Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by adela2006
eu il puneam exact invers pana acum ( da putea sta linistita ca punem carutu pe scaunul din fata a masinii ca nu incape in porbagaj)
adelade alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
Aaaa, deci si ea cu ochii pe carut!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
megbeng spune:
sunt un car de nervi..a luat soacra-mea alocatia, ca de obuicei..si 130 de RON a platit un pachet venit pentru bebe..si restul i-a cheltuit..si cica sa asteptam pana pe 6, cand ia salariul!!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Daconst spune:
Bai am deocheat gupilu,a marait saracul in seara asta de numa.Si eu desteapta nu i-am cumparat nici un gel de la farmacie ca ma gindeam ca am scapat.Dar cred ca de acum incepe.
Maine merg la farmacie sa-i iau ceva.Pina atunci ia uitati ce metoda am gasit.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Meg,dar de ce nu-i spui sotului tau sa vorbeasca cu ea?Asa nu se va supara pe tine si altfel intelege cind e de la fi-su.
Altfel tu tot aduni in tine si cind rabufnesti va fi mai rau,parerea mea.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
dana am inceput sa-i dau si suc de mar de ieri, azi a avut 50 ml de morcov si 20 de mar. ieri a facut un kk dar tarziu si destul de tare, s-a scremuuuuut.
catalina cum mai e matei cu kk, ce a zis dr de analiza aia? schema de diversificare ti-a dat? pup si baitza placuta...de fapt cred ca la ora asta e gata ![]()
meg da cata minte are femeia aia de a cheltuit banii copilului fara sa intrebe daca poate?
dana super cu morcovelul!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Messa spune:
Sa ma kk pe el vaccin, ca vad ca taie pofta de mancare, pai pana mea, ajungem iar la chin cu mililitri? Ma kk pe ele de vaccinuri si pe aia de ne obliga sa le facem la gupii asa mici.
In alta ordine de idei, maine cica ce scaldam la popa in caldare, de-abia astept asadar duminica, sa scap de ziua de maine. Trambalealaaaaa!
Cata, nu dau fato cu rosii, asta ti-ar mai lipsi! Lasa ca scapi tu si de oboseala si daca tot iei pilule, da drumu' la utza!
Meg, paguba soacra-ta la casa omului!
Dano, buna metoda cu morcova!
Puah, sunt stresata cu boftezu de maine, n-am chef, alea-alea, balamuc, luni sau marti kkatul de vaccin, mama ei de viatza, da' macar am grupat naibii toate stressurile odata, sa-mi iau grija. Si sa vezi ce ma chinui iar doo luni s-o fac sa inghita laptele, numa' bine pana vine kkatul de vaccin de la 6 luni, da' dupa aia dreq boierie pana la un an, sa ma lase-n pace. Stressuuuuuu!
Un lucru bun am facut si io azi - m-am vapsit asa ca am acuma o culoare decenta la tample, unde am albit cu gratzie in astea 4 luni de dupa nascare. Acuma sunt broneta roshkatzie, ca o castana. Imi placeeee!
Mārrrr... maine o sa ma agit ca un koi in caldare prima juma' de zi, dupa care am sa ma enervez cca o ora si am sa fac macar poze, sa stiu ca am o ocupatie cat dureaza ritualul, si in final o sa ma plictisesc de moarte pana noaptea tarziu, la masa in famelie (si asta e ritual) cu pauze de hranit ploada cu fortza. Dar macar am zis ca weekendul asta nu tin cura, deci am sa beau ca porcu' in ajun de Ignat, cand se infunda cu paine inmuiata in tzuica. Numa' ca eu am sa beu bere, vreo 5-7 bucatzi, pana ma veselesc de-a binelea.
Acuma am avut o rafuiala temeinica in sifonier cu o rochie care initial nu avea de gand sa se dea gasita, dar am avut ambitie si am fost mai tare ca ea, am gasit-o si am probat-o. Nush ce kkt fac de pantofi, ca n-am chef de toace si fitze si figuri, dar spanac, rochia e neagra si nu merge cu pantofi fara toc, as arata ca mamaie. Asa... oare daca bag rochia in clor in seara asta se face alba pana maine?
Jur ca n-am beut nika azi, da-s stressataaaaa!
Ma duc sa mai rascolesc debaraua, poate dau de ceva mai colorat si mai comod. Aaaa! Stai ca parca imi amintesc ca am o rochie cu tzatze la vedere care imi place, macar sa dau de lucru cinstitilor privitori si sa distrag atentia de la impresionantul Banat pe care inca il posed cu mandrie in jurul shalelor si pe kur.
Va las, fetelor, ma duc sa ma infig in dulapuri. Sa probez chestii, sa-l acresc pe tati, sa ma stressez si mai tare si intr-un final sa cad lata in pat si sa dorm naibii pana maine.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
sraluca spune:
Multumim tuturor celor care ne-au felicitat. Un
pt toata lumea d ela Bila.
Scria undeva ca de la 5 luni isi recunoaste numele asa ca el ramane Bila!!!!
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
pako spune:
Dana, in de. este obligatoriu centura in sapate, dar nici io nu o puneam...cand ii vedeam doar o trageam de fenta, atat!
Ce haios e Lucaciu cu tenesi, salopeta si palarie...imi place poza.
Adela, felicitari Alexutei pt. kg depuse.
Messa, petrecere frumoasa maine!esti criminala cum povestesti tu...
...astept sa se sterilizeze biberoanele ca sa-i fac lapticul de noapte apoi fug la somn
o noapte linistita va doresc
mariana_1976 spune:
Cum intru, iar sunteti la un inceput de capitol.![]()
Meg ma intreb de ce aici in timpul alaptarii nu ne pomeneste nimeni de acele injectii contraceptive.Probabil or fi prea scumpe de compensat pt.asigurari?
Ce concentratie or avea? In Suedia ni se recomanda doar pastile cu progesteron(sau "condom") daca avem sub 70 de kg pina ne vine ciclul.Daca avem mai mult nu stiu ce dau,ca eu n-am nici macar 50.Dupa primul ciclu ne propun sterilet sau inel contraceptiv.Tare s-au mirat ca mereu i-am refuzat si au notat pe fisa.![]()
Nadia
sa fie totul bine.
Catalina felicitari pentru dintisor! De multa vreme tot doresc sa-ti spun ca nu exagerezi deloc daca esti ingrjorata pentru cel mic.Eu am fost si sunt mereu cu teama la fiecare dintre ei,sotul crede ca nu am motive si nu intelege de ce mi-e frica ca li se poate intimpla ceva.
Adela m-ai lasat fara suflare cind am citit dimensiunile printesei tale.Generatia asta se dezvolta uimitor,nu mai am cuvinte...Fetita mea cea mare avera 8 kg si 73cm la un an!![]()
Eu stiam ca dioptriile se pot modifica dupa nastere.
Dana super poz(n)ica cu morcovul! Sotul tau inseamna ca e foarte tolerant:al meu nici nu discuta sa nu pun centura in spate,mereu imi aminteste ca nu are de gind sa plateasca amenda care e in jur de 50 de dolari.
Cristiana si al meu statea cu degetelele in gurita inainte sa-i apara dintisorii si plingea mai mult,in special noptiile...
Pitilache si aici exista obiceiul cu ceva de ciocolata dat in amintirea botezului.(noi am cumparat niste ingerasi de ciocolata alba si i-am pus in pungulite legate cu pamblicuta de satin de culoare bleu sau roz in functie de sexul bebelusului.)
Lore condoleante pentru micutul care a devenit ingeras...Noi am avut un accident cind eram gravi in 31 de sapt si de atunci nu mai am incredere in nimeni care vine de pe soseaua secundara inspre cea principala.
Elena_mvl eu cred la fel despre ce ai scris cu flora vaginala si momentul ovulatiei in mediul acid sau bazic.
Gabriela_s,Aelita si Anis total de acord cu rindurile voastre despre alimentatia copiilor.Mie parintii nu mi-au dat dulciuri(nici macar inghetata) pina in clasa a cincea si ma obisnuisem asa.
Magda e bine dar doarme nasol noptiile,se trezeste din 3 in 3 sau din 2 in 2 ore.Eu sunt din nou bolnava in mai putin de o luna dupa prima raceala.O sa cumpar vitamine ca nu se mai poate asa.
Un weekend super va doresc
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
ylilimic spune:
dana- bine ca a folosit cuiva si filmuletul meu (nu prea vizionat de altfel
). Gimnastica e importanta si eu o practic in momente ale zilei cand e vesel si linistit. Trebuie sa-i placa, nu?
catalina - imi pare rau ca te dezamagesc insa ce ai vazut tu nu era dcat o simpla joaca, in incercarea de ai smulge lui Adam un chitait, ceva, un chiuit... Masajul e cu totul altul, mai intens, mai energic, insa la fel de placut pentru bb. Chiar i-am spus sotului sa il filmam o data (cu camera foto Adela) si sa va arat. E posibil ca ce ii fac eu sa fie/nu fie bine. Asa am procedat cu Matei si nu au fost probleme, asa am sa fac si cu Adam. Ma tem ca am vazut masaje muuult mai blande, la care copiii erau dezmierdati, adica nu se insista pe masarea fiecarei grupe de muschi, ci doar ungerea cu crema. Acum nu a suparati daca "ating" pe vreuna, fiecare face cum crede. Parerea mea ![]()
Cat despre carte si mie cred ca imi e mai bine aici pe forum, caci daca ar fi toata concentrata undeva nu as gasi timpul lung necesar pentru citire, insa de forum imi fac io timp
De mult voiam sa va zic despre discomfortul simtit de bb pe caldura, mai ales la san - eu mai nou il las intins pe pat si ma aplec peste el, sprijinita intr-un cot. Nu facem contact decat la san si bb are amandoua manutele libere sa le priveasca dupa pofta inimii, ba ne facem si ochi dulci ![]()
messa - iti tinpumnii maine sa iti iasa cum iti doresti, Arianna sa fie cuminte si sa se apuce de mancat sa nu mai albesti si tu ca mine. Daca nu se inventa vopseaua de par cred ca imi coloram fiecare fir de par cu carioca
Noapte buna tuturor!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

de alexia maria ( 13.01.2007 )