Cum sa te motivezi psihologic pt. a slabi

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns may spune:

Cornelia,

nu stiu ce dieta tii, dar poate ar fi bine s-o mai schimi din cind in cind; citeam pe undeva ca o dieta are cel mai mare succes atunci cind o tii 1 oara, apoi nu mai este (la fel de) eficienta pt ca esti influentat/demotivat dpdv psihologic

iti recomand South Beach; sau in orice caz, alege-ti vreo 2-3 diete mai serioase si in care ai incredere si mai schimba din cind in cind rutina alimentara de fiecare zi

Teo1970

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Hai sa ma b in seama putin...
Am facut testul de efort, a iesit OK. Deci am liber sa fac sport.
Am decis sa o las moarta pt moment cu procedurile (fango, electrostimulare samd). Sper sa slabesc natural. Nu stiu daca e cea mai buna idee dar nu dispun de prea mult timp dar intre a sta impaiata pe niste mese si a ma misca (si pe gratis) o ora... aleg miscarea.
Am tinut dieta dar duminica am facut o pauza... in sensul ca nu am mancat carne dar am bat fructe (muream de pofta sa mananc piersici si zmeura).
Am mai slabit 1 kg deci sunt iar 'pe val'
Mai e cineva cu mine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Merci de sfat Teo, dar eu nu prea tin o dieta. eu incerc sa mananc sanatos si am eliminat tot ce zic eu ca nu e bun, adica: paine, dulciuri, cartofi, orez, paste. In plus, mananc mai usor sau deloc dupa ora 20,00. Cam atat... Eu cu dietele stricte nu ma impac deloc. Nu rezist nici macar o zi.
Acuma asta e minunea ca desi pe cantar nu se vede nimic, hainele care acum 2 saptamani nu ma incapeau sau "tipau" pe mine, intra usor... Nu stiu, ce sa cred.....???

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Eu deja am rezultate. Dupa 2 saptamani de regim - in sensul ca am redus cu 500 aportul zilnic de calorii, si am mancat cat de cat sanatos, am slabit cam 2,5 kg. Fara sport.
Am aflat dieta asta dintr-o carte despre diete. Acolo este si tabel cu numarul de calorii pt toate alimentele. Deja am invatat cum sa le calculez si cam stiu cat mananc. Eu mancam inainte cam 2300 cal/zi si am redus 500. Conform acestei carti, ar tb sa slabesti 2 kile pe luna cu acest regim. Eu deja am slabit in 2 sapt. Dar e posibil ca dupa ce se obisnuieste organismul cu numarul mai redus de calorii, va reduce si arderile, asa ca voi slabi mai greu.
De aceea ma gandesc sa incep si exercitiile pilates odata si odata.
Succes fetele!

Pt. cele care nu se pot abtine de la anumite alimente, exista o dieta cronologica pe care am postat-o in primele pagini, cu care poti slabi si poti fi si cu psihicul impacat. Pe parcursul unei zile intregi poti manca toate grupele de alimente. Conteaza doar orele cand le mananci.
Spor la treaba! :)

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Ce faceti fetelor, cum stati cu motivatia???
Dar cu kilogramele?
Eu sunt "puternica" si plina de vointa si nu am "calcat de loc pe alaturi", hainele imi vin mai bine, unele mi-au devenit chiar cam largi in talie, dar nu-i bai, mai mici pot sa-mi cumpar, mai mari nici nu ma gandesc...
Pe cantar nu ma mai urxc, cred ca e "intepenit" la 65 KG!
Weekend placut si ... sa fiti cuminti!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
Sara are nevoie de noi!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Fetelor, eu am mai slabit putin, am 59 de kilograme. Mai am inca 2 kg de dat jos.

Sa va zic cum ma motivez eu de acum inainte: vreau sa fac 60cm in talie, asadar cele 2 kg pe care vreau sa le pierd, vreau sa fie de pe talie. Din alte parti ale corpului nu mai am nevoie sa slabesc, asa ca am sa o las mai moale cu exercitiile cardio.

Am inceput sa fac 500 de abdomene zilnic si sper sa reusesc ceea ce imi doresc. Voi ce metode aveti pt a avea corp tip clepsidra? Ati reusit vre-una dintre voi aceasta "performanta"? Ca eu tare mi-as dori...

Mergi la inceput