Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Salutare. hai ca ma apuc si eu sa va raspund daca imi mai amintesc exact ce trebuie sa va zic. Ieri cand sa ma apuc si eu sa va scriu mi s-a bulit calculatorul si acum e doar putin "carpit" pana avem timp sa-l reparam. Macar am net ca e naspa rau fara.
Noi ieri am fost in Cismigiu si in timp ce ne luam masa pe o alee mai retrasa, am cunoscut o alta mamica ce isi plimba fetita. Din vorba in vorba am aflat ca este Danymamic de la noi de pe forum. Ca sa vedeti cum e lumea plina de forumiste. Hihi, ce-mi place. Asa ca ...gasca de Cismigiu s-a mai marit cu un membru. Aa...ptr cine vrea si iese asa devreme, eu sunt in Cismigiu de luni pana vineri intre 8 si 12-13. exceptie lunea asta ca vin ai mei in Buc si nu stiu exact programul. La noi asta e programul de plimbare. Asa ca cine vrea sa vina la o plimbare sa dea un tel.

Si sa nu uit, si printesa Milena de danymamic are un dintisor iesit- un canin. Deci clubul iepurasilor se mareste. In ordinea numarului de pe tricouri, ei sunt iepurasii nostrii (asteptam inscrieri pe lista) Anelin, Milena, Iarina, Lucas, Matei, Arianna,

Lore, condoleante. Cu dintisorii, pai nici la noi nu era umflata gingia. Pur si simplu se vedea forma dintilor in gingie si pe urma au iesit.

Lili, frumos filmuletul. Si eu il mai iau pe Anelin asa de manute cateodata, dar ma gandeam ca nu-l fortez cumva.
Apropo de ... De mult voiam sa va zic despre discomfortul simtit de bb pe caldura, mai ales la san - eu mai nou il las intins pe pat si ma aplec peste el, sprijinita intr-un cot. Nu facem contact decat la san si bb are amandoua manutele libere sa le priveasca dupa pofta inimii, ba ne facem si ochi dulci , si noi facem asa. Il tin brate sa pape pana incepe sa maraie, dupa care il intind langa mine si stau intinsa langa el sau sprijinita in cot (sau coate dupa caz)...trebuie sa gasesc trucuri sa-l fac sa pape. Vorba aia nici mie nu-mi arde de mancare pe caldura. Normal sa nu vrea nici el sa pape.
Aa..si cu bubitele de pe fata. Adam isi baga pumnii in gurita si pe urma se umple de saliva? Ptr ca Anelin face acelasi tip de bubite de la saliva. Se umple tot-mai ales cum el sta cu pumnii numai in gura si baloseste de la dinti. Dar daca il spal cu apa dupa putin timp dispar...pana data viitoare cand se umple iar de saliva.

Dana, stiam de metoda cu morcovul, dar la noi nu merge ca la cum musca Anelin ar rupe si o bucatica de morcov. Ca eu deja am degetele numai gaurele. Si cand ma gandesc ca acum ma chinui sa-i fac masaj la gingii si ma musca cu cei doi dinti, dar cand o trebui sa-i masez gingiile si o avea mai multi dinti.. Sa nu mai zic de cum musca atunci cand suge..

Messa, Eli, Aventura, distractie placuta la botez si sa va traiasca micii crestini!

IoanaN, bine ai revenit!

Anne, chiar asa ce faceti cu bebeii de 1 iunie? Le luati cadouri? CA eu una abia astept cate un motiv ca sa-i mai iau cate ceva.

Nadia, bine ati revenit acasa. Ma bucur sa aud ca totul a decurs bine.
Maryela, suntem aici.

Noi astazi am fost putin plecati la vreo 30 de km de Bucuresti la niste prieteni de familie. Numai bine ca dl in cauza e stomatolog si s-a uitat si la bebitza in guritza si a zis ca mai sunt vreo 6 dinti in asteptare *cum stiam si eu* numai ca se poate sa dureze si 2 luni pana ies *si asta stiam*. Cu ocazia asta a fost si bebe la prima iesire la "iarba verde", a luat masa in livada si s-a catarat in ciresi. O sa va pun pozele maine ca astazi imi e cam somn.

Iote la Columbeni ce lasere au. Misto montajul astora de la B1, ca cine stie in realitate cum sunt.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pupicaishen

la toate fetele

Nadiutza sper sa va ajute si in continuare Doamne Doamne!! Esti o supermamica!! Te admir pt putere. Bravo.

