Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
cleopiciu spune:
Va multumim pentru urai ,pupici!!!!
Nu am mai reusit sa intru de o saptamana ,am tot incercat sa citesc cite putin dar nu am reusit ....
PUPICI LA MAMICI SI BEBEICI!!!
CLEO SI BEBE DARIA (24.12.06)http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260/photo/294928804383547383/62
eli1977 spune:
buna, fete,
bine ca ati scris mai putin, sa ajung si eu din urama..
maaama, MESSUTA, parca ai descrie ce fac eu azi si maine..distractie mare, vezi cu berile...te pup
maine il crestinam pe Pisoi, sunt fetelor in niste emotiiii, parca l-as insura!
am terminat marturiile, daca vreti, le vedeti aicisi aici
au venit ai mei, ma duc sa-i ridic din parcare..
va pup
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
adela2006 spune:
mama ce liniste pe aici
cleo am vazut pozele daria are ochii lui tati e foarte frumoasa
elli multa distractie pe maine la botez frumoase marturii ai muncit ceva la ele si cosuletele imi plac tu le-ai facut ?
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
adela2006 spune:
la multe luni si ani ligia bebe de criss 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
iza29 spune:
quote:
Originally posted by cleopiciu
am pus si noi citeva pozici AICI
CLEO SI BEBE DARIA (24.12.06)POZE CU INGERASUL MEU
Cleo, ai o fetita intr-adevar un ingeras. Ptiu, ce ochi frumosi are. Sa-ti traiasca.
eli1977, foarte frumoase marturiile. Eu nu am facut si apoi am aflat de ele, si mi-a parut rau. Si cosuletele frumoase. Petrecere frumoasa maine si sa traiasca bb Andrei mare si frumos.

ralu74 spune:
Iza, Eli ce ar trebui sa contina marturiile? sa am si eu o idee ca acusi facem si noi botezul.
Multumesc 
poze
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)
Catalina spune:
In primul rand trebe o rectificare. Lilisor tare as vrea sa vad masajul matale dar mi-a fost aratat o data si asa fac acuma, stimata doamna Marinar a binevoit de mi-a tras un curs fulger in parc la IOR. Mii de scuze si plecaciuni doamna Marinar.
Doamna Messa, nu pot sa iti spun decat ca iti inteleg turbarea avand in vedere ca am trecut si eu printr-un botez in casa proprie de 70 metri patrati cu peste 25 de membri ai familionului care nu se inteleg nici luati doi cate doi. Cand termini cu toate e aproape ca o utza ... . Dar sa stii ca ideea cu shot-ul nu e rea. Vei fi mai zambitoare. Pun pariu cu tine ca Arianna nu scuipa vinul. :)
Eli, Doamne ajuta maine la botez!
Maaaaaai va uitati ma la Columbeni la botez? De aia nu sunteti pe net? Sa vedeti cum le-a urlat tot botezul, cum au avut sobor de preoti si nu alta, cum decat au pus-o pe aia mica cu curu in cristelnita (impodobita cu fel de fel de flori si nu m-ar mira daca aruncasera asa si neshte cristale svarovschi din alea - stiu ca nu se scrie asa ... - prin apa). Bai si la 200 de grade in biserica, imbraca fata cu ditamai rochia si CACIULA!!!!! Nu mi-a venit sa cred ... In fine, sunt o individioasa.
Voi poza diseara sezlongul ala, are la Auchan cu 500 de mii.
Hai pupici ca acu intrai in casa (am fost la masa la soacra) si mai dam un bibe si iesim iar. E cumplit afara ... .
Pupici
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
Am fost si noi afara de dim, apoi am venit si mami a facut smotru pe scara blocului, ca la noi unii sugravesc si altii fac curat (adica proprietarii). Dupa ce s-au trezit si au mancat prichindeii tati i-a luat la plimbare, mami a ramas sa termine mancarea, poate inghite si ea ceva pe ziua de azi si sa va spuna marea ei problema.
BB Adam face acele bubite de care vb atunci cand ela avea 1,5 luni. De atunci nici ca-i trece! Am incercat unguent de galbenele (mai rau s-a facut), Bepanthen (nici o schimbare in 2-3 zile) si il tot dau cu Elocom, 1 data/10 zile. Nu stiu care e cauza lor, nu au aparut doar odata cu diversificarea. Ma oftic rau cand il culc seara bine, si dimineata se trezeste bubos. Cu Elocom ii trece in cateva ore (de obicei il dau seara la culcare), dar ma gandesc ca poate nu e cea mai buna solutie, fiind un preparat f puternic. Are cineva idee cu ce trece porcaria asta? Dr de familie l-a vazut si nu sti de unde i se trage, mi-a recomandar cu f multa precautie Elocomul. De dermatolog nici nu poate fi vorba, ca avem un mosneag iesit la pensie si doar la Cta...
Ca sa vedeti si voi cum arata un strigat dupa ajutor!!!!!!!!!!!!! observati ca nu apar si pe obraji sau tample (decat f rar/putine)
cleopiciu - daria e o dulce !
tre sa ies si eu dupa baieti ca mi-e gata ciorbita...Pup si pana revin astept pareri, sugestii si reclamatii!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007