Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
mirandolina spune:
Marilena, ![]()
iti multumesc mult!
IoanaN, ce mai faci? Cit e ceasul la voi acolo?
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
sraluca spune:
Sa va raspund pe fuga:
Multumiri si celor care ne-au botezat mihnea ca noi oricum suntem BILA 

DANA faza cu morcovul e tare. Stiam si eu ca mi-a povestit cineva ca i-a cumparat toate prostiile existente si pana la urma nu a mers de act cu morcov![]()
Scaun de masina: pai noi cred ca de la o luna ne plimbam cu masina in scoica. Trebuie sa iau un scaun in curand ca au inceput sa ii iasa picioarele din scoica
Si tare ne place. Adormim imediat
Va pupic, v-am citit, a...
Lore condoleantze. Brrrrr si eu cand umblu cu el cu masina numai la asta ma gandesc
Nadia sa va faceti bine repede si usor
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
Catalina spune:
Neata fetili. Inainte sa ma apuc de treaba multa multa pe care o am (in special curat si schimbat hainele din sifonier), m-am asezat cu o cafea sa palavragesc nitel cu voi.
A fost super baia in cada. Bine, eu am suport din ala de copil, am luat de la Auchan. Stiti voi, ca un sezlong. Imi place mult mult, mai ales ca il pun pe burta si face exercitii cu capul. A fost super, sunt f incantata ca am scapat de trambalatul cu cada. Eu nu ma bag cu el in cada. Asa suntem noi pe aici in familie, mai pudici. Asa ca a stat singur in cada (bineinteles dupa ce ma'sa s-a luptat din greu cu piticii ca e cada prea murdara pt el).
Meg, soacrele astea o iau razna de la caldura????
Marina, multumim de intrebari si interes. Toata saptamana Matei a facut de 2 ori pe zi, mai verzisor asa, iar ieri (prima zi cu Humana 1 si apa - adica exact ca la inceput) a facut o singura data, de culoarea mustarului consistent si s-a caznit rau sa il faca. Doctorul a zis ca Entero Bacter este un streptococ care se ia de pe piele si nu prea ai ce sa faci sa nu il ia. A zis ca nici bibe nesterilizate nu i-au cauzat. A zis ca nu e chiar asa de agresiv dar avand in vedere ca a fost si f cald, ca ii iesea si dinte ca ii dadusem si mar, a suportat destul de bine Matei diareea. Tre sa repet copro saptamana viitoare. Mi-a zis ca daca se repeta diareea tre sa ii dau antibiotic, Ceclor.
Pana atunci cica pot sa ii mai dau Biotics si Calciu Ca. Mai ales daca devin scaunele mai moi.
Cu diversificarea nu mi-a placut de el (dar s-a scos la control pe care l-a facut cu fffff mult simt de raspundere). Cica sa incep cu supa facuta direct din toate legumele mai putin cartof. Si sa ii pun 2 bibe din 5 cu supa. Apoi, peste cateva zile sa incep sa ii dau nitica zeama din aia. Peste alte zile sa incep cu sucuri de fructe mar cu morcov, cate 20 de ml in 2 transe la 10 si la 18. Daca vi se pare haotic si neorganizat ce spune, asa si a fost. I-am repetat, am intrebat si tot nu m-am lamurit exact cum fac. El zice ca ce e fiert nu trebe introdus treptat ca tot ce e fiert n-are cum sa ii faca rau.
Drept pt care eu voi folosi schema lui Adinush ca e testata pe Ayleen plus de asta pare f organizata si cam pe aceeasi lungime de unda cu ce zise dr acesta. Doar ca mai prudenta.
Astfel, in weekendul acesta il las doar cu laptele HUm 1 ca in ultimul timp l-am tot sucit. De luni incep cu 10 ml de supa clara facuta din orez, morcov (ca cu astea s-a obisnuit deja) si pastarnac. Cresc cate 10 ml pe zi si apoi in a 4 a zi adaug dovlecel, apoi spanac si uite asa. Vedem cum merge.
Alta chestie, cica sa ii bag Humana 2. Direct! Dar vb ieri cu Adinush pe mess si ea imi zicea, cum am mai auzit si la voi, ca se baga nr 2 cand ia mult Humana 1 si nu se satura ori Matei mananca 150 la o masa. Rar mai mananaca tot. Asa ca ... . Si in nici un caz nu aveam de gand sa il introduc direct. Mai bine mai prudent decat sa fac experimente pe copil.