Messa esti betoooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnn
fata ti pup si pe tine si pe Arianna.

Fetelor, daca are cineva idee pe unde spanac mi-am lasat capul (ca pe asta ar trebui sa nu-l uit) spuneti-mi si mie.

sa stii ca io am avut o idee....si pt ca se plictisea cam singura am dat-o in miez de noapte prin ezemez (atunci citeam forumul, sper ca totusi l-ai gasit - pe dumnealui capul - intre timp)

Eli foaaaaarteeeeeeee faine cosuleteleeeeeeeeeeeeeeeeeee. Mai faine decat le-am facut ioooooooo

va pup, sa va crestnati sanatosi!!

Aventura sa aveti o zi frumoasa si sa va bucurati de Antonio!

dragelor noi suntem bine si am facut azi un filmuletz ...chiar daca nu e de cea mai buna calitate (e facut cu telu')

www.youtube.com/watch?v=bh5LOgUi1q4" target="_blank">butonul de ras al lui Margicutza

www.youtube.com/watch?v=-yL4CBH_ZLs" target="_blank">ce ne radeeeeem

si va mai aratam din periplul nostru de azi din parculetz:

bb rade
mafiotzii
mafiotu shef

aaaaaaaa si azi ne-a chemat pedi la un curs de nutritie!!!
Ne pregatim si noi de diversificare, cam pe la jumatatea lui iulie. Oileeeeeuuu ce complicat e, pe scurt noi o sa bagam un pic de cereale intai la masa de dim (10) apoi treptat cam 3 legume, apoi cam 2 fructe dupa care carnitza, apoi sfert, juma intreg de ou (in timpul unei sapt o zi da si una nu) si mai la urma iaurtel si branzica...

Asta ca idee generala ca mai avem o sedinta aplicata pe fiecare copil si atunci voi avea o schema clara... acum sunt cam in ceatza

pup fete cucuiete

PS: lilica vazut filmuletz cu masaj de Adam asistat de Matei. Foaaaaarteeeeeeee fain. Abia astept sa am si eu doi teroristi!!
ca sa va zic tati nost a zis ca ar prefera sa fie tot baiet bb 2, intrucat din statistica lui a concluzionat ca fetele sunt mai fitzoase dpdv al crescutului (colici, papa, oracaiciuri etc)

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna seara fetele. Sau mai bine zis, noapte buna

Noi am fost iar la terasa, au fost o gramada de pici, dragutz de tot. Mi-e cam cald, am facut doua dushuri azi si stiu k nu e bine, dar mi-e caaaaaaaaald!

La fel de cald ii este cu siguranta si Mayei. Pe chestia asta, in primele zile cu 30 de grade, a facut si ea aceleasi bubite pe fatza, e adevarat, mai mult in jurul gurii. Asa ca, LILI, i-am dat cu banalul ser fiziologic sau cu apa termala (de fitze) si i-au trecut de fiecare data dupa citeva minute. Acum cred ca s-a obisnuit cu caldura, ca nu mai face.

BELLE VUE, si iti urez multe skimbari in bine

Mi-e soooooomn.

Cum de-ati scris asa putin? N-am stat decit 20 de minute sa recuperez azi

IMPORTANT: 18 mamici de martie aprilie isi dau intilnire VINERI, 1 IUNIE, ora 16:00, in parcul TINERETULUI. Eu o sa dau cu subsemnata, mai ales ca noi sarbatorim atunci 1 an de la conceperea Mayei

Sigur am uitat sa va spun ceva, ca am creierul obosit... Dar imi aduc aminte pina miine

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Era sa uit: si eu o alaptez pe Maya cu contact minim, pentru ca pentru amindoua este inconfortabil sa ne tinem in brate Cred ca asa am si scapat de bubitele alea.

Mergi la inceput

Neata!

quote:
Originally posted by mirandolina

IMPORTANT: 18 mamici de martie aprilie isi dau intilnire VINERI, 1 IUNIE, ora 16:00, in parcul TINERETULUI. Eu o sa dau cu subsemnata, mai ales ca noi sarbatorim atunci 1 an de la conceperea Mayei

Pai si eu ma gandeam la ceva de genul asta.

Mergi la inceput

Pai hai sa ne adunam acolo, ce ziceti? Eu o sa fiu la o prietena in zona, deci pot ajunge la orice ora. Ne bagam?

