Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
mirandolina spune:
Buna seara fetele.
Am avut o zi ingrozitoare 

Nu vreau sa vorbesc despre asta, asa ca mai bine nu ma intrebati 
Condoleante, Lore... ![]()
Multumesc fetelor pentru raspunsuri la sondaj.
Elena da, vreau si 
Rali, al meu barbat numai stresat nu era cind am conceput-o pe Maya. Chiar, undeva intre 1 si 4 iunie se face anul de cind am produs copila ![]()
Imi pare rau ca nu am mai multe raspunsuri, insa acum incerc sa ma relaxez, am vazut 2 filme jumate si tb sa mai arunc niste friptane pe git sa-mi mai treaca depresia.
Somn usor fetele...
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
mirandolina spune:
Si sa stiti ca, chiar daca Messa nu v-a raspuns la intrebarea asta, si Ariannei ii iese un dintisor. Nu era nicio confuzie cu Iarina ![]()
Ella
megbeng spune:
dana, am vb cu sotul, e si el of6ticat..putea sa ne intrebe si nu muream afra aia 700 de mii, da nu se afce asa, sa cheltui banii copilului..imi vine sa o strang de gat!!! o sa virbeasca sotul cu ea, ca sunt mai multe de lamurit, intr-adevar..o sa ii spuna si sa nu ami dea banii pe prostii..oooof, ce pacat ca ai mei sunt asa departe de noi..
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Messa spune:
Iese... ies chiar doi, incisivii centrali inferiori... niste lame mici si albe si pacatoaseeeee!!! 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
mirandolina spune:
Ei, uite ce lobby faceam eu pentru
Ariannei, si Messa habar n-avea ![]()
Eu astept sa se spele odata rufele alea
, sa il trezesc pe tati si sa il mut la noi in pat
si sa verific Maya, minca-o-ar mama pe ea!
Ella
mihacarm2002 spune:
Cristinutzza, am pus-o pe Eva sa mearga. Asa cum ti-a raspuns Iza si Rali, mai intai a pus varfurile iar apoi toata talpa (sau poate am fortat-o eu sa o puna, nu stiu).
Sunt curioasa ce iti va spune dr. luni
mirandolina, m-ai facut curioasa! Totusi sper ca sa nu fie ceva f. grav.
Acum cateva ore, ma uitam pe HBO la Batman si era scena de-ti facea parul maciuca (dr. Crane isi pusese o masca oribila si speria un mafiot cu ea folosind o substanta halucinogena). Mai, si in loc sa tip eu, tipa Eva din cealalta camera de parca ea se uita la Tv. Mi-a stat inima si intr-o microsecunda am luat-o in brate si am pus-o la piept sa bea ceva laptic. Asta ca tot citeam ieri de bbei care tipa in somn!
Dana, f. naturala si sanatoasa metoda contra durerilor de dinti!
Messa, imi tot storc creierii si nu stiu ce sa iti urez pt botezul Ariannei! Asa ca iti spun de pe-acum: Felicitari pt mica crestina!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
Maryela spune:
Mihacarm, nici tu nu dormi la ora asta?
Messabafta multa maine...adica azi...Felicitari pentru iepurasul Arianna.
De asemenea felicitari si pentru Lucas si Matei. Iarina e deja veterana. De Anelin ce sa mai zic...![]()
Anis am eu asa un feeling ca in parcul Circului te-ai intalnit cu Marybell...
Mirandolina, uite un
si o
.
Catalina si eu as prefera sa scrii aici, pe forum fiindca asa as citi ...daca le pui in mailul comun mai greu.
Azi am facut vaccinul. Nu-mi vine sa cred ce " barbat adevarat" a fost. Nu a zis el nici un pas, nimic. Pupa-l-ar mama pe el de viteaz!
Fetelor, voua v-a dat doctorul calciu dintr-ala praf...carbonic sau cum s-o chema...![]()
Gata plec la culcare..dar mai intai vreau sa urez si eu la multi ani sarbatoritilor zilei de azi( adica de ieri-25 mai) si de azi( 26 mai).
Va pup dulce!
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
IoanaN spune:
Megbeng, Marinar, Ylilimic, Aelita si restul de fete! va multumim pentru urari...chiar azi mi-am facut timp acum pe seara sa vad daca v-ati amintit de noi! am avut o surpriza placuta...
revin maine cu poze noi!
Va sarutam cu drag.
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
(25 ianuarie 2007)
IoanaN spune:
Rali, multumim scumpa noastra...va dorim tot ce-i mai bun si mai frumos si noi...la toate mamicile si la toti puiutii lor.
(25 ianuarie 2007)
IoanaN spune:
Adela2006 de asemenea iti multumim...
pup fata
(25 ianuarie 2007)