Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Fete dragi,

In primul rand multumesc IVONA pt sms si tuturor celor care s-au gandit la mine si au intrebat de mine.

N-am mai intrat de mult pe forum din motive diverse. Nu mi-e prea bine -- am intrat intr-o depresie destul de urata la vreo cateva saptamani dupa nastere si practic n-am avut pe nimeni sa ma ajute catusi de putin. Sotul meu reactioneaza tare rau de fiecare data cand am stari proaste, iar de randul asta a fost mai rau ca oricand. Si in rest n-am absolut pe nimeni aici. Am vorbit cu medicul de familie (GP ii zice pe aici) si mi-a recomandat un soi de Prozac, de care am luat o vreme dar ma ametea si mai tare. Ma simetam oarecum mai putin nefericita (mai bine zis imi pasa mai putin) -- dar eram obosita tot timpul si memoria de scurta durata era complet varza. Asa ca am renuntat la ele. Probabil ca ar trebui sa cer altceva -- sunt mai multe variante de anti-depresive "generatia a doua" si te poti acomoda sau nu cu unele sau altele dintre ele. Dar mi-e lehamite.

Am vrut sa-mi pun sterilet si m-au chinuit in 3 randuri zdravan -- fara nici un fel de anestezic -- fara sa reuseasca sa-l fixeze. Niste imbecili. Au zis ca trebuie sa-l puna cu anestezie generala, cu riscurile de rigoare... Povestea e de-a dreptul ridicola (daca n-ar fi tragica), dar mi-e greata s-o spun...

Luni plec in Romania (Bucuresti) pt 2 saptamani. O sa am treaba cu carul, dar cel putin uit de restul de probleme. Mi-as fi pus steriletul acolo, dar din pacate am pierdut nr de mobil al doctoritei la care mergeam cand eram inca in tara si daca dau telefon la clinica, are programari pe o luna-doua inainte, asa ca n-am nici o sansa. As fi incercat mai demult, dar ultima tentativa de montare a fost ieri cand situatia era ideala fiindca eram si pe stop... Am iesit de acolo facuta tandari -- si degeaba.

In Romania n-o sa am internet, dar promit sa intru mai des dupa ce ma intorc.

Bebe Audrey e bine, are trei luni si o saptamana, creste de mama focului, e sanatoasa, frumoasa, rade, gangureste. A rezistat cu bine unei enterocolite urate de tot care i-a pus la pamant pe Theodor si pe barbatu-meu pe vreo 8-9 zile (cu febra, diaree si voma continua) Theodor n-a putut decat sa zaca vreo 3-4 zile, cu febra mare si diaree de la apa cu Dioralyte (un amestec de saruri pentru a compensa deshidratarea), singura pe care avea voie s-o ingereze. A slabit de i se vedeau toate coastele si pe mine ma apuca plansul (ca el si asa e genul subtiratec)... Eu si fata am fost protejate de alaptat - cred. Dar acum a inceput sa-mi scada cantitatea de lapte, am introdus formula pt 1-2 mese pe zi. Asta e, daca o sa mai am laptic inca o luna ma declar multumita.

N-am fost in stare sa punem poze pe net nici pana azi, ba mai mult, am pierdut un card cu destul de multe poze printre scandurile podelei... Intr-o buna zi probabil ca vom scoate scandura sub care e cardul, dar cine stie cand...

Va sarut pe toate si va doresc sanatate multa si copii cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna fetelor, va multumim frumos pentru gandurile si rugaciunile voastre ,
suntem acasa de pe la 14.00, insa nu am apucat sa intru din motive de oboseala, suntem bine, Lidiuta e vesela si vorbareata pe langa asta vrea mult in brate, operatia a reusit speram sa se refaca cat mai repede osul si operatia in sine, vineri mergem sa scoatem firele iar peste inca o saptamana inlocuirea ghipsului si o baita la spital.

va multumim frumos inca o data ca ne sunteti alaturi cu vorba si cu gandul, un pupic mare de la noi doua.
Lili, Cata
Lore, condoleante. Fara cuvinte

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Nadiuta ma bucur ca Lidiuta e bine, sanatate multa iti dorim!

Belle Vue bine ai revenit! Te inteleg foarte bine, crede-ma, tare greu in spitale, prefera sa faca incercari pe tine decat sa faca o analiza inainte...E bine totusi ca fetita e papacioasa!

