Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Mama, toata lumea doarme! Nu e dreapta viatza asta Maryela, mercic de incurajare . Marina, pai o sa-mi priasca vapsaua, ca e prima oara cand ma vapsesc intr-un an de zile, ca de cand am ramas bortzoasa nu m-am mai vapsit. A iesit misto, un castaniu roscat inchis, imi place (culoarea cica se cheama "Mahon").

Am adunat juma' de casa, mai am juma'. Deja am nevoie de un shot de whisky. Mama masii, nu pot, ca am de condus una dintre masini, pe ailalta o conduce tati si noroc ca a treia e pe butuci si consuma 30%, ca altfel probabil ca o puneam pe fi-mea s-o conduca si pe aia. Ce pelicanealaaaaaa, parca-i nunta!

Acum am realizat ca am aparatul plin si m-am apucat sa-l descarc, ce bucurie, dureaza 1000 de ani, ca-s filmuletze. Bine ca m-am prins, ca altfel o beleam pe coana, aveam de ales intre filmuletzele deja filmate si cele cu botezu'.

Fi-mea e la fel de agitata ca mine, cica se zice ca bebeii sunt agitati inainte de botez, ca vine al cu coarne "si-i incearca". Eu cred ca al cu coarne e la mine-n kur in momentul asta si cauta drumul sa iasa afara, de stress m-a luat o kkare, de parca vad ca dau iama in mucilagiu de orez si mar ras cu biscuiti In fine, mai bine un drac la mine-n kur decat la fi-mea-n burta, asa ca deocamdata mai trag repede o cafea, din pacate nu merge turnata direct in vena, si astept sa iasa tati din baie, ca isi spala pletele cretze sa fie fresh la botezu' lu' fi-sa, ca sa pot pe urma sa ma asez pe buda cu un Cosmopolitan (nu, nu de sters la kur, desi revista aia e destul de buna de asa ceva la ce nimic scrie prin ea) si sa sperii canalizarea ca intr-o dimineata cu mahmureala.

Gata, s-au descarcat si filmuletzele, acuma sa vad de baterii incarcate, mama masii, toate le fac in criza de timp, unde gasesc de cumparat o bazooka? Azi e una din zilele alea cand as sta calma cu bazooka in bratze si pe care ar avea tupeul sa ma enerveze fie si numai o secunda l-as spulbera in 4 zari ca-n filmul cu Lebowski, dar direct cenusa, ca la crematoriu e scump.

Fetelor, daca are cineva idee pe unde spanac mi-am lasat capul (ca pe asta ar trebui sa nu-l uit) spuneti-mi si mie.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

quote:
Originally posted by Messa

cum nu se poate mai bine - juma din laptele mancat e pe jos. cred ca de-abia asteapta botezu'.

--------------------

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Pai jumatate a dat pe jos ptr ca trebuie sa dea si ea de baut astazi......doar e botezul ei, nu?

Mergi la inceput

Anne, dadu de beut parchetului si mopului, halal prieteni si-a ales!

--------------------

Mergi la inceput

Baaaai, da' putina lume (adica aproape deloc) pe forum pana la ora asta!

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

messa esti mortala pe mine m-a pus sa-i tin capul pe spate cand i-a dat vinul si l-a inghitit alexia pe tot si bine a facut ca asa bine mi-a dormit dupaia sa ne pui si noua poze sa-ti vad tinuta finala ; eu iti doresc sa treaca repede botezu si sa te bucuri de el ( ca din fericire se face doar o data )

catalina data viitoare cand faceti baita in vana nu faci tu niste poze sa vad si eu suportul ca asa m-am saturat de carat scaune si vanita in camera apa pe mocheta si parchet ( dulapuri si tot ce se mai gaseste in camera )si sa ne mutam si noi in baie
cand primesti rezultatul la coprocultura ( am inteles eu bine faci coprocultura sau coproparazitologic ca e mare diferenta )sa nu-l spui si noua

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Gata, ma car. Cu toata casa dupa mine. Sa nu uit copilu'.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Marilena, da
Ma duc s-o hranesssc pe Maya. Foamea e mare!

Messa, ca de obicei,

Si normal ca le dau vin copiilor la botez, ce, sta cineva dupa fundul lor la petrecere? Bine gindita meshkeria!

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

dana cum e lucas ? a dormit ? a mea se fataie toata noaptea mai nou ; e morcov nu ? ce roade lucas , si noi la fel dar alexia nu-l tine mult se plictiseste repede de el

lore si eu ma intreb tot timpul daca stie alexia ce manc se uita la mine lung in gura mea si cum ii curg si balutele acu de la dinti imi ramane mancarea in gat

mirandolina un ptr ziua de ieri orice ar fi fost sa uiti repede ; dar tu la 1 noaptea speli ? cand mai dormi ?

mariana si restul fetelor alexia s-a nascut cu 4.400 grame deci era elefant de la inceput

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

quote:
Originally posted by Messa

Gata, ma car. Cu toata casa dupa mine. Sa nu uit copilu'.

--------------------

Vaaaaaai Messa , esti mortala mama. Hai ca trece si asta si o sa te si distrezi chiar. Faza cu vinul e chiar buna ca sa vezi ce doarme dupa aia. Petrecere frumoasa si felicitari pt micuta creshtina. de la noi
anis, te rog spune-mi si mie, de unde iei tu CAMILLIA si TEETHTHING? Cred ca piciului meu ii ies dintisorii si plange de 2 zile de m-a speriat. Multumesc anticipat.
Dana, Lucas nu a dat niciun semn ca ar venii dintii? Niciun plans mic ceva?
In rest, ce mai face marele greu?
Catalina, felicitari pt baita in cada mare. Astept si eu poze sa vad suportul ca vreau si eu sa scap de cadita mica si sa il pun pe pici in cea mare. Ma bucur ca s-a reglat Mateiutzu cu kk, deci dintii...
Multumim pt traducere, mai aflu si eu cate ceva.

La multe lunitze sarbatoritilor de azi si celor de maine

Ligia bb de Criss68
Andra si Alessia bb de alydumy
Eric Stefan bb de delfinuta
Andrei Robert bb de Eli1977
David Andrei bb de laura_popy
Liviu~Andrei bb de pako
Calin Ioan bb de cristia
Ilinca bb de dadap

Noi maine suntem plecati si deci va dorim we linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Adela, . rufe noaptea si dorm ziua dupa 7 dimineata dorm cel mai bine, ca maninca Maya si mai dormim impreuna

Baie am facut in cada cu Maya si a fost taaaaaaaaare frumos

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput