Gravidutze si Mamici de Cluj 3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oa, Raluca, ce ma bucur de pont...Sincer, eram cam in pana de lucruri dragute de gravi...Voi nu aveti senzatia ca va imbracati in aceleasi haine??? Eu asa simt de o vreme!!! Si da, la Mamystic sint destul de clasice. Multumim mult!

Ok atunci, o sa sun si eu la Iso X sa ma reprogramez mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Raluca ma bucur ca e bine cu BB si e sanatos,vezi sa ai no-spa prin toate gentile sa nu-ti lipseasca la nevoie.
in ceea ce priveste ecografia 3D eu am intrebato pe d-na dr daca nu trebuie sa fac o eco morfologica la 24 saptamani...si ia ma trimis la Cruciat ,iar dupa eco a zis sa-i duc biletul cu rezultatul.
in 12 iunie merg si eu la eco la D-NA PUSCAS.
poti merge linistita la Cruciat nu o sa spuna nimic doctorita si eu vreau sa merg din nou la 32 de saptamani.

Eu in 12 vreau sa vorbesc si despre nastere ma tot gandeam zilele acestea ca nu cumva sa plece in concediu la inceputul lui septembrie ca ce ma fac....si ma gandesc la cezariana pt ca sunt ingusta in bazin,micuta si nu stiu daca o sa pot sa nasc normal.

Gabriela ai grija cu raceala...mai ales ca sa si racit afara.
Oana bine ai venit.

LAVINIA26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cam la cat timp e voie sa faci urmatoarea ecografie???

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/HQFCp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Am sunat si m-am programat pe 14 iunie-noi atunci sosim din concediu..cred ca de la aeroport fug direct la echo...Gabriela din 15 iunie pana la 1 iulie sunt in concediu asa ca vezi cum faci cu programarea. Eu am gasit liber doar la Dr. Diculescu-e cel de care se plangea Ripley ca nu -ti zice mare lucru????

Raluca 19+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

multumesc Raluca de pont! musai trebuie sa merg si eu, ca am aceeasi senzatie ca si Gabriela....

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/HQFCp3.png

Mergi la inceput

Nu, Raluca, Diculescu e ala de care era incantata Ripley, k i-a explicat frumos totul!

Mergi la inceput

Magazinul e pirat asa ca nu are afara nici o firma, intrati si mergeti in a doua camera-va arata vanzatoarele. Saptamana viitoare aduc noutati!Si repet...pretul e cel de pe eticheta/2-asa e politica patroanei.Io nu pricep da'..nu conteaza! Au intr-o camarutza si haine de copii-Ripley, in special rochitze de fetitze-unele super sic(30-40RON).

Eu voi avea la echo 21 de saptamani, ma gandesc ca e O.K. ptr. o morfologica?!

Oana-eu am pastrat distanta de 4 saptamani intre echo dar acum voi face la 2 ptr. ca m-am hotarat sa ma duc si la o 3D-asa de linistea mea. Nu cred ca e problema, daca citesti la alte subiecte bucurestencele fac unele uzual doua pe luna...

Lavinia-stresu' cu plecatul in concediu al dr. l-am avut si eu la prima sarcina. pe Ilinca am nascut-o in 5 ianuarie-sambata, era aproape pustiu spitalu' ca erau inca in vacanta de revelion da' madam era in Cluj!

Mergi la inceput

Da, Raluca, la 21 saptamani e foarte bine pt eco morfo, din cate stiu se face intre 20-24 saptamani. Si zici ca din avion plonjezi la eco??? Oricum, tare te invidiez ca mergi in vacanta! Asa dor mi-e si mie!

Am sunat si eu la astia sa anuleze programarea din 12 iunie, ca atunci mai bine o fac la 32 saptamani, asta inseamna insa la sf lui iulie, a zis ca e prea devreme sa ma programeze de pe acum. Resun eu pe la inceputul lui iulie.
Nu cedam ceva programari? La IosuP? Herghelie si altii vestiti? Ala io, ala io...Delirez si eu, cred ca de la raceala...

Oana, poti sa faci eco si mai apropiate.

Va pup! Ca sint cam incoerenta...

Mergi la inceput

Gabriela....eu la neneea Herghelie vreau , ca-mi plac caii....si nu ma invidia cu vacanta, eu nu prea m-as duce de teama contractiilor (stiind prin ce am trecut in prima sarcina)da' Ilinca vrea la mare!
Va pup, ma duc dupa Ilinca la gradi, apoi o duc la balet si uite asa numai in pat nu stau...
Mai vin, deseara!

Mergi la inceput

Raluca, daca doctoressa ti-a dat voie, sigur ca e ok, si doar o sa ai grija tu acolo! O sa te relaxezi si o sa iti prinda bine!

Mergi la inceput