Gravidutze si Mamici de Cluj 3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Raluca da-mi si mie mai multe detalii cu inotul ca vreau si eu ptr Thea.noi din pacate pas concediu anul asta...

unde mergeti in Creta?cum ziceam si noi am fost in septembrie si a fost super!e f bine acuma ca nu e excesiv de cald.Thea a fost f cuminte acolo tare i-a placut.

mai viu ca-s in focuri cu programu de seara

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am castigaaat, am castigaaat!!!!!

A fost promotie la Huggies si, prin tragere la sorti, am castigat unul dintre premiile mari, un carucior!!!!!! Maine dimineata mergem sa-l ridicam! Nici nu ma intereseaza ce fel de carucior e...ideea e ca AM CASTIGAT ceva.In viata mea n-am mai castigat nimic, asa nemuncit...nici nu mi-a venit sa cred!!!!

Fetelor, si eu am fost la ISO X pentru eco morfologica cand eram insarcinata...eu am fost la dr. Cruciat, care e un medic super din punctul meu de vedere...dar il stiu si pe Diculescu...e vorbaret nevoie-mare...asa ca-s ok amandoi...mergeti cu incredere! Nu va trebuie nicio trimitere, ca e privat!

Monica, felicitari pentru primii pasi ai lui Cristinel! La mai multi, mai desi, mai rapizi etc etc ..

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, felicitariiiiiiiiiiiiii!!! Ce fain! Eu te inteleg perfect ca nici eu nu am castigat nimik in viata mea! Doar premii din alea de consolare! Sa faci poza la carucior sa il vedem! Bravo!

Va pup si weekend frumos, ce bine ca a iesit putin soarele!

Gabriela 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

saltare doamnelor,

azi am tras chiului, in sensul ca am fost la o petrecere de pici iar dupa afara prin curte. acu' cred ca ar fi cazul sa ma apuc de facut papica!

Cristiana, mergem in zona de Rethimno,Chania, nord -vest! Mi-e teama un pic de reactia ilincai la zbor, pana acum am batut europa cu ea dar cu masina....nici unul nu suntem fani avion, de fapt!Eu vreau sa o incriu la palatul copiilor, s-a renovat piscina in aer liber, am inteles ca o si acopera. Cand am date concrte te te anunt!La tel. mi-au zis sa revin dupa 15 iunie!

Oana felicitari pentru premiu, sa-l folositi sanatosi!
Gabriela, a trecut raceala?

un wk-end frumos!

Raluca 19+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Raluca, foarte bine k ai chiulit...
Inca nu a trecut raceala, in sensul ca acum stranut si curge nasul si tusesc, probabil ca tine mai mult, dat fiind ca nu prea pot lua nimik! Sa stii ca nu am putut bea ceaiul ala, desi am incercat!

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata gagici

noi suntem ok, Carina e o scumpa, e destul de linistita si plange numai daca o doare burtica.in rest papa f bine, face nani si cate 3 ore si in rest studiaza lumea cu ochi mari.
de doua zile am mici probleme cu Theiutza.e criza de 4 ani sau e prezenta celei mici desi nu-si leaga actiunile de ea, dar e intr-o faza de negatie de ne capiaza.nu asculta nimik si-l ia pe nu in brate de nici nu apuci sa termini ce ai de zis.in plus azi noapte ne-a trezit de 5 ori cred ca sa vada daca mergem la ea, asta intre alaptarile galustii deci is complet zombiesper ca e o faza scurta!

Asiza felicitari pentru premiu, suuper!!

Gabriela poti sa iei cate un paracetamol ca ajuta , eu am fost absolut rupta de racita in decembrie si am luat la indicatia dr paracetamol si e bine fata n-are nimik.

Raluca, si cand plecati?noi am fost la hotelul Aldemar Knossos Royal Village!super fain!

bine ca e vreme buna, noi poate merem dupa masa spre parcu mare toata trupa asa ca daca mai veniti poate ne vedem

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor pe mine ma mananca pilea de mor abia am dormit azinoapte,iar pe burta si pe sani mi-au aparut niste buburuze rosii seamana a alergie..ma gandesc poate oi fi facut alergie de la no-spa pt ca iau de multisor cate 2 pe zi.

maine merg oricum la dr sa vad ce zice...deja incep sa ma stresez.

Duminica placuta!

lavinia27+

Mergi la inceput

Lavinia, probabil ca ai facut o alergie..poate fi si de la caldura, nu stiu! E bine k mergi la dr sa te linistesti, sint sigura ca nu e nimik grav, doar neplacut!

O seara frumoasa tuturor clujencelor! Eu sint iar singura, delegatiile astea dese in Germania ale sotiorului ma innebunesc deja...

Va pup! O seara frumoasa!

Gabriela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Buna dimineata burtici!

Lavinia si eu am patit la fel si m-am dus la farmacie si mi-au dat o solutie alcoolica mentolata si e totul ok....

Cristina ma bucur pentru tine ca ai asa fetite frumoase si cuminti!

Asiza, felicitari pentru carucior! Te asteptam cu pozici!

O saptamana perfecta va doresc!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/HQFCp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Serus burtici!!!!
Ce mai faceti??Eu bine.Sambata am fost la nunta la Topaz si m-a dezamagit foarte tare.Nu va zic ca friptura era verde.Asta este...
De abia astept sa vina targul.Eu no sa cumpar nimic,doar o sa ma uit si o sa iau numere de telefon.Inainte cu vreo 2 luni o sa fac comanda la ceea ce-mi trebuie.

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel18+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput