ideala !!!! Poza o sa va motiveze sa ajungeti acolo.

dar nu merge sa pun si o poza de cand eram slaba( si mi se parea ca sunt grasa) si una de acum cand sunt imensa?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Adita am ramas muta... cum te descurci cu patru copilashi (ca eu sant cu nervii in batista cu unul singur)

Si acum on-topic: incerc sa rezist eroic, in ciuda ciocolatelor din frigider... am probat azi o fusta care am cumparat-o anul trecut in vara... inca nu intru in ea mai trebuie sa dau jos vreo 3 kg

Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

ingrid, unul nu se pune, dar adita cum te descurci cu patru, ca mie cu trei imi vine sa-mi iau campii, d-aia mai dau iama in frigider. am cateodata senzatia ca pot manca 100 de amandine, of stresul asta si oboseala.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna fetelor, pot sa intru si eu in club?
Dupa a doua sarcina am ramas cu vreo 13 kile in plus. 10 le-am dat jos acum vreo 3 veri cu Montignac, dar acum am alea 3-4 kile care sunt pe burta. Pus ca pielea e urata rau, sifonata si lasata.
Am inceput asadar in aprilie anul asta cu niste gimnastica mai usoara gen medicinala, ca ma doare rau spatele daca fac abdomene clasice. dupa un timp am inceput exercitii mai normale cu o instructoare si acum fac si masaj anticelulitic. In primele sedinte veneam cu vanatai acasa, e destul de dur masajul si eu am si pielea sensibila, dar acum e ok si chiar mi se pare ca incepe sa se vada. Oricum s-au mai aranjat carnurile pe mine, au disparut aripioarele, deci continui.
Succes tuturor. Si fruntea sus , ganditi pozitiv.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

da, ma bag si eu....am avut nevoie de vreo 3 luni sa ma conving ca vreau + trebuie + pot sa ma las de fumat. si am reusit, pana la urma...dar cu slabitul...poveste lunga...cred ca greseala cea mare e ca incercam prea mult deodata. eu incerc sa ma las de paine. de abia peste vreo luna imi propun sa scot urm aliment. pt ca, zic eu, daca imi zic ca de azi renuntz la aia, aia si aia, plus ma apuc de sport, plus fac casa luna sau mai stiu eu ce...in cateva zile cedez...si daca cedez o data, de doua ori, de trei ori...a patra oara nu cred ca voi mai avea incredere in mine ca pot sa o fac.

mi a placut mult ideea cu poza frumoasa pe frigider, chiar acum ma duc sa pun una. multumesc.

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Da, poza frumoasa pe frigider chiar functioneaza: mie cel putin imi aminteste sa mai beau inca un pahar cu apa de fiecare data cand o vad.
De 1 luna merg la fitness - cam de 3-4 ori pe saptamana, de 2 saptamani am inceput si masajul abdominal, mai fac si acasa in jur de 100-150 abdomene sau alte exercitii si fara paine, fainoase, cartofi si dulciuri (exagerat ), fara mancare dupa ora 18 - eventual un mar/ un morcov/ un grepfruit si apa multa - am slabit 4 kg.

Si da, motivatia principala e sa incap din nou in jeansii scurti pe care-i purtam in poza si pana la 1 august stiu ca voi reusi!

Capra cu trei iezi, multumesc pt reclama :), insa mai ales iti doresc spor la slabit! si poti sa te premiezi cu un patratel de praji de ziua baiatului. La multi ani!

Si in incheiere :) www.weight.addr.com/ro/ro1.html" target="_blank">povestea unei colege de suferinta dar mai ales suportul ei, in primul rand cel psihologic.

Gratiela, Mariuca si Stefu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

quote:
Originally posted by strumfi2004

D

Capra cu trei iezi, multumesc pt reclama :), insa mai ales iti doresc spor la slabit! si poti sa te premiezi cu un patratel de praji de ziua baiatului. La multi ani!

care ziua baiatului, eu am spus ziua copilului, adica 1 iunie! la multi ani!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Hehe, ma gandeam ca-i nascut de ziua copilului :).

Mergi la inceput