Gravidutze si Mamici de Cluj 3

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

am fost la Baby Expo si am spart bani

am luat un carucior super dragut Bertoni, palariute de vara la THea, produse Mustela, un centru de joaca pt Carina, hainute si ma bate gandul sa merg sa iau si un balansoar.am fost cu Carina ca stiam ca-i vine ora de masa si am papat in masina
eu am fost chiar cand s-a deschis ,la 12 era deja full de lume.

sunt necajita ca mi-a aparut o pata rosie dureroasa pe unul din sani si nu stiu ce e ca nu e tare sau inflamat.

ma duc sa-i fac Theodorei bagajul ca pleaca maine cu ai mei la Felix si deja-s deprimata ca lipseste o saptamana.

Ripley felicitari ptr fetitza, sa fie sanatoasa si norocoasa ca frumoasa sigur e!

va pup, burtici aveti grija de voi pe caldurile astea

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Carrie, nu fi depri, ca si eu am fost la BabyExpo si am spart ceva bani! Dar ma bucur ca am gasit lucruri dragute si mi s-au parut acceisbile preturile.
Am luat asa, carucior + scoica de la Graco, frumos si f practic si usor, in plus pe fond portocaliu asa cum imi doream. Am mai luat paturica, prosopel, caciulita, sosetute haioase, body-uri, si bonus de la tati, rochita pt fetitaaaaaaaaaaaa!!!! Tare incantata sint! Doar ca acum nu ma mai satur privindu-le si astept mai cu nerbdare momentul!

Va pup, weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Eu nu am ajuns la Baby Expo doar maine merg dupa examen,sper sa mai gasesc ceva.
sau a-ti cumparat voi tot
Gabriela cat ai dat pe carucior si pe scoica??

LAVINIA27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

salutare gravidele, pe fuga.....

caldura, soare, apa, zborul a fost O.K., mai putin intarzierea si statul in aeroport.Eu ma cam plictisesc da' fiica mea e super hapy si asta conteaza.

sa aveti un wk-end frumos!

Raluca 20+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

25+Lavinia, nu cred ca s-a golit targul, sigur gasesti ce te intere! Eu am dat pe carucior, husa picioruse, scoica si placa sustinere scoica 8 milioane. Asta in conditiile in care la magazin, acelasi lucru m-ar fi costat 10 milioane. Chiar a meritat!

Raluca, ma bucur ca a fost ok cu zborul si ca e bine acolo! Profita de vacanta si hai cu bateriile incarcate! Cred si eu ca Ilinca e incantata! Te asteptam cu povesti!

Pupici si somn usor!

Gabriela 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex29

quote:
Buna fetelor ,ma bucur tare mult ca am gasit acest site cu mamici din CJ :)
Sunt multe lucruri pe care le putem invatza una de la cealalta
O sa am o fetitza ,avem deja 23 de saptamani si suntem foarte feticite
Este careva dintre voi la dr.Sbarciu ? daca da va rog mult sa mi scrieti parerea voastra despre el ,nu am venit demult timp in tara si sunt putin derutata in alegerea unui medic care sa ma supravegheze pe parcursul sarcinii
multzumesc mult

Bine ai venit in ...Sarcina usoara! Eu am nascut acum 6 luni cu dr. Sbirciu...E un medic foarte bun, bine pregatit profesional, nu prea vorbaret, insa atunci cand spune ceva o face cu rost...Eu nu prea am incredere in medici, foarte rar se intampla sa nu-mi pun intrebari legate de diagnosticele pe care le pun si asa am patit si cu Sbirciu...pe timpul sarcinii am fost la inca 2 medici pentru eco si alte lamuriri si, in final, am ajuns fix acolo unde spunea Sbirciu...in timp am invatat sa am incredere in el...eu zic sa mergi cu incredere, iar daca ai vreo nelamurire sau orice altceva ce vrei sa discuti cu el, fa-o fara ezitare ca-ti raspunde si-ti explica + ca are un simt al umorului...e mortal, ce mai...daca te mai intereseaza ceva, iti raspund cu placere! ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Gabriella, super pret pentru achizitiile tale de la Graco......

Si eu am fost vineri la targ si i-am cumparat la asta micu' o noua suzeta (deh, am trecut pe nr. 2 ca suntem mari acuma) si niste hainute de la Alabala...

Va pup, tare dor mi-era de voi, dar piticotu' ma solicita din ce in ce mai mult......

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Serus burtici!!!!!!
Am fost vineri la eco,si se confirma,E FETITA!!!!!!!!E marisoara,are 22 de cm si vreo 500 de grame.E lunga si subtirica.Nu stiu cum de incape in burtica mea.
Am fost si eu samabata la targ.Am vazut un carucior super super fain.Cu roti groase.Mi-a placut foarte mult.Era de la Tako.Cum intri,drept in fata,ultimul stand pe dreapta.Era 12 milioane,dar pe drumul meu e foarte bun.Apoi am mai vazut patutul transformabil de la Baby Design.Mi-a placut tare mult,si nu mi s-a parut scump.O sa le comand cam prin septembrie,si caruciorul si patutul.
In rest mi-am cumparat perna gravidei si o pereche de pantaloni.
Gabriela super ca ti-ai gasit carucior!Dar eu am zis ca nu-l cumpar inca.Si ceea ce mi-a placut mie era doar pe rosu,si vreau sa fie si cu albastru,daca celalt bebe va fii baietel.
Raluca ce bine de tine ca esti in vacanta!!!!!!Sa nu stai prea mult la soare!!!!!Si eu vreau!!!!!!!!!!
Restul burticilor,v-ati luat ceva de la targ?????

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel19+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Serus burtici!!!!!!
Am fost vineri la eco,si se confirma,E FETITA!!!!!!!!E marisoara,are 22 de cm si vreo 500 de grame.E lunga si subtirica.Nu stiu cum de incape in burtica mea.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel19+ Alexia Beatrice

FELICITARI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Ramonella, felictari pentru fetita!

Eu nu am mai ajuns la targ pentru ca am avut un sfarsit de saptamana plin! Oricum era cam devreme....

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png

Mergi la inceput