Cum sa te motivezi psihologic pt. a slabi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Tlaura sa stii ca aceeasi problema o am si eu. Tot cu burta probleme si mi-e teama ca daca tin regim slabesc si din alte parti (fund, picioare) si nu vreau asta.
Singura posibilitate de a da jos doar burta si grasimea de pe talie sint abdomenele, dar mai ales masajul pe zonele respective. Daca faci doar abdomene fara masaj o sa dai jos doar putin din grasime, dar o sa faci muschi pe sub grasime, asa ca o sa ti se para ca nu te ajuta deloc abdomenele (caci o sa ai tot atitia centimetri la talie).
Ca sa se topeasca grasimea poti sa iti faci singura masaj, eventual cu supliform sau ulei de masline. Conteaza mai mult masajul, nu produsul cu care faci masajul! Eu am facut asa masaj timp de o saptamina cam 20 de nimute pe zi (10 minute pe abdomen si cite 5 minute pe talie in fiecare parte) si am avut clar rezultatele.
Important e sa ai vointa.... ca eu la capitolul asta stau cam prost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Din (vasta) mea experienta competitionala - a se citi greutate mare, diete ratate, diete yo-yo, etc etc-* va spun un singur lucrtu: este suficient sa te iubesti putin ca sa reusesti. Sa te tratezi cu responsabilitate, consecventa si rabdare. Asa cum tratezi o persoana pe care o iubesti.
Oare supra exploatam o persoana pe care o iubim,??? o lasam sa i fie rau??
Si trebuie sa avem in vedere doar ca TOTUL ESTE POSIBIL.
Atata vreme cat nu exista o boala nu exista scuze pentru a gresi in continuare. Scuzele le gasim doar pt trecut ca sa ne iertam (asa cum facem cu persoanele pe care le iubim).
Eu nu am reusit pana acum pt ca nu ma iubeam suficient.Imi alocam timp, bani,nervi,rabdare pt orice altceva decat pt mine.
Am inteles in sfarsit ca mie mi e bine cand tin dieta, cand fac sport si ma imbrac frumos... Suna a la Barbie dar asa imi place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Printesa, bun pontul cu masajul.

Fetele, io zic sa facem chestii mici, dar sa incepem de undeva.
De ex., eu azi o sa fac urmatoarele:
- imi lipesc prin casa biletele care sa-mi aminteasca sa beau apa(ca sunt pe nicaieri la capitolul asta - uit pur si simplu, nici macar 1 litru nu beau)
- azi imi cumpar supliform si deseara incep prima sedinta de masaj local - ca la burta am si eu problema
- am inceput sa-mi numar caloriile consumate. Mi-am facut un calcul dintr-o carte cu diete, cam cat mananc de obicei, si daca ma incadrez la 1,800 pe zi ar tb sa slabesc 2 kile /luna.

Voi cu ce incepeti? Sa auzim

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Slabitul ca slabitul...m-am "motivat" cu haine masura 36... dar ce naiba fac cu celulita si cu o gramada de vinisoare sparte care arata oribiiiil.. cred ca pe-astea le rezolva numai chirurgia estetica

Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ingridnen

Slabitul ca slabitul...m-am "motivat" cu haine masura 36... dar ce naiba fac cu celulita si cu o gramada de vinisoare sparte care arata oribiiiil.. cred ca pe-astea le rezolva numai chirurgia estetica

Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni

Sport, impachetari si LIPOGEL (de la plafar ...doar 15 RON titamai borcanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

vinisoarele alea din pacate numai cu laserul cred ca mai trec. celulita mai are sanse:)

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

ma primiti si pe mine in clubul vostru? hai, nu fiti rele. ca io am de toate: burta, vergeturi, venectazii, kg. in plus. si ca sa nu zica lumea rea ca nu fac nimic si doar ma pling,, sapt trecuta am dat jos 2 kg. sper sa ma tina tot asa, ca vreau sa mai dau cel putin 10. am rupt pisica in doua, si chiar daca mai calc stramb de data asta sunt hotarata sa reusesc. si daca pana vineri mai dau jos doua kg., de ziua copilului ma voi premia cu o prajitura a la strumfi cu crema de ananas(na strumfi, daca citesti, ca am facut reclama la prajitura), ca tot e ziua copilului si copilul din mine merita ceva bun. vreau ca la sf lui iunie (mijlocul lui iulie cel mult) sa scap de nesuferitele astea de kg.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu mi-am cumparat niste pantaloni masura 34 in care trebuie musai sa intru in timp de o luna sau doua,vreau sa fac mai mult sport si abdomene,in rest nu ma pling,merge daca vreau...

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Ah.. si apropos de motivatie!
Eu am fost la psihiatru pt chestia asdta...
si mi a zis ca motivatia trebuie gasita in mine nu in/prin altii.
Deci tre sa o facem pt noi nu pt altii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by capra cu trei iezi

ma primiti si pe mine in clubul vostru? hai, nu fiti rele. ca io am de toate: burta, vergeturi, venectazii, kg. in plus. si ca sa nu zica lumea rea ca nu fac nimic si doar ma pling,, sapt trecuta am dat jos 2 kg. sper sa ma tina tot asa, ca vreau sa mai dau cel putin 10. am rupt pisica in doua, si chiar daca mai calc stramb de data asta sunt hotarata sa reusesc. si daca pana vineri mai dau jos doua kg., de ziua copilului ma voi premia cu o prajitura a la strumfi cu crema de ananas(na strumfi, daca citesti, ca am facut reclama la prajitura), ca tot e ziua copilului si copilul din mine merita ceva bun. vreau ca la sf lui iunie (mijlocul lui iulie cel mult) sa scap de nesuferitele astea de kg.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Sunt la fel ca tine... doar ca eu am doar o scuza nu trei ... pupichi

Mergi la inceput