Lili, noi am avut aceeasi problema, daca tii minte am pus poze cu Ella bubitoasa ca si Adam...L-am vazut, mititelul...Ellei i-a trecut cu ABSOLUT NIMIC. Adica ii dau pe fata doar cu apa si atat. Daca zici ca ai incercat toate cele, si nu au mers, incearca si asa...Ce ai de pierdut...

Pupici la bebitosi crestini si care urmeaza sa fie crestini!

Noi azi avem 65 cm si 9 kg. Am inceput suc de pere, si spanac si cartofi, si am facut un pic de diaree, dar nu renuntam! Azi am facut pauza, si de maine de la capat!

la fete, imi cer scuze, am citit doar ultima pagina, am fost azi la un interviu...

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Lilic, nici cu ulei de masaj macar...

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

hihih, in toata nebunia cu botezul de maine, am un moment de pauza, sa vad ce mai faceti voi pe aici..

am fost afara, abia ne-am indurat sa intram..am stat la terasa, am mancat, cu bunici si tatici si pitici..cu tot poporul..

multumim mult de urari Adela, Iza, Cata, sper mult sa iasa bine, sa fie Pisoiul bine si sa ne dicstram si noi putin..
Adela, ma intrebai de cosulete....eeee, cosuletele mi le-a dat Alinuk..si eu le-am decorat cu ce am avut prin casa, niste resturi de tul alb si voal creponat bleu..floricelele de pe toarta sunt de la perdele, de fapt se leaga draperiile cu eleam improvizat si eu..

Ralu,, la nunta marturiile contin niste bombonici , dar pot fi si altceva, spre ex mici obiecte, am vazut si trabucuri, ciocolata belgiana, broscute testoase din jad, etc,sunt infasurate in tul, iar la botez...am zis sa aiba ceva in legatura cu bebe.. eu am pus niste bebelusi bleu, din ceramica, i-am invelit cu tul, si sus pe fundita, poc si o pozica, sa fie asa mai personel..

Nadiuta, acum am citit postarea ta, ce ma bucur ca v-a reusit operatia!!!!m-am gandit mult la tine ieri!!pupici pt amandoua si sa dea DD sa se faca bine Lidiuta

Cleo...superba Daria!maaai, ce ochisori!

Lilisor, si al meu mai face, ..eu il dau cam o data pe sapt cu Advantan Milk, cica nu e prea recomandat, ca e corticoid, contine cortizon..da' se curata instant si tine efectul..acum cred ca le iese si de la caldurile astea, nu vezi cum e afara, mooori, tu , om mare, dar ei, mititeii, nici nu pot sta decat pe spate...transpira..of

pupici

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragelor nu puteam sa ma duc la culcare pana nu faceam ce am promis, adica sa pun poze cu suportul in care il pun pe Matei in cada. Aveti asa deci:
suport fara Matei:
http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804399041989/33

Matei cu fata in sus:
http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804399022589/32

Matei cu fundu in sus:
http://new.photos.yahoo.com/mami_ian_feb2007/album/576460762394737318/photo/294928804399049722/34

Sper ca v-ati elucidat.

Belle Vue, imi pare TARE TARE rau sa aud despre depresie. Eu ma lupt cu stari depresive de peste 5 ani si cu atacuri de panica. Nu le doresc nici dusmanilor. Sincer insa, cat or fi ele de groaznice, am stat departe de medicamente. Am luat putin Xanax si o singura data Zoloft si mi-a ajuns. Eram pe alta planeta, plus ca atunci cand te lasi, daca nu o faci cum trebuie revin simptomele depresiei inzecit. Ai mare grija. Mai bine incearca ceva neconventional, tratamente naturiste, fitness, nu stiu, ceva de genul asta.
Stiu insa si faptul ca atunci cand esti intr-o astfel de stare e greu sa te mobilizezi si imi pare si mai rau sa aud ca sotul nu te sustine (si sotul meu zice ca sunt mofturi de ale mele - in situatia in care bagam in mine cu pumnul medicamente, hormoni, pt fertilitate). Nici situatiile din jur nu te ajuta dar de undeva trebuie sa gasesti o resursa.
Eu zic sa incerci, daca poti, macar sa incepi cu 5 min numai pt tine intr-o zi. Sa faci ceva pt tine si sa nu treaca o zi fara sa faci asta. Incetul cu incetul trebuie sa iesi din asta ... . Esti puternica, sunt sigura!