Ce sa iti zic, in general se confirma regula ca orice medic are piticii lui si partile lui bune. Io fac un blend intre asta si madam de la policlinca.
Messa, asteptam vesti bune despre crestina. Sa fie intr-un ceas bun si sa ii dea multa sanatate Doamne Doamne!
Mariana, nu pot sa cred! Tie iti e frica? Mama, cu patru copii, trebuie ca ai mult curaj, iti zic eu. Nu te-am intrebat, poate ai zis, scuze daca nu imi amintesc. Te ajuta cineva? Ca si mama a avut 4 (cand aveam eu 3 ani, fratii dupa mine, gemenii aveau 2 si cel mai mic 11 luni) dar ambele bunici erau cu ea.
Imi pare tare rau sa aud ca esti iar racita. EU zic sa incerci Echinaceea, pe mine m-a ajutat sa stii.
Maaaama Lili, masajul este si mai energic? TE ROG FRUMOS filmeaza-l si arata-ne. Eu sunt f interesata de modele pt ca mie nu mi-a aratat nimeni niciodata cum sa fac in schimb toata lumea ma critica. Chiar mi-ar trebui un model. Aseara am aplicat nitel din ce am vazut la tine. Astept cu interes.
Cristinuta si MAtei la fel paseste. Intai varful si apoi talpa. Auzi, vezi ca medicii astia sunt nebuni la cap. Ia-o mai cu incetinitorul.
Maryela, noi luam sau am luat mai bine zis Calciu Carbonic. Dr Mateescu e ff incantat de el a zis ca e fff bun. Dar vezi ca strange. Noua ne-a dat cate 1 gr de 2 ori pe zi.
Ioana, ce mai faci? Cum iti mai e? Sa iti traiasca minunea!!!
Gata fug la treaba ....
Pup fetili
marinar spune:
messa sa-ti fie de bine vopsitul!
distractie placuta tuturor fetelor care astazi isi crestineaza puiutii!
catalina ma bucur ca matei s-a reglat cu kk. cat despre diversificare...cea mai buna schema e aia pe care ti-o divteaza instinctul. si sa nu spui ca instinctul tau nu e ok, ca ai inceput cu marul si nu a fost bine, bla bla bla, ca uite au fost mai multe care au determinat starea lui matei. mie mi-a zis dr sa introduc laptele nr 2 dupa 6 luni.
fete noi plecam la tara si ne intoarcem maine, asa ca sa nu ne dati disparute.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Messa spune:
bun, incepem ziua excelent, lapte in tastatura, ragete, nu vrem haleala. minunat.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Catalina spune:
Distractie placuta Marinuca. Vai dar cum ai stiut tu draguta ce vreau sa zic io referitor la diversificare si instinctul meu ... Vai, dar ce ma cunosti! ;)
Pupici
Messa spune:
cum nu se poate mai bine - juma din laptele mancat e pe jos. cred ca de-abia asteapta botezu'.
--------------------
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Maryela spune:
Catalina, multumesc frumos pentru raspuns.
Messa 

si un
si inca un
. O sa fie bine, o sa vezi. Cand am facut noi botezul Mihnea era si mai mic, adica eu mai...neexperimentata, aveam emotii cu carul, am luat dupa mine un rucsac cu schimburi de frica sa nu se faca varza de la atata vomitat, aveam vreo 70 de invitati....e-he...uite ca am trecut peste....
Mirandolina, azi e mai bine?![]()
O zi buna va doresc!
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
Messa spune:
Acuma am aflat ca la botez le da vin la plozi. Misto religie de drojdieri avem
Poate-l scuipa popii in nas
ca asa face la gusturi noi, intai scuipa si câhaie si dupa aia se dumireste ea ca nu-i chiar rau si gusta 
--------------------
anne_ispas spune:
'Neatza, fetele!
Ii
si noi pe cei care au mai implinit astazi o lunitza!
........Si pe cei care se increstineaza astazi!!!
Am si io o intrebare!!!!
Ce facem cu copii de 1 Iunie????