Cum sa te motivezi psihologic pt. a slabi

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Am inceput sesiunea si din pacate o sa se lungeasca anul asta aproape vreo 2 luni , asa ca sunt un pic impacientata ca n-o sa am timp de miscare , plus la volumul de informatii pe care trebuie sa il acumulez ma ia cu foame.
Am fost la cumparaturi si mi-am luat strictul necesar , fara dulciuri , fainoase e ok.
adi_dalma trebuie sa-ti iei avant sa treci peste.Uita-te la formele silfide care trec pe langa tine pe strada si zi ca nu vrei sa slabesti mai mult...
coraly ma bucur pentru tine.Eu de 1-2 ani am un obicei sa ma uit pe ambalaj la continut si calorii of course.Nu inteleg oamenii aia care isi fac provizii numai din lucruri care nu le fac bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Fetelor eu merg de pe 1 iunie la sala de 5 ori pe saptamina (dupa cum m-am laudat si la alte subiecte ) si deja celulita mea superficiala s-a atenuat mult. Chiar ma gindeam cum voi scapa de ea, ca pe timpul iernii m-am tot masat si n-am avut rezultate, dar acum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm!!!!!

Ma bucut tare mult! Bine, cred ca am cam exagerat cu sportul (40 minute bicicleta pe nivel ridicat, mai multe tipuri de abdomene zilnic 15 minute, apoi si alte exercitii pt diverse grupe musculare dar nu toate grupele in aceeasi zi).

Apucati-va si voi de sport si ve-ti vedea.
PS: sa nu uit ca si burtica a scazut destul de mult. In zilele cind nu merg la sala imi fac masaj la burta si talie. Ma tin si de o mica dieta cit de cit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

quote:
Originally posted by printesa_roz

Fetelor eu merg de pe 1 iunie la sala de 5 ori pe saptamina (dupa cum m-am laudat si la alte subiecte ) si deja celulita mea superficiala s-a atenuat mult. Chiar ma gindeam cum voi scapa de ea, ca pe timpul iernii m-am tot masat si n-am avut rezultate, dar acum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm!!!!!

Ma bucut tare mult! Bine, cred ca am cam exagerat cu sportul (40 minute bicicleta pe nivel ridicat, mai multe tipuri de abdomene zilnic 15 minute, apoi si alte exercitii pt diverse grupe musculare dar nu toate grupele in aceeasi zi).

Apucati-va si voi de sport si ve-ti vedea.
PS: sa nu uit ca si burtica a scazut destul de mult. In zilele cind nu merg la sala imi fac masaj la burta si talie. Ma tin si de o mica dieta cit de cit.

POZE

Felicutari! Vrea si eu la sala! Poate de la anul cand se va duce si cea mica la gradinita. Mai tine-ne la curent cu ceea ce faci pentru ca ne impulsionezi si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Felicitari fetelor care fac si sport, de orice fel. Eu la capitolul asta stau prost, dupa cum v-ammai spus.. si timpul e putin si nici nu -mi prea place sportul
In schimb, ma tin cu seriozitate de dieta mea si nu calc deloc pe alaturi... motiv pentru care sunt foarte mandra. Inca nu m-am cantarit, desi am 14 zile de cand am inceput, dar deja simt ca-mi trag pantalonii mai usor si ma simt mai usoara.
Va urez multa vointa si putine kilograme,

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe Emanuel!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Ei inca nu am reusit sa fac sport deloc. Sper ca deseara sa reusesc sa fac 20 min de pilates.
La sala nu am cum sa ajung, din pacate. Dupa 9 zile de usoara dieta (redus cu 500 cal ratia zilnica si mancat sanatos) + masaj local cu supliform - burta, fese, coapse, pe cantar se vede 0.5 kg minus, extrem de putin, dar parca in oglinda arat mai slaba. Si pielea e mai fina dupa supliform.
Tineti-va de treaba fetelor!

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

buna

am citit si eu ce-ati scris pe-aici

recunosc sincer ca mesajul lui Chan (primul) m-a impresionat f. mult, mi-a placut teribil

eu ma motivez in mai multe feluri

dar unul dintre ele este ca vreau sa le plac copiilor mei: eu am 2 baieti care au 5 si 6 ani si vreau sa fiu o mama frumoasa cu care ei sa se mindreasca; mi s-a intimplat sa-mi spuna de mai multe ori ca sunt ca o printesa si ca sunt cea mai frumoasa mamica, sunt interesati de aspectul meu si vor sa ma "faca frumoasa" - ma fardeaza, ma dau cu ruj, cu oja, imi admira hainele sau pantofii etc., chestii din astea;
uneori ii consult vizavi de unele probleme (imi sta bine ? etc. etc.), stiu ca am grija de silueta mea (ma-ntreaba de ce nu maninc cutare sau cutare)

la gradinita ma "prezinta" copiilor (asta e mama mea!), imi dau seama ca sunt mindri de mine, eu sunt si o fire sociabila, le cunosc toti colegii de la gradinita, stau de vorba cu ei, mai ales cu fetele, le fac complimente pt felul cum arata, cum sunt imbracate etc.

bine, sa nu va imaginati acuma ca sunt un fel de Cindy Crawford sau Miss Universe, dar imi place sa am grija de mine intr-o oarecare masura, adica sa nu fiu delasatoare; imi gasesc timp intotdeauna pt mine, sa-mi cumpar lucruri noi, sa citesc reviste pt femei si asta ma face sa ma simt mai bine psihic si sa fiu mai relaxata si cu copiii

concluzia ar fi, de fapt, ca este foarte important ca ei sa se obisnuiasca cu o anumita imagine despre femei (independente intr-o oarecare masura, ingrijite, atente cu ele insele, cu cei din jur) si sa invete de mici sa le aprecieze (ca pe niste "printese" ) ; cred ca astfel vor fi mai fericiti in viata in relatiile lor sentimentale

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teo1970

buna

dar unul dintre ele este ca vreau sa le plac copiilor mei: eu am 2 baieti care au 5 si 6 ani si vreau sa fiu o mama frumoasa cu care ei sa se mindreasca; mi s-a intimplat sa-mi spuna de mai multe ori ca sunt ca o printesa si ca sunt cea mai frumoasa mamica, sunt interesati de aspectul meu si vor sa ma "faca frumoasa" - ma fardeaza, ma dau cu ruj, cu oja, imi admira hainele sau pantofii etc., chestii din astea;

Foarte bine spus, am sa ma gandesc si la asta.
Si baiatul meu, atunci cand sunt obosita sau uit ceva ce-l priveste si ii spun. "Am imbatranit, mami" sau "sunt si eu batrana si mai uit", imi spune "cum sa fii tu batrana?!, esti tanara si frumoasa". Sau cand a cunoscut mamele colegilor lui la o petrecere a unuia dintre copii, seara mi-a spus " celelate mame nu sunt asa frumoase ca tine!", chestie care nu era intru-totul adevarata, dar m-anm simtit foarte bine.
Foarte buna sugestia ta!

Fotografii

Ajutati-l pe Emanuel!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor... eu am fost gimnasta, aveam, cum se spuna "20 kile imbracata". De un an de zile am pus 10 kg care se vad... cu toate ca am doar 56 kg, dar eu care aveam numai 42... e cam mult............... si nu reusesc nicicum sa le dau jos. Inainte, daca mi se intampla sa pun pe mine, cu infometare in cateva zile le dadeam jos (cap aveam, minte mai imi trebuia...)ei, acum, nici diete, nici infometare, nici ceai verde, nici fara paine, nici doar legume, fructe, nici disociat... NIMIC NU MERGE!!!!!!!!! Tot atata, nu dau jos niciun gram. Daca vreti sa imi recomandati sportul.......... da, probabil doar asta nu am mai incercat, pentru ca atatia ani de sport de performanta mi-a iesit pe oki si mi-e sila de el. Am fost de cateva ori la sala, la aerobic, si cand m-a auzit instructoarea ca am 31 ani, m-a pus sa ii arat buletinul, nu ma credea. (In sensul bun) Mi-a zis ca arat super pentru "varsta mea" (imi venea sa ii fac un flic-flac sa-i arat eu varsta mea....)
Pupici la fete!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Am scapat azi cu bine de un examen , dar care ma temeam cel mai mult.Am pacatuit cu niste ciocolata in 2 zile saptamana asta , asa ca azi am fost la alergat pe pista si am facut 7 ture de teren cu o colega.A fost super sper sa mai gasesc timp sa mai fac , fiindca sunt foarte aglomerata si stresata 2 luni de acum incolo.
Felicitari mamicilor , care vreti sa fiti cat mai frumoase sa se mandreasca fii vostri cu voi!
Sper ca sunteti bine fetelor!Sa mai scrieti cum o mai duceti cu dieta!

Mergi la inceput

Eu astazi am facut-o... adica m-am cantarit si surpriza am tot 65 kg ca si acum 2 saptamani, cu toata dieta si seriozitatea mea.
E adevarat ca hainele parca imi vin altfel, dar pe cantar nimic... dar ce sa fac? o tin tot asa, poate, poate se va vedea intr-o buna zi si pe cantar.
Weekend placut!

Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

Mergi la inceput