Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

tony nu e bun link-ul.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nadiuta,ne gindim la voi!

Lili,multumim de vesti!

Pako,si eu mai fac asa,stau intre scaune sa mai vorbesc cu tati,cind bb doarme.Dar care e faza,de ce n-ai voie?Trebuie sa ai centura si in spate?ca eu nu o pun deloc.

Marina,ai incercat sa-i pui mai multa apa in laptic?Nu i-ai dat inca mere?La noi a facut mai greu cu borcanelele,dar de cind am renuntat vad ca face si de 2 ori pe zi.
La noi dupa vaccin nu ma mananca asa cu pofta.Sunt asa o porcarie vaccinele astea,dar ce naiba sa faci.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

sunt pe fuga ca am si eu musafiri ( si baby siter cu ocazia asta )
alexia are 8 kg si 70 de cm la 4 luni jumate
nu stiu ce are dar e super vesela atata rade si " vorbeste " ca m-a zapacit de cap

mai revin pe seara
catalina cristiana un pupic mare si dulce de la noi

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adela,felicitari pentru Alexia!Vad ca e si ea inaltuta,deci manechin in devenire!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Rali, Iza... chiar nu stiu sa va spun exact cum trebuie sa stea bb la 3 luni, a mea pune doar varfurile jos... si doar rareori, daca o las mai in jos, pune cate o talpa.... o sa aflu mai multe luni, cand merg la neurolog... si va povestesc ce si cum.

Lore, este ingrozitor ce s-a intamplat. Cand ma gandesc ca puii astia mici sunt atat de puri... si nu merita sa moara..

,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Nu stiu ce ne paste pe noi, dar David e super-nervos, sta cu manutele tot in gura si plange mai mult. Se vad doua umflaturi mici pe gingie, un pic in interior, asa arata inceputul iubirii cu Zana Maseluta? Gingia nu e inflamata, rosie, si nici nu simt varfurile la pipait.

TONYLEXA, david circula peste tot cu mine de la doua luni, cand abia avea 3,5 kile, deci nici nu cred ca se compara cu Daria ta acum. Nu iti fa probleme, scaunelele de masina nu sunt proiectate sa distruga spatele micutilor.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, sunt si io pe aici desi rupta de oboseala. Am fost cu Matei la dr pt control, am avut programarea la 16:30 si deci ne-am topit pur si simplu. Matei nici nu prea a mancat bine dupa aia, sau o fi de la dinte, cine stie ... .
Deocamdata suntem inapoi la Humana 1 si de luni as vrea sa reincep diversificarea cu supa clara, dupa schema pusa de Adinush in mailul comun. Vad ca lui Ayleen i-a mers bine cu ea, si, desi nu e obligatoriu, sper sa ii mearga si lui Matei. Doar ca io nu ii bag cartof ca si asa suntem umflatei.
Vedem.

Asta seara ii facem baie lui Matei in cada mare ca s-a incalzit destul de mult in casa. Prietena mea Kate ne-a adus niste jucarele ca niste ventuze care se lipesc pe cada si bile sa se joace cu ele. Abia astept sa vad daca ii place in cada. Mie imi place de pe acuma gandul ca nu mai caram cada si nu mai varsam apa pe covor. Il vom limpezi cu dusul. hihihi

De marti ne reintoarcem la masaj ca tine capul aplecat iar in partea stanga. Dl dr mi-a zis si ca ar avea un usor strabism la ochiul drept dar ca deocamdata nu isi poate da seama exact pt ca este f mic.
L-a auscultat si l-a verificat si la picioare (am observat ca mereu il verifica, la picioare si cu ciocanasul si cum arata picioarele unul fata de altul). Chiar daca m-a cam bezmeticit cu diversificarea, am incredere in el, mi se pare un super doctor.

Cam asta ar fi ... mai vorbim maine.

A, Marina, am inceput pastilele din prima zi de ciclu. Multumesc fetele de lamuriri in aceasta privinta. In orice caz, la cat sunt de obosita ... cred ca le iau degeaba dar ... asta e. Messa, nu da mama cu rosii ...

Pupici

Mergi la inceput

fica-mia doarme de rupe patutul sper sa nu am surprize la noapte ( pana acum dormise doar 1 ora in reprize ca mi-am pus geam termopan sa nu-mi mai intre tantarii si a fost galagie si agitatie prin casa si nu voia sa piarda nimic e groaznic de curioasa fata asta )
am observat acum ca nu mai vad ; din nou ( am ochelari ptr departe si cred ca mi-au crescut iar dioptriile )

ziceti ca manca bine elefantul meu
cristiana nu stiu ce ma faceam fara trucul tau e super interesant ce mi-ai pus tu acolo am citit tot tot

catalina abia astept sa ne spui cum a fost baita in vana i-as face si eu dar nu stiu cum sa o tin ca nu sta chiar asa bine in fundulet si culcata nu merge ; cu programul alexiei ma lupt si eu as vrea sa-i fac si un program de somn in timpul zilei cu un nani de dupamasa

lilica mi-a placut mult filmuletul pus cu baietii tai mi-a mai venit inima la loc cand am vazut cum il ridici pe adam de maini ca asa fac si eu dar ma gandeam ca poate e prea mult sau ca e prea mica ; vreau si eu camera sa o filmez pe a mea

eu tot nu am priceput cum vine cu scaunul de masina cum sta copilul cu fata spre sensul de mers al masinii sau nu ? unde se uita in fata masinii sau in spatele ei ?

va las ca urla

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADELA, copilul se uita catre portbagaj sa vada daca nu-i fura cineva carutul!

Ma bucur ca ti-au fost de folos articolul si trucul cu "mascatul", la mai mare!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

eu il puneam exact invers pana acum ( da putea sta linistita ca punem carutu pe scaunul din fata a masinii ca nu incape in porbagaj )

invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput