Stelute de ianuarie februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Gata, ma duc in pat, mai incerc sa dorm un pic. Daca n-am succes, bag inca o ...utza, Daconst!

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Dana, pai asa fac cu orice gel le-ai da...il sug imediat. Ca si eu ma chinui sa-i dau si sa incerc sa nu-l pape. Felicitari pentru al doilea dintisor!!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Alinuk, vorbeam cu Mirandolina pe mess...ca deh ne plictisim la ora asta si la amandoua ni se pare ciudata faza cu cerealele. Pai tu mai ai nevoie sa iti mai ia Teo in greutate de-i mai bagi si cereale? Ca astea ingrasa.

E super shmecher fi-to cum rade el cand il apesi pe buton si cu ochelarii de soare. Aaa, cu ochelarii de soare vezi sa aiba protectie f buna la ei si sa-i pui de fite deocamdata. Daca nu au protectie ok sau exagerezi cu pusul lor poate sa dezvolte bb o fotosensibilitate. Trebuie sa isi invete ochisorii sa reactioneze si la soare. Eu i-am pus lu` fi-meo atunci la inceput cand i-am luat si atat. O sa-i iau sa-i pun daca stam prin Cismigiu sau pe unde o sa mai mergem si stam langa apa ptr ca ii deranjeaza reflexia soarelui in apa si cam atat. Si asta cat mai rar, cel putin pana la un an. Cel putin asa m-a sfatuit in oftalmolog f bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna dimineata fetelor!

am citit si eu oleaca azi la cafea... va pup pe toate! distractie placuta la botezuri, duminica frumoasa tuturor, sanatate, voie buna!

bine ca LIDIA e bine, NADIA, multa putere, doamne ajuta! o sa treaca si perioada asta.

BELLE VUE - sper sa treci de starea asta cat de repede! fa ceva ce te-ar face sa te simti bine pe tine! tre sa zici la un moment dat "imi bag picioarele, pana aici !" gaseste puterea sa o iei de la capat, sa iti dai un nou inceput. cu bebe, cu sotul, cu toata viata asta... ce sa faci altceva. te pupam , sa auzim de bine!

ALINUK - ce poze frumoase am vazut, si video cu teo gadilici...hihi. ai o palarie superba, eu sunt moarta dupa palarii , dar nu mai port acum ca mai demult. si rochia cu "decolteu"... minunataaaaa!!

mi s-a trezit mandra. revin sa va arat ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

asa...

ia uitati ca merge si la thea faza cu www.dropshots.com/day.php?userid=203807&cdate=20070526" target="_blank">MORCOVETELE.

ieri i-am dat prima data www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=203807&cdate=20070526&cimg=2" target="_blank">DOVLECEL. iar www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=203807&cdate=20070526&cimg=3" target="_blank">THEA CU DOVLECEL LA LINGURITA si www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=203807&cdate=20070526&cimg=1" target="_blank">AICI ia uitati ce ii place... asa mi-a venit mie ieri. sa ii dau oleaca. ca prea se uita dupa lingurite, farfurii si de toate. acu asta nu e diversificare masiva... e doar gustat. si asa am inceput cu dovlecel si ii place super mult. e ok.
noi mergem in romania peste o luna si stam mai mult timp si nu as fi vrut sa incep acolo sa ii dau ceva pentru ca ar fi prea multe schimbari deodata. plus ca thea are colici inca. ii dau si acum dentinox pentru colici . am incercat sa opresc dar nu merge... plange saraca iar seara. si siropul asta de colici nu merge tinut la peste 25 de grade deci nu il mai putem lua in geanta dupa noi pe afara... asa ca acum odata ce o sa mai guste si altceva or sa dispara si colicii asta , asa mi-a zis doctorul mai demult.
oricum noi nu o sa in,locuim mese d lapte, in nici un caz, ca in primul an laptele este baza. dar legume si fructe sunt bine venite ca gusturi noi .
cereale o sa ii dau dupa 6 luni, acum nu e nevoie. ca cerealele astea au fier si vitamine si sunt super bune, de aia se folosesc in diversificare la inceput, mai ales la cei hraniti la san. pentru ca dupa 6 luni bebeilor le scade fierul si le trebuie altceva in afara de lapte matern. deci nu are rost sa ii dau de acum. deocamdata doar o sa ne distram cu o lingurita, doua acolo :)
am filmat-o ,.... ia uitativa la video pus langa poze, ultimul sa vedeti ce ma apuca de mana si vrea ea lingurita... e foarte fain.

va pup fetelor, duminica frumoasa!

eu cu invadarea de dimineata...ca ati gasit multe nme ... rusi, marocani, alte populatii sau celebrul semn de circulatie... STOP! ... am luat panadol si nu ma mai doare, plus ceai de galbenele de care iau de la 12 ani! si merge super la dureri.
thea a papat ok.

va pup!

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Diana, ii dai dentinox pentru colici? Nu stiam ca e si ptr asa ceva. In definitiv e un gel cum ar putea sa fie ptr colici? Sau ai vrut sa scri altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina nu e suparare fata, mai bine vezi mai multe stiluri si-l alegi pe cel care crezi ca vi se potriveste mai bine.

anne ai vre-o idee cu 1 iunie...hehe, ne serbam piticii. ce frumoooooos!

lili nu stiu ce sa-ti spun. si emmi mai are dar cred ca de la caldura pt ca nici cu trixera nu mai trec. oricum ale ei sunt mai putine si nu asa pronuntate ca la adam, dragul de el.

nadiuta ma bucur ca sunteti ok, abea astept sa ne vedem in parc.

alinuk e un dulce margelutza!

kate ce de diiiiintzi. nepotzica mea are 8 dintzishori...dar are 1 an si 3 luni.daca tot aveti prieten stomatolog nu ti-a zis de niste pastilutze care se pun in guritza pt prevenirea cariilor la bebici?

noi am fost la tara, am serbat-o pe mama care pe 29 implineste 50 de ani. ce poate sa fie mai frmos decat o seara calda alaturi de cei dragi, in special nepotzelele ei. o sa pun si cateva pozici. acum ma duc sa-i fac emmei suculetul.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Dinamizii,eu o scumpa Thea cu morcovul si dovlacelul.Vroiam sa-ti spun sa folosesti lingurita de plastic.Am citit undeva motivele pentru care se recomanda,dar am uitat.Ceva legat de dintisori parca.
Si noi plecam in august in Ro si stam o luna si in astea 2 luni care au ramas pina atunci as vrea sa-i fac deja diversificarea sa nu experimentez pe acolo senzatii tari.Adica de luna viitoare incep sa-i dau legumele.
In laptele formula are bb toate vitaminele si calciu si fier,nu e nevoie suplimentar.Dar la cei alaptati depinde de laptee mamei,asa ca acolo cred ca are nevoie de vitamine in plus.

Marina,La multi ani mamei tale!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

Duminica placuta fetelor.
iar mai am de citit 12 pagini. Felicitari pt. dintisori lui Matei si lui Lucas Paul!
fetita mea e nazdravana-a picat dintr-un pat inalt de 60 cm, imens ca marime... n-a avut nici o zgaraietura, nici o vanataia, chiuia pe burta de mama focului-banuiesc ca era si gresia receeee...
mananca bine mar cu biscuite, nu se mai omoara cu laptele si sufera groaznic de cald!
v-am pupat si petrecere frumoasa azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dana multumesc.

mediterana deci ati facut si voi cunostinta cu pardoseala! ma bucur ca a fost bb ok!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput