Gravidutze si Mamici de Cluj 3

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ripley, Lavinia, multumesc mult! Pasi atunci mi-e clar, imi fac o programare pe cand am vreo 32 saptamani, nu are rost sa merg la 26 saptamani, daca mi-am facut eco morfo la 23 sapt. Este ca v-am zapacit????Multumesc din suflet!

Raluca, ceva vesti de la eco?

Oana, tu te-ai intors????

Si eu astept targul, nu am cumparat inca nimik, desi sint nerabdatoare!

Va pup, o seara faina!

Gabriela 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata, burtici! ne-am intors si noi azi-dimineata si suntem bine! o zi buna!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/HQFCp3.png

Mergi la inceput

Bine ai revenit, Oana!

Fetelor, ce vreme la noi...Mie mi-e un frig aici la serviciu...Si tusesc precum un magarus...Bine k e vineri!

Pupici si La Multi Ani pt bebelusii nostri si copilasii vostri!

Gabriela 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Serus burtici!!!
Tare frig la noi,intradevar.Dupa ce saptamana trecuta ne plangeam de caldura,acum ne plangem de frig.
Raluca nu vii cu vesti????
La multi ani bebeilor si copilasilor vostrii!!!!!

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel17+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Buna dimineata dragelor,

Vesti prea multe nu am...in sensul ca bb e O.K., plasat cam jos (asta banuiam din miscari), tre' sa stau cu no spa dupa mine si cat mai multa odihna la orizontala. Dar daca inca nu au aparut contrctii am voi in concediu asa ca daca Doamne, Doamne ne ajuta miercuri o taiem spre Creta. Mi-e un pic groaza de zbor da' sper sa fie unul linistit...despre sex....nimic! desi tanti dr. s-a straduit insa clar cordonul ombilical era printre picioare si camufla tot!Asta e...ma bate gandul sa ma duc si eu la iso X la un 3D peste 2-3 saptamani insa dr. nu mi-a recomandat in mod special si n-as vrea sa se simta jignita (daca ma duc la Cruciat afla sigur).Mai vad....

Cristiana, Ilinca va face peste vara un curs de innot! Incerc sa-i gasesc peste vara activitati ca sa nu se plictiseascatare caci inafara de iesirea asta din Creta altceva nu cred ca mai pupam vara asta din cauza de bb!

Cam atat despre noi...azi serbam ziua copiilor!

oana tie ti-a recomandat sa faci 3D, doctoreasa?

Raluca 19+ si mami de Ilinca

Mergi la inceput

Raluca, ne bucuram de vestile bune!Bine k e totul ok cu bebe. Ce frumos ca mergeti in Creta! La Iso X mai e si Diculescu, care e de la Stanca, asa ca poti merge la el. Dar vezi k trebuie sa te programezi din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

eu cand am mers la TT atunci mi-au facut eco 4D... doctorita nu mi-a recomandat nimic....

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/HQFCp3.png

Mergi la inceput

Ptr. Iso X am nevoie de trimitere sau ma programez ca asa vreau eu?Aveti un nr. de telon?

Mergi la inceput

Raluca, iti dau eu numarul: 0264 599479 ISO X
Suni si te programezi pur si simplu.
Auzi, daca te ajuta, te las in locul meu in 12 iunie, la Cruciat, ora 19.00, eu m-as duce mai tarziu, pe la 32 saptamani sa imi faca 4D ca 3D tocmai ce-am facut! Stiu ca era destul de aglomerat la programari! Vezi tu!

Mergi la inceput

Saru-mana, Gabriela draga da' daca totul e O.K. in 12 inca sunt la mare, la soare....Eu vreau saptamana 18-22 iunie. Sun acum sa vad daca gasesc liber ceva. Multumesc! Hai sa-ti dau si eu un pont (si celorlate gravidele) de milioane-zic eu- langa central (mai exact langa mag. Mozart, sala din spate) este un magazin cu haine outlet ptr. gravide -moderniste (adica pe gustul meu, mammystic sunt O.K. dar cam clasice). Preturi O.K., orice produs e la jumatate valoarea aratata de eticheta...blugi pana , rochii, bluze, fuste....saptamana viitoare aduc marfa. Eu mi-am luat blugi 3/4 (65RON) si am ramas cu gandul la o rochie...

Mergi la inceput