Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 4
mygirl spune:
LA MULTI ANI MATEI, ALEX PIFOS, DRAGOS, ALEXIA!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI EMA SI ANDREI!
Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti! Sa va bucurati de viata si sa aveti parte de tot ce va doriti!
Elly, imi pare bine ca aflam noutati despre voi dar in acelasi timp imi pare rau ca treceti prin asta. Stiu cum e sa fii mama singura, chiar dc ai sotz, pentru ca si al meu e plecat de aproape 8 luni si ma lupt singura cu serviciu, casa, copil, gradinita...Sunt cu moralul la pamant, obosita dar la noi situatia se va remedia in curand ca sotzul vine pe 15 iunie. Mult curaj si putere, sunt convinsa ca veti gasi o solutie si veti fi impreuna cat de curand. Referitor la petrecere, am organizat o aniversare comuna pentru gasca din Constanta pe 6 mai, la un club de joaca. Am sperat sa dau si de voi dar din pacate nr tau il aveam pe PM de pe DC si nu stiu cum si de ce nu mai aveam nici un mesaj acolo.
N-am reusit sa citesc din urma dar sper ca dp ce imi aranjez hariile la birou sa am mai mult timp de butonat pe net si sa recuperez ce-am pierdut, sa vad poze cu torturi si sarbatoriti.
Alexandra e bine, saptamana asta a stat acasa cu soacra-mea, azi sta cu bunica de 84 ani si am mari emotii. De luni iar la gradi, sper macar o saptamana sa nu se prinda alta raceala de ea. Nu cred ca v-am povestit despre marea noastra victorie. AM RENUNTAT LA TETA(suzeta)!!!!Despartirea a fost nesperat si neasteptat de usoara. De mare ajutor mi-a fost educatoarea tanara, care a reusit sa o adoarma la pranz fara suzeta, sfatuindu-ma sa incerc sa nu i-o mai dau nici seara. Cand a cerut-o i-am spus ca a uitat-o la gradi, dimineata ca a venit un cutzu (ca sunt o gramada in port)si a furat-o, ca ma duc sa-i dau nana. Dupa ce l-am "batut" pe cutzu, acesta ca sa-l iert ca i-a ros "teta si patacul(capacul de la suzeta)" a trimis bani ca sa-i cumpar fetei un ruj, ca-si dorea de mult. Asa ca am fost cu Alex la magazin si si-a luat cu banii de la cutzu un strugurel de la nivea (ales cu manuta ei, a fost f mandra) si servetele parfumate. De fiecare data cand isi mai aduce aminte de teta si o vrea ii spun ca nu se mai poate, ca doar i-a dat bani cutzu sa-si ia ruj. Si vad ca a mers de minune metoda, adoarme f usor si fara ea, nu se mai trezeste noaptea sa o ceara si nici eu sa bajbai prin tot patul sa o caut. Asta a fost metoda noastra, poate va e de ajutor.
Deja m-am intins prea mult, tb sa ma intorc la treaba. Va pup
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
lucas spune:
"LA MULTI ANI!!!" EMA SI ANDREI
multa sanatate si mult noroc, ca restul.... va descurcati voi si singuri.
TDI,DANELUTZA sar'mina de raspunsuri. ideea este ca nu venim cu masina, drumul ar fi mult prea lung pentru Matei. am vrea cu avionul. de Jesolo am auzit si eu ca e pentru copii, insa trebuie sa impacam 2 copii unul de 2 ani si unul de 17 ani!!!! daca ar fi dupa mine as alege Grecia cu ochii inchisi, insa copilul mare de 17 ani vrea diversificare!!!! si suntem acum intre Italia si Spania.
la mare trebuie sa-l duc oricum o saptamina. si pentru aerosoli si pentru nisip, ca trebuie sa mearga mult pe nisip pentru platfus.
pentru platfus am facut si talonete, la gimnastica a inceput sa faca exercitiile destul de bine si sta si fara noi!!!!