Buna dimineata!
N-am inkis un oki, asa ca la 6, dupa ce a mincat Maya, am luat si eu un fel de mic dejun. N-am mai mincat la ore din astea de cind ma adunam acasa, obosita varza, de prin cluburi

Sunt zombie, poate ma aduna al meu cu farashu de pe jos...

Sper ca azi o sa scrieti la fel de putin ca ieri, ca sa nu mai stau sa citesc pina la 2 noaptea

Mergi la inceput

La multe lunite pentru

Andra Adelinne si Alessia Evelinne de alydumy
Eric Stefan de delfinuta
Andrei Robert de Eli1977
David Andrei de laura_popy
Liviu~Andrei de pako
Calin Ioan de cristia
Ilinca de dadap

Mirandolina, pai sa vedem ce zic si fetele cu intalnirea. Da..dc nu ai dormit?

Ne bagam la o intalnire de grup de mamici si bebici pe 1 iunie? daca da, propuneti in ce parc sa ne vedem si la ce ora.

Si ca mi-am amintit de o chestie. Zicea Danymamic cum ca, in spitale s-ar fi luat hotararea sa nu se mai nasca decat cu medicul de garda. Voi stiti ceva de asta? Cel putin ea asa a vazut ca e la Municipal.

Mergi la inceput

N-am dormit ca n-a avut neuronu' astimpar

Vai mi-e rau! Cum sa nasti doar cu medicul de garda??????????????????
Toate timpeniile valabile peste ocean se preiau la noi!
Atunci la ce bun sa mai stai dupa unui doctor timp de 9 luni, daca la sfirsit ajungi pe mina oricui?
Poate unele dintre voi va mai aduceti aminte ca dr meu a dat bir cu fugitii la nasterea Mayei, nu? Ei bine, medicul de garda de atunci a palpat o sarcina craniana, SPUNEA EL, si de fapt era pelviana toata ziua! Noroc ca mai era o moasha prin apropiere care l-a contrazis! Si asa am ajuns pe mina unui doctor care se poate numi doctor!!!!

Moama, ce m-am infuriat! Acu' chiar ca nu mai dorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza,vodca taie greata!

Messo,cum esti?Ca am baut si eu vreo 2 beri aseara si ma gindeam la tine ca tare greu imi era capul.
Sa-ti traiasca crestinutza...ce bine rimeaza cu...dar ma abtin ca e pacat.

Belle_vue,bine ai revenit.Imi pare tare rau sa aud ca ai probleme.Nu tiu ce sa zic ca eu nu prea inteleg cum e sa ai asa o minune linga tine si sa nu te poti bucura de ea.In primele luni dupa nastere mi-a fost si mie greu,dar probabil ca nici nu-mi dau seama ce mult a insemnat ca era mama aici.
Lasa ca o sa mergi in Ro si-ti incarci bateriile!

Nadiutza,ce bine ca s-a terminat cu bine.Lidiuta se va reface bine si tu o sa ai si bb 2.Sa vezi ca nu uit!

Mariana,sotul meu nu e neamt si cred ca de aia ma lasa fara centura in spate.Asta ca sa confirmam ca suntem romani si la noi merge principiul:"las-o bai ca merge asa".

Meg,am apelat si eu o data la injectia contraceptiva,dar am avut ciclu tot la citeva zile si mi-a ajuns.Nu mi s-a potrivit deloc!

Eli,Aventura,distractie placuta la botez si sa va iasa totul bine!
Eli,foarte faine marturiile.Asa mi se par mie ca necesita mult timp sa le faci.Eu una n-as avea rabdarea.Bine ca nici aici nici in Ardeal nu se practica obiceiul.

Alinuk,am vazut filmuletele,vad ca rade si Margelutza in hohote...daca apasa mami pe buton.
Ce frumos ii sta la bb cu ochelari.Se potrivesc la fix cu fizionomia mafiotului lui mama.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mi-am mai amintit ceva.

Adela,Iza,multumim de intrebare,Lucas e bine.Doar seara mai are ceva episoade cind il doare gingia cred ca e mai agitat putin,dar nu urla,doar se mai maraie.
Eu zic ca a suportat cu bine faza asta,poate l-a ajutat grasimea.
A,si de ieri mai avem un dintzishor.

Am cumparat si kk ala de Dentinox,dar nu ai cum sa-i faci masaj cu el ca bb il suge imediat.Fomistu meu suge tot ce prinde.Asa ca pina apuc sa-i masez eu gingia l-a si topit deja.
Pe noi nu ne-a ajutat.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput