Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)
Raspunsuri - Pagina 3
pengunica spune:
MONU-vorba vine prietena,bine macar ca nu era una de suflet...nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca i-as fi spus un secret mai intim
oricum nu as vrea sa fiu in pielea ei acum...crede-ma...am ajuns la concluzia ca ,,cineva acolo sus ma iubeste.....de a gresit ea destinatarul.....![]()
elly_b spune:
loreen, ms 
mercedes, daca ar fi asa simplu .... cea mai buna solutie ar fi intr-adevar ca el sa incerce sa faca ceva in buc. ideea este ca el nu are un job in cta ci o afacere. care pana acum a mers mai mult decat bine.( edit: asta a si fost motivul pt care ma hotarasem la un moment dat sa raman si eu acolo. desi job-ul meu in buc este ok dpdv financiar, in viitorul apropiat nu am cum sa castig cat el)
nu are cum sa faca acelasi lucru in buc. se gandeste normal si la alte variante. dar toate raman pt moment in faza de gandit
mami de
annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce
ChrisDun spune:
Ema
Andrei
LA MULTI ANI !
Sa fiti fericiti... si sa aveti parte de tot ce va doresc parintii vostri !
Eu sunt oleaca depresata din cauza ca nu reusesc sa tin si casa, sa merg si la serviciu si sa ma ocup si de copil
. Aseara am fost la Carrefour si iarasi zgatia ne-a facut un show de zile mari
N-a fost chip sa stea cuminte in carucior, asa ca a iesit taica-su cu ea afara si eu mi-am vazut de bagat in cos...
Maine vrem sa plecam la munte sa o serbam pe pitika...
fran spune:
LA Multi Ani Ema ! LA Multi ani Andrei !
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari . Si sa ramaneti la fel de frumosi...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
Ca bine ca a scris Fran ca neuronul meu moare incet. Intreba daca organizam ceva de 1 iunie. vreo intalnire. ce ziceti?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
fran spune:
Chris-petrecere frumoasa la munte. Eu am ajuns la o concluzie-timpul de job nu se poate reduce, cel alocat copilului e pacat sa-l stric cu treburi casnice...asa ca nu prea mai fac nimic in casa...si inca nu a cazut pe noi. La cumparaturi nu merg niciodata-le poate face si Paul bine-merci,in timp ce eu stau cu Iepu in parc. Si nu o sa credeti-stie si sa dea cu aspiratorul, si sa spele gresie-faiantza...evident nu din proprie initiativa, dar se descurca...gaseste dimineata mail cu ce are de facut cand se intoarce acasa![]()
![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
pengunica spune:
ELLA@-nu mai scrii nimic?ce face Naomi...cum te-ai acomodat la viatza din Japonia?Cum te descurci in general.....te astept cu placere ....sa vb![]()
Fetelor,ce bine ca va puteti intalni de 1 iunie......eu n-am cu cine pt ca aici majoritatea romanecelor merg pe deviza,,,sa moara si capra vecinului,,bine ca nu sunt n chiar asa de multe romance 
![]()
Danelutza spune:
La multi ani, Ema !
La multi ani, Andrei !
Sa cresteti mari princhindei, sa aduceti bucurii parintilor, sa fiti sanatosi, norocosi si frumosi.

loreen spune:
Buna dimineatza...
Azi am dus-o pe Bianca la autocar...mi s-a strans inima cat puricu mai ales cand am vazut ca nu sunt singura disperata...
Binenteles ca dimineatza tot am gasit timp de ciocaneala putin...
Delia si ea in consens cu timpul s-a trezit la 6,20 din naiba stie ce motive si asta cu draci si nervi pe ea...am plecat lasand-o mofluza si ii va face viatza femeii un calvar...
Elly hai ca m-ai lasat cu gura cracanata... am auzit multe la viatza mea dar sa renunti la familie pentru o afacere nu prea se face...se pot gasi atatea resurse numa bunavointa sa fie...io dau din fleura, nu tsiu ce-as face in locul tau, insa sigur nu as lasa lucrurile asa...dar imi doresc sa ne vedem cand mai dai pe-aici ...
Pengunica tare frumusel micul samurai...are trasaturi asiatice bine conturate insa si ceva european...una peste alta seamana cu tata Constantin...iar esti pentru ei o pata de culoare...mai ales prin culoarea ochilor
Cat priveste patania imi mufam una respective,fie si verbal ca sa ma tina minte si macar sa nu mai faca gafe din astea cu nimeni...a fost total deplasata...
Chris da de ce te stresezi ?! Cu unu poate iti e greu dar la 2 ai un antrenament beton si nu ai nici nevoie de ajutor...pe mine daca vrea sa ma ajute cineva acuma mai mult ma incurca mai ales ca-mi intru in priza ...
Doar sa te lasi de servici ca de copil si casa slabe sanse...
Drum buna maine si distratie cat mai placuta...sa aveti vreme buna fara ploaie macar ...
Tdi cam rarut pe la noi...
Raluca a mai facut febra Matei?!
Plec dar revin cu stresu...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Pengunica uite asa descoperi prietenii, si eu am patit-o cind eram in tara, din greseala cineva a format numarul meu de celular, asa am aflat ca scoteau postul meu la concurs si eu inca nu-mi dadusem demisia
, deh, ma maritam si plecam.
Elly nu stiu ce sa spun, doar ca departarea voastra nu e prea buna. Trebuie sa gasiti o solutie sa fiti impreuna, altfel...
, nu mai zic nimic, ca nu ma pricep la prea mult. Sa dea Domnul sa fie bine pentru voi.
ChrisDun
-ici sa-ti treaca depresia. Petrecere frumoasa la munte.