Cum sa te motivezi psihologic pt. a slabi
Raspunsuri - Pagina 3
Simonna spune:
Cum fac masajul ala pe burta? Prind, asa, grasimioara intre degete si o framint ca pe aluat?
Ma scoate burta asta din sarite ceva de groaza, abdomene nu merg din motive de spate intepenit... Mi-am cumparat o minge de pilates, mare si rosie, pe aia reusesc sa fac ceva ce aduce a abdomene dar atit....
Eplicati-mi cu masajul, va rog frumos, ca am pus 3 la 5 kile exclusiv pe burta in ultimul an...
Simonna
corinadana spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Lemoni!
Eu fac ceva; adica nu doar ma plang; merg la sala regulat (din pacate nu slabesc deloc doar cu exercitii), si tot incerc sa tin regim.
Pielea nu e flasca, din pacate, cum am spus, singurele mele 5 kg care sunt in plus, sunt numai pe burta, respectiv pe laterale. Nu am fund, nu am aripioare, doar burta!
Toata lumea imi spune sa fac multe abdomene; nu pot deoarece am si o frumoasa scolioza, care ma innebuneste!
Asa o sa fac, o sa-mi pun o poza naspa pe frigider! Sa vedem daca mai imi arde de mancat!
Laura, mama lui Andrei
Poze
Laura, nu te sfii s o pui pe cea mai naspa! Eu asa am facut si cand mergeam la frigi, aoleuuuuuuuuuuuuuuuu nu l mai deschideam! Mai luam o gura de apa
.Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
capra cu trei iezi spune:
quote:
Originally posted by Simonna
Cum fac masajul ala pe burta? Prind, asa, grasimioara intre degete si o framint ca pe aluat?
Ma scoate burta asta din sarite ceva de groaza, abdomene nu merg din motive de spate intepenit... Mi-am cumparat o minge de pilates, mare si rosie, pe aia reusesc sa fac ceva ce aduce a abdomene dar atit....
Eplicati-mi cu masajul, va rog frumos, ca am pus 3 la 5 kile exclusiv pe burta in ultimul an...
Simonna
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985
o ciupesti, o framanti, o faci sul, cum te pricepi tu
o sa incerc si eu1
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
printesa_roz spune:
Asadar masajul la burtici se face asa ca un framintat. Incercati sa nu stringeti rau de tot in primele zile, ca o sa va doara a doua zi si nu o sa mai aveti chef sa continuati. Dupa o saptamina pielea si grasimea se obisnuieste, nu mai doare si puteti framinta mai tare.
Eu ma bag acum la 100 de abdomene, dus, apoi masaj si apoi ma impachetez cu folie di aia alimentara pina ma culc.
Miine ma duc la sala sa ma interesez de un abonament. Mi-am facut si un program de exercitii deja.
Va pup si ......sa fiti frumoase!
ralcat spune:
Intru si io in club, ma motivez in fiecare dimineatza si seara cand termin baia lui fiu-meu ma vezi in frigider ca mor de foame, fi-mi-ar programul de cap sa-mi fie.
Mey fetele, io masaj la ditamai burtosu fac cum fac, dar posterioru' ... cum il masez?
Ca burta daca reusesc totusi sa nu mai mananc la 10 noaptea se duce ea, dar ce ma fac cu celulita de pe fund si partea din spate a picioarelor ca acolo e de munca la mine. Si munca tare nu trei minute de masaj pisicos facut de mine ... :(. Si n-am nici timp si nici bani de masaj profesionist, asa ca ... ce fac ?
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
lilina spune:
ma regasesc in toate povestile voastre, mai mult sau mai putin
am nascut acum 8 luni si eram dinainte plinuta, am dospit pe neasteptate de la niste contraceptive si nu am mai reusit sa slabesc
acu', dupa niste ani am inteles care e problema - a tine o cura de slabire pt.mine nu e o solutie; si uite ca am inceput sa iau atitudine in alt mod
am renuntat la paine, sucuri din comert, dulciuri, cartofi si pastemai mananc din ele, dar f.f.rar
imi fac limonada in casa (fara zahar), pap legume si fructe multe, mancare fara grasimi, fara prajeli, foarte putin sare !!! mai multe salate, la mancare fierb ceapa NU o mai calesc, si adaug ulei f.putin - la sfarsit
incerc sa fac cat mai multa miscare si sa ma masez zilnic cu creme anticelulitice
si asta nu doar o perioada ci pt.totdeauna
am inteles ca TREBUIE sa fac din asta un mod de viata si nu sa consider ca tin cura de slabire, pt.ca sincer, la mine nu functioneaza...le-am incercat pe toate si mai rau mi-am facut
asa imi permit sa mananc ce poftesc atunci cand merg la o petrecere sau la o anumita ocazie, in rest sunt cuminte !
multa bafta va doresc
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
Lemoni spune:
Aici e greseala cea mai mare poza nu trebuie sa fie NASPA ci cea mai frumoasa poza pe care o aveti ,in care aveati greutatea ideala !!!! Poza o sa va motiveze sa ajungeti acolo.
Si eu ca si voi tot la burta puneam , am incercat dieta , abdomene si tot nimic parca mai rau ma ingrasam , e drept nu prea am avut multe kg de dat jos ma luptam cu 2-3kg care erau numai pe burta.Dar daca vrei se poate.Eu va doresc succes si sa ajungeti cat mai repede la greutatea ideala.
corinadana spune:
Ba Lemoni eu zic sa fie naspa sa te ingrozesti cand o privesti. Cel putin la mine a functionat.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocris spune:
Ma bucur ca ati redeschis subiectul. Va rog sa ma primiti si pe mine in grup. Am ramas dupa cele doua sarcini cu 7 kg in plus pe care as vrea sa le dau jos.
Nu am vointa deloc sa tin cure de slabire si ma ia valul repede.
Am inceput de aprox. o saptamana aerobic si exercitii la saltea acasa, cate o jumatate de ora pe zi si am slabit 1 kg. fara sa ma abtin de la mancare.
Am gasit pe Youtube o profesoara care imi place. Fac mai intai Low impact ca incalzire si apoi High imapact. Voi incerca sa pun adresa.http://www.youtube.com/watch?v=RR7zSS8hBX4&mode=related&search=
Multumesc pentru ideea cu masajul pe burta. Sper sa reusesc sa imi fac timp.
Simonna spune:
M-am incercat aseara, cu framintatul pe burta si stinga - dreapta pe talie!... Ca Lemoni, am si eu de dat jos fix alea citeva kile de pe burta! Da' ma apuca o plictiseala.... De-aia ma si de-motivez asa de repede, indiferent ce as incerca! Ca sa nu mai zic ce ma dor miinile! :))
Sa vad cit ma tzine, ca m-am hotarit sa mut lectiile copilului din salon la el in camera si ieri, pina am facut dictarea, fo' juma de ora, eu m-am sucit pe jos in toate directiile, cum m-am priceput. Si m-am si plimbat un ceas aseara....
Mi-am cumparat o crema contra celulita de la Nivea, plus ceva patch-uri de aplicat pe zona cea mai afectata... Nu's ce rezultate o sa aiba, poate-mi catifeleaza pielea :), da' face bine la moral, pentru moment.
Cu scuzele de rigoare pt. ca nu-mi amintesc numele, cineva zicea, ca mine, ca nu poate face abdomene din cauza spatelui. Eu merg la osteopat, sanatate lui!, ca mare bine mi-a facut! Cel putin 50% din inconfortul cauzat de durerile de spate s-a dus, am si schiat iarna trecuta! De mai vreti detalii, intrebati.
Oare ajuta daca de cite ori merg la baie la servici stau trei minute in plus si-mi masez burdihanul? Ca problema mea, pe linga lipsa de vointa, e si lipsa acuta de timp...
Cu drag,
Simonna

!