Gravidutze si Mamici de Cluj 3
Raspunsuri - Pagina 25
Morgano spune:
Ramo, felicitari pentru fetita!!! V-ati gandit la nume? Noi nicicum nu ne punem de acord. Eu tare as vrea Iris, dar nu prea am cu cine.
Felicitari pt achizitiile de la expo, si pt orientare. Eu am cumparat destul de multe, insa 90% pt Ana: jucarii de la standul acela cu plasticuri austriece: o masuta cu roti servanta cu farfurioare, si diverse de gatit, plus inca 1 set de plasticuri destinate tot bucataritului. Carti din acelea englezesti: sunt superbe, desenele sunt clare, deja numaram pana la 4 dupa carticica. O sa ma intreb la nesfarsit ce-i impiedica pe romani sa faca asemenea chestii dragute, chiar nu pricep.
Pt bebita am luat 6 maieuri body si 6 pantalonasi, cate 2 pt 3, 6, 9 luni. Atat, si alea cu greu mi-am invins superstitia :)
Am mai luat de la Disney din alea de pus pe pereti si mobila, pt ca luna asta facem mobila in camera fetelor si vreau sa iasa totul de vis pt printese.
Am cumparat de la Klorane 1 gel si 1 sampon ambele mari, eu tot din alea folosesc si pt Ana si nu am de gand sa le schimb, erau la un pret fte bun, la fel si 1 tub de Garmastan pt tzitzile mele cand o veni momentul.
Nu mai tin minte ce-am mai luat, insa am fost dezamagita ca a lipsit exact firma Brevi, care au cadite, scaunele de baie, scaune de masina, carucioare etc. de nota 10. Nu voiam pt mine, ci pt o prietena proaspata mamica.
Eu caruciorul v-ma zis ca-l am Graco, si tot Graco as lua inca de 100 de ori dc ar fi cazul, asa bine ne-am descurcat cu el.
Raluca, te sunasem eu vineri sa-ti urez concediu placut si sa-ti zic ce-i pe la targ. Odihna sa aveti si relaxare.
Eu sunt acasa cu bona noua, asta pare fte ok, sper asa sa si ramana. Nu imi fac iluzii, insa e total defirta de celelalte si mai aproape de ceea ce dorim noi, plus ca are experienta.
Ripley
20+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
mioara2004 spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu am fost la targ vineri si binenteles am facut cumparaturi
.
Preturile au fost mai mici ca in oras, eu pana acum am studiat aproape toate magazinele. Eu deja aveam multe lucruri luate dar ce a ramas am rezolvat la targ : cadita de baie, cearceafuri izolante pentru patut, prosopel, manusa pentru baie, un carusel pentru patut si niste jucarii pentru carucior, cosmetice am luat de la Clorane, era si oferta am primit o geanta pentru bebe si un prosopel, monitor audio, termometru bebe si mi-am luat garmastan si serimar, la niste preturi foarte bune, la farmacii am gasit cu cel putin 30% mai scumpe. Mi-a placut ca intr-un singur loc ai gasit tot ce ai nevoie pentru bebe; dar un pic a fost aglomerat vineri la amiaza.
Pentru cine era interesat de chicco, au fost oferte foarte bune la carucioare si scoica de masina, eu din pacate le am deja cumparate.
Am vazut si patutul de la Babydesign, sora mea si l-a cumparat pe cel cu portocaliu.
Eu deja imi pregatesc bagajul de spital , nu mai am mult .
Va pup
Mioara
36+
Doru Andrei
Gabriela77 spune:
Asiza, te intelegem ca nu ai mult timp …cu piticotul care te solicita…Si noi te pupam!
Ramo, bravo pt fetita ta! Esti fericita, asa-i? Ma bucur mult!
Ripley, bine ca e ok bona! Si eu sint multumita de achizitiile de la targ. Caruciorul Graco imi place mult si toata lumea mi-a zis ca sint bune, mi-am mai luat un top f frumos si elegant pt nunti, si alte cateva maruntisuri pt bebita: prosopel, paturica, body-uri.
Mioara, si pe mine asta m-a incantat, ca erau toate la un loc. Buna initiativa! Ce fain de tine ca pregatesti bagajul...Nu mai am rabdare!
Gabriela
26+ 
RAMONELLA spune:
Mersi mult fetelor!
Sunt tare fericita ca e fetita.Mi-a zis doctorita ca s-au dezvoltat,deci e clar.![]()
O sa-i punem numele Beatrice Alexia.Bea ii place tare mult lui tati.
As fii facut si eu cumparaturi,dar m-am abtinut.Dar bine ca stiu exact ce vreau si numai fac comanda.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
19+
Alexia Beatrice
Gabriela77 spune:
Ramo, daca o sa mai locuim in zona, poate o sa se joace impreuna fetitele noastre! Plus a Ralucai! Fetita, baiat, ce-a fi!!!! Ce frumos!!!!
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Ramo, daca o sa mai locuim in zona, poate o sa se joace impreuna fetitele noastre! Plus a Ralucai! Fetita, baiat, ce-a fi!!!! Ce frumos!!!!
Super!!!!Si va fii si baietelul sau fetita lui Olimpia,anul viitor o sa vina sa stea in Romania,1 an de proba.
poze
bebelina
Ramonel
19+
Alexia Beatrice
OanaAlina spune:
fetelor, sper ca mai veniti si prin parc sa va intalniti si cu noi!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/SoFUp3.png
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by OanaAlina
fetelor, sper ca mai veniti si prin parc sa va intalniti si cu noi!OanaAlina
Cum sa nu venim,doar n-om sta numai pe Campului.
poze
bebelina
Ramonel
19+
Alexia Beatrice
Gabriela77 spune:
Normal ca venim in parc cu bebeii....Sa ne dam cu barcutele! Daca ne-or mai tine barcile..he-he-he! Eu parca ma ingras si cu aer deja! Si cand ma gandesc ca intru in ultimul trimestru si acum vine grosul!!!!! oaaaaa!!!
OanaAlina spune:
Ramona, Grabriela, sa nu cumva sa nu va tineti de promisiune...
OanaAlina