Elly e greu de dat sfaturi. si mai greu este ca amindoi sunteti stresati. si in aceste conditii cu greu vedeti solutii. vorbesc si eu ca sa ma aflu in treaba dar cred ca daca rezolvi cu gradinita, poate ai mai mult timp sa stai si sa gindesti diverse. fiecare familie trece cel putin odata prin viata prin astfel de lucruri. eu dupa 17 ani de maritis iti spun ca vor mai fi. reincepe munca pentru ca alaturi de altii te iei cu alte probleme si probabil vei ajunge la un program si in viata personala.nu stiu daca cit ai stat la C-ta ai si muncit ceva sau ai stat doar cu copilul. daca ai stat doar cu copilul cred ca starile acestea sunt normale, subconstientul tau lucreaza. si eu lucrez w/e uneori si uneori sunt plecata si din Bucuresti dar am inceput sa-mi construiesc altfel programul de ex luni si marti de la prinz stau cu Matei cind lucrez in w/e. sau luni imi iau liber, diverse forme.
aaaaaaa, si ultima veste: AM LUAT EXAMENULLLLLLLLLL!!!!!! si Matei aseara nu a febra.
onixone spune:
LA MULTI ANI EMA SI ANDREI.SA FITI SANATOSI SI ASCULATATORI....PETRECERE FRUMOASA SI CAT MAI MULTE CADOURI
PENGUNICA: MISTO FAZA....sa mi se fi intamplat mie cred ca as fi ras 1/2de ora si as fi pus mana pe telefon si i-as mai zice si vreo doua.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
onixone spune:
...cred ca noi am scapt de laptele de la ora 5 dimineata. nu l-a mai cerut de 2 nopti ..nu am zis nimic ca bat in lemn...poate scapam, mai tebuie suzeta de noapte ...si toaleta!
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
gabitzam spune:
N-am apucat sa citesc nimic din urma, sunt super prinsa la servici, voiam doar sa va multumesc mult de urari 
Si sa va arat o poza de exact-exact acum 2 ani, Andrei avea 15 min de viata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
pengunica spune:
LOREEN-si aici lumea sustine ca Ben seamana cu pengu..numai eu sper ca atunci cand v-a creste mai mare sa semene din ce in ce mai mult cu mine![]()
Iar in ceea ce o priveste pe tipa..cred ca ar trebui sa ma duc sa-i iau frigiderul si masina de spalat aproape noi pe care i le-am imprumutat atunci cand s-a mutat langa mine iar pengu ar trebui sa nu mai fie garant la apartamentul pe care l-a inchiriat......
oricum sunt sigura ca se simte ca un kk....si ma bucur mai mult
asa nu trebuie sa-mi testez nervii si vocabularul,,volan,,pe ea....nu merita![]()
DANELUTZA-faza cea mai dura e ca ma mai si ademenea cu faze de genul...mie poti sa-mi spui tot ca eu nu spun la nimeni...![]()
patriciaRO spune:
EMA 
ANDREI 
Sa cresteti mari, sa fiti norocosi si drumul vostru in viata sa fie lin, fara obstacole..
Beatrice, mami de
Alex pifos
pengunica spune:
ONIXONEdeabia astept sa vad cum o sa inceapa operatiunea ...,,sa te pup nitel in fund,,si-a cerut ea scuze printr-un mic mesaj si a recunoscut ca a fost ,,citez-nesimtita la faza asta-,,dar banuiesc ca nu on sa fie doar atat![]()
pengunica spune:
GABITZAM-ce repede trec anii...parca mai ieri ma anuntase andutzy ca ai nascut....multa fericire si sa te bucuri din plin de flacau..iti doresc din toata inima

elisor spune:
LA MULTI ANI EMA ELENA si ANDREI-STEFAN!
Sa aveti parte de o viata frumoasa, asa cum si sinteti, traita din plin, sa fiti sanatosi si cu noroc in viata sa va puteti implini visele!

Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"