Gravidutze si Mamici de Cluj 3
Raspunsuri - Pagina 23
arghirmonica spune:
Servus fetelor,Raluca concediu placut..de abea astept sa vina si randu meu ca anu trecut am stat pe tusa![]()
Hai Gabi ca mi-o placut de tine cu programarea ..hi,hi ca n-avem si noi vreunul vestit prin Cluj sa ne dam de ceasu mortii![]()
Heiii.fetele cu invatatu lasati-o mai moale ..de va zic ca io n-am mai citit nici macar un ziar de pe vremea cand eram garvi..si m-am invatat asa.
Replay no esti in testari cu bona..si pe mine ca asteapta momentul da am oresce experienta si la din astea![]()
Mama da ce calduri!!!!!
Chestia cu infectia urinara..io stiu ca tre sa bei multa apa,ca sa elimini cat mai mult si mai des
si cu asta si microbii..io nu-s doftor da asa stiu.
No va pup.Monica
laviniaN spune:
Eu fetelor nu demult m-am intors de la examene epuizata fizic si psihic cu dureri de burta asa ca m-am bagat cuminte in patut...caldura asta a fost infernala azi.
MI-AM DUS DIN NOU URINA LA ALT LABORATOR SA-MI REPETE UROCULTURA SUNT CURIOASA DACA IASA DIN NOU INFECTIA CU STAPHILOCCOCUS AUREUS.
Raluca astept rezultatul de la urrocultura ,oricum marti merg la control si o sa vorbesc cu dr.
DISTRACTIE PLACUTA! si aveti grija de voi.
Gabriela sper ca esti mai bine cu raceala.
LAVINIA
27+
RAMONELLA spune:
Serus burtici!!!
Eu aseara am avut un eveniment neplacut.Aseara a iesit sotul meu cu catelul sa-si faca treburile si a iesit la strada,a mirosit el ceva.Si l-a lovit o masina.
Nici nmacar nu l-a ocolit,mai ales ca statea intr-o groapa,pe care majoritatea masinilor o ocolesc.Boul ala nici macar n-a oprit,noroc ca nu mergea mai tare,sa fi fost mai rau.I-a luat doar nr de la masina.Eu stateam in pat,linistita,si a venit sotul cu catelul in brate si imi spune ca l-a lovit o masina.Asa m-am speriat,mi-a stat inima in loc.N-am putut nici sa plang.Din fericire nu e nimic grav,doar s-a julit la bot si schioapata.Saracul,s-a aruncat pe jos si era plin de praf.Asa mila imi era de el.Si am mers atunci la 11 seara la doctor cu el,sa nu fie vreo hemoragie interna.Din fericire totul e bine,doar s-a speriat foarte tare.I-a dat niste perfuzii si acum e bine,doar mai schioapata.Dar trebuie supravegheat.M-am speriat foarte tare.Bine ca n-a patit nimic,catelusul meu drag.Am incercat sa nu ma speriu prea tare,sa nu-l afecteze pe bebe.Cand am ajuns acasa,pe la 1 noaptea,am luat un no spa.Sper sa fie bine.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
18+
Alexia Beatrice
OanaAlina spune:
Ramonella, imi pare rau pentru catelusul tau... sper ca nu e nimic grav sau care sa aiba repercursiuni mai incolo! stai linistita si nu te agita ca il superi pe bebe! pupici!
o zi buna la toata lumea!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png
RAMONELLA spune:
Oana sper sa fie bine!Am incercat pe cat am putut sa nu ma supar prea tare.Sper sa fie bine.
Astazi nu voi merge la targ,sa sa ma duc maine,ca azi mai trebuie supravegheat catelul,si mai important e el.O sa ma duc maine.
poze
bebelina
Ramonel
18+
Alexia Beatrice
Gabriela77 spune:
Ramo, draga de tine, ce sperietura...Asa nesimtiti unii soferi! Ieri mai era un catel lovit la noi pe strada. Te si miri cum pot merge cu asa viteza pe o strada asa prapadita! Bine ca nu a patit nimik grav! Iar noi intr-aevar trebuie sa ne temperam emotiile si supararile in perioada asta, ca bebe simte si e afectat de tot!
Eu de 3 nopti dorm groaznic noaptea! Bebelus mea se apuca de gimnastica pe la 1.30 noaptea si mai dormi daca poti! Dimineata sint varza!
Salutari, Monica!
Ripley, cum a fost la eco?
Ramo, succes la intalnirea cu bebelina!
Va pup si va doresc weekend frumos!
Gabriela
25+
Morgano spune:
Fte scurt iarasi, poate ne vedem pe la 14 la targ, pana atunci sunt full.
Lavinia, bafta cu rezultatul, tin pumnii!!!
Ramo, sanatate catelului!
Raluca, zbor placut, si vacanta frumoasa, enjoy ca stii ca v-ati lins pe bot urmatorul an cel putin de orice relaxare 
Am fost ieri la eco, totul e perfect, la morfologica rezultate fte bune, si se confirma FETITAAAAAAAAAA 

Sunt in al9lea cer, pacat ca nu pot pluti ca in sinea mea asta fac.
Va pup, poate revin ai tarziu.
Ripley
21+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
RAMONELLA spune:
Da Gabriela l-am vazut si eu pe cutul ala,niste idioti care si-au luat carnetul numai sa omoare caini.
Imi pare rau ca nu te lasa bebelina sa dormi.Aseara dupa sperietura,pe la 1,am pus mana pe burtica ca s-o simt,sa vad ca misca ca totul era in regula.Am frecat-o putin,ca s-o trezesc si dupa aceea a miscat de mama focului.Draga de ea.De abia astept s-o vad azi!!!!
Ripley FELICITARI PENTRU FETITA!!!!!!CE FRUMOS!!!!!!!!!!!!!!

poze
bebelina
Ramonel
18+
Alexia Beatrice
laviniaN spune:
Ripley FELICITARI PT FETITA!ma bucur ca totul este in regula.
Ramona bafya la eco! asteptam vesti deseara.
Gabriela draga mai inceteaza si tu cu tusea ca-ti ajunge de atata timp.
Fetelor apa beau destul de multa cel puttin 2l pe zi acum om vedea cum iasa din nou analiza.
astazi vad ca sunt mai bine nu mai am contractii,iar dureri de burta doar usoare...am decis ca nu ma duc maine la ex ,doar la cel de duminica...deja este prea mult pt mine si desi spun ca nu ma stresez se vede dupa contractiile pe care le am...o las mai moale cu invatatul.
poate merg maine la targ
voi cand mergeti??
sunt foarte curioasa ce o sa gasim
Va pup
LAVINIA
27
Gabriela77 spune:
Ripley, felicitari pt fetitaaaaaaaaa!!!! Bravo!
Ramonel, pe micuta nu ma pot supara…Vine weekendul si ma odihnesc eu!
Bafta la eco! Asteptam vestile bune!
Lavinia, sper sa vii si tu cu rezultate bune! Eu cu tusea...mai bine, e pe trecute ! Ar fi si cazul de 2 saptamani ! Biata bebelina, ce am zguduit-o!
Oana, sper ca nu te-a prins raceala?
La targ, maine si eu! Azi nu prea am cand si sotiorul nu poate sigur! Si eu sint curioasa ce va fi!