Nadia, ce ma bucur sa te vad pe aici. Alta fata puternica. Sunt f bucuroasa ca Lidiuta e bine, sa ii dea Dumnezeu sanatate multa multa!

Cam asta e. Am fost si noi pe afara, apoi baie, papat (din ce in ce mai putin ...) si acum Matei doarme. Nici io nu mai am mult.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,
revenim si noi...dupa o indelungata absenta.

vroiam sa-i uram Lidiutei multa sanatate si sa fie o reusita operatia!!!

belle vue, un pupic virtual. ma oftic cu nr lui Tarlea ca tocmai ce l-am sters din memoria telefonului. daca il vrei pe al colegei ei de la Centru cu cea mai mare placere.

lore, condoleante !!!! e groaznic ce s-a intamplat.

ar fi o gramada de spus, eu v-am mai citit insa n-am apucat sa scriu. fetele cu botezul - Messa, Eli, distractie placuta!!!!
Si multumim pt urarile de la 4 luni!!

Cata, ma bucur ca i-ati dat de cap diareei!! Si pana la urma am citit eu bine, a fost Enterobacter?

Cred ca in curand ma inscriu si eu in categoria mamicilor depresive, cred ca la mine e aia de vara si scos suncile la aer.

in rest, bb s-a vaccinat azi, a fost o cuminte, n-a bazait decat ff putin, "pupalas" eu pe dr meserias ca bb nici nu si-a dat seama. am inceput un soi de divesrsificare, dar n-am halit pana acum decat morcovi si orez. o s-o tinem cu fructe legume si cereale pana la 5 luni cand bagam si carnita si branzica de vaci. eu votez cu borcanasele, daca gasesc in piata ceva sa ma inspire ii fac si eu, daca nu traiasca hipp-ul!

ar mai fi multe de spus dar pic de somn si bb mai are o masa de luat so...

am vazut poze, erau unele facute de fotograf fff frumoase, m-am indragostit de bebita!

v-am pupat, poate reusesc sa scriu mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Fetelor, haideti, dati-o in colo de depresie, trebuie sa reusim cumva sa trecem peste. Uitati-va ce minunatii avem langa noi, care au nevoie de noi sanatoase, fericite.
Belle_vue stiu cat de greu e sa nu te ajute nimeni.......Ce doctori imbecili...cat te-au chinuit...
Nadiace curajoasa a fost Lidia mititica. Offff, bine ca a trecut si ca e in regula.
Catalina, multumim frumos pentru poze!!! Ce bine sta Matei in el. Imi plac si figurinele alea de pe cada. Cu ce le-ai prins?
Eli bafta multa maine!
Gio, bine ai revenit.
Parca mai vroiam sa va zic ceva dar pic de somn.
Am plecat sa doooorm!!!!
Va pup!

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Mi-am amintit. N-am mai auzit nimic de Anelin. Katy, pe unde umbi???

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

lily sincer nu mai tin minte daca mai ai laptic la san, dar daca mai ai, da-i cu lapte de la tine pe fata. ai sa vezi ca vor aparea rezultate, crede-ma.

loremunteanu am citit si eu ce i s-a intamplat varului tau, condoleante si sincere pareri de rau. viata poate fi atat de cruda chiar si cu ingerasii astia mici. offf Doamne

cleo, tony v-am vazut frumusetile de "Dariutze"

maryela

quote:
Fetelor, haideti, dati-o in colo de depresie, trebuie sa reusim cumva sa trecem peste. Uitati-va ce minunatii avem langa noi, care au nevoie de noi sanatoase, fericite.
foarte frumos spus

nadia ce bine imi pare sa aud de Ligiutza ca a trecut cu bine peste operatie. sanatate multa ii doresc si refacere rapida

belle vue iti doresc din suflet sa iti revii, sa fii tare pentru copilasii tai. intr-adevar ca trebuie sa iti fie greu cand celalalt de langa tine nu e un suport in astfel de momente. sper ca revenirea in tara desi de scurta durata sa te relaxeze si sa te ajute sa te mobilizezi din p.d.v psihic.

eli deci de maine, gata devine si pisoiasul tau crestin ii doresc din suflet ca Dzeu sa ii binecuvanteze viata cu zile pline de soare si fericire alaturi de voi cei care il iubiti. sa aveti o zi frumoasa maine

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput