Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 5
elly_b spune:
merci fetete 
nu e vb numai de afacere. e vb de cat castiga
si momentan nu ne permitem sa stea pe bara o luna, doua sau sa investim serios in altceva. mai este si un credit al lui vechi in olanda care nu este inca terminat. sa vina in buc fara ceva sigur ar fi sinucidere curata. iar salariul meu ar acoperi creditul si gradi si atat si sa zic cel muuuult cheltuielile lunare ale casei
lucas nu am lucrat in cta. am stat cu gaga si atat. nici nu m-am agitat sa fac ceva ca pt mine era evident ca ma intorc in buc la munca. cu cat a trecut timpul cu cat mi-a fost mai greu sa ma intorc si am tot amanat. acum nu mai am ce sa aman. daca eram in buc as fi vrut sa ma intorc dupa un an. cred ca mi-ar fi fost mai usor.
si eu va trebui sa plec in deplasari. sper sa reusesc sa-mi aranjez sa nu fie saptamal cum era inainte bb. problema va fi ca gaga nu va sta cu tatal ei in timnpul asta ci cu bunicii. iar eu cu siguranta nu voi reusi sa recuperez decat f f rar
mygirl
. imi imaginez cum e.
pupam alex mult, mult de tot
am uitat sa va spun. aseara au fost bunicii cu annelies in parc. si spre deosebire de alte dati cand ma duceam eu sa o iau de la ei, mi-au adus-o direct acasa cu coada intre picioare. de ce??? copilul era numai o rana in jururl gurii. s-a impiedicat prostuta in picioarele ei (nici macar nu alerga) si nu a pus mainile sa se sprijine. s-a sprijinit in gura 

nu vreti sa stiti cum arata
am mai patit-o si eu acum o saptamana. dar atunci alerga si a pus intai o mana jos, apoi a dat cu obrazul de asfalt
va jur ca la 10 luni cadeam mai putin. daca o vedeti puteti jura ca este o finete de fetita si cuminte mama, mama. asta pana ridica fustita sau pantalonii. mai rau ca un baietel. e toata numai o rana 
mami de
annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce
elly_b spune:
elisorul despre ce era vb cu ghimbirul?
eu gatesc deseori cu el. poate te pot ajuta
mami de
annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce
elisor spune:
Teddy n-am pus poza ci fetele au gasit-o
, dar promit ca voi face una saptamana viitoare sau peste doua si atunci negresit o voi pune aici. Momentan m-am pricopsit si eu cu o buboaie pe fata si mi-e umflat obrazul.
Laura distractie placuta Biancai, poate se intoarce o fetita cu alte idei de la capitala. Te astept azi, maine sau poimaine...la babyexpo ![]()
OlgaT cu placere, sa ma pici cu ceara dar io nu stiu pentru ce-mi multumesti. Si mai am o nedumerire: cu ce te-am socat?! Sa inteleg ca nu ai ce te-am rugat pe mess? A plecat soacra, cum a fost, care mai e treaba cu ganglionii? Mai spune si tu ceva despre voi...
Monu sarumana de raspuns, m-am gandit eu ca tot mister gugal ma salveaza.
Ati sarbatorit ieri, ai facut poze, cu tort sau ramane pentru big party?
Elly daca s-ar putea poate ar fi bine sa mergeti intr-o escapada doar voi doi, o escapada ce s-ar dori romantica dar si pentru discutii serioase, asta inainte sa incepi tu serviciul.
Trebuie sa gasiti o solutie cat mai curand, ar fi pacat sa va despartiti sau sa stati separati atata timp cat inca va iubiti (eu asa am inteles), doar ca nu va sincronizati, sunteti super obositi (mai mult tu decat el) si cu nervii nervosi (vorba Gabitezi), dar eu zic ca nu e totul pierdut, trebuie doar sa cautati in directia cea buna solutiile. 
Pengunica uau, stii japoneza? e diferenta mare intre japoneza si chineza? Eu nu deosebesc bine nici macar oamenii intre ei, nu stiu care-i japonez, care-i chinez, care-i coreean, sper ca nu jignesc. Cred c-a fost tare haios Ben la golf
, cum imi fac putin timp ma voi uita pe poze, de abia astept. Iar baile alea cu plante si arome cred ca e ceva magnific.
Gusta sper ca esti pe cele mai bune maini, sper ca totul sa decurga bine si sa te refaci cat mai repede sa ne spui si noua cum te simti. Sanatate multa si refacere rapida! 
Deocamdata atata am parcurs...sper sa mai revin azi, am o zi cam incarcata.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
pengunica spune:
ELLY_B-e scumpa tare ,,gaga,,...acum m-am uitat la pozele cu voi...la mare cum dormiti in sezlong(cred ca asa se scrie)sunt cele mai frumoase poze...sau mie cel putin mi-au placut cel mai mult...parca e un ingeras...
elisor spune:
Pengunica Andra doamne cata prostie poate zacea intrunii, faza in sine e comica dar sa nu faci parte din scenariu, in orice caz atitudinea ta e cea mai dulce razbunare 
Elly orice gatesti cu ghimbir si oricand ai timp sunt binevenite retele sau ideile tale.
Iulia asteptam vesti despre David...
Cris distractie placuta la munte, pana la urma puneti in aplicare planul cu sarabtorirea la munte, sa aveti vreme pe cinste 
Suna bine intalnirea de 1 iunie, astept sa vad ce organizati, poate cine stie...ne aratam si noi fatza.
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
pengunica spune:
ELISOR-e diferenta si la scris si la vorbit...nu pot spune ca stiu japoneza la perfectie dar supravietuiesc
am timp sa ma perfectionez cand Benica o sa intre la scoala...
Eu acum recunoscjaponezii de chinezi si de coreeni....(nu e mare diferenta)
iar baile sunt ,,real haven,,
iti i-au durerea cu mana![]()
Se pare ca eu iar sufar de limbarnita....si nu am cu cine#12288;mi-o astampara...si de maine toate sunteti in weekend adica nu mai scrie nimeni nik
...
elisor spune:
Onixone sa dea domnu sa fie incheiat capitolul mesei de la ora 5, felicitari...toate schimbarile si renuntarile ii duc cu un pas inainte...
Nelia nu mai stiu mai ai examen, l-ai dat, bafta sau felicitari?! Ce sa zic? Cu capul nici o schimbare?
Androix cum va mai este? papa bine Georgia? Filipu sta acasa cu voi? Cand incepi examenele?
Oana felicitari pentru renuntarea la suzeta, mi-ar place si mie sa fie totul atat de simplu, la noi si olita sau wc trebuie sa fie un circ, d-apoi draga ei suzeta si leutul (ada), intr-o seara cand am venit de la socru-meu a scapat leutul pe jos si noi am trecut cu caruciorul peste, a trebuit sa il spal in seara aia ca sa se poata culca cu el, dar cum nu l-am putut stoarce ca centrifuga a trebuit sa astept sa adoarma sa il iau ca udase tot patul cu el
Adriana cu voi ce mai este, ca de mult nu ai mai spus nimic...ce mai face nepotica ta?
OlgutaM cand ajungeti in tara? Unde stati in Paris? la hotel, pensiune care sunt preturile?
Gata, acum chiar am terminat tot de spus, sper, pot pleca linistita...ca sigur gasesc cateva pagini la intoarcere ![]()
Bianca (13.06.2005)
Tdi spune:
La multi ani EMA-ELENA!
La multi ani ANDREI-STEFAN!
Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti parte numai de noroc si fericire!
Album Alyssa
elly_b spune:
pengunica era atunci asa o dulceata mica ... acum e o zgatie cu accese de personalite. sper sa reusesc in curand sa pun niste poze mai noi sa vedeti si voi ce reuseste sa faca minunea de kupil 
foarte tare faza cu sms-ul. am si eu la exemple ... ![]()
elisor, chiar azi vorbeam ca poate mergem in we la munte doar noi doi. ajunge deseara si ne gandeam sa plecam direct. dar, si ca intotdeauna dar ... 1. e gaga. ca el, normal, ar vrea sa o luam si pe ea ca tot nu apuca sa o vada sau sa stea prea mult cu ea. si 2. chiar daca mergem doar noi doi, inseamna sa plecam duminica dim inapoi ca el mai trebuie sa ajunga la cta. si iar ne intrebam de ce d... mai mergem
iar de iubit .... eu zic ca ne iubim si inca tare. ca altfel am fi fost amandoi relaxati. totusi sunt anii nostrii de inceput (si ai copilului) care ar trebui sa fie cei mai frumosi si pe care i-am petrecut mai mult separat decat impreuna. peste 10, 15 poate nu ar mai conta asa de tare. ar interveni altele in locul iubirii de inceput.
mami de
annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce
loreen spune:
Elisor chiar acuma ma gandeam sa plec in Bulgaria maine....as veni io la babyexpo da n-am pe cine sa conving...
Azi cand am ajuns la scoala cu Bianca m-a lasat cu ochii-n soare si s-a dus tinta la dragu de el...toti stateau cu parintii numa ea umbla langa prin curte...imi venea sa o iau putin la impins,dar m-am facut ca nu vad...
Onixone io vreau cartea aia cu regimul... poate reusesc sa-l fac si pe al meu macar sa o citeasca...
Pengunica daca traiesti intre ei e normal sa-i deosebesti la un moment dat...asa din exterior tot o apa si-un pamant...dar mie-mi plac mai mult japonezii...poate si de unde citisem Shogun de cateva ori ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"