Copiluti de mai-iunie 2005(38) - It's show time :)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

LA MULTI ANI, EMA ELENA!
Sa fii sanatoasa, sa ramai mereu la fel de frumoasa, sa ai o viata fericita si implinita iar bucuria s-o intalnesti in fiecare zi!

LA MULTI ANI, ANDREI STEFAN!
Sa fii sanatos ingeras frumos, sa ai parte numai de bucurii si impliniri iar Dumnezeu sa te ocroteasca de tot ce-i rau in viata!

Adina, Gabita, sa fiti fericite alaturi de copilasii vostri iar ei sa va aduca numai bucurii!

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

loreen, elisor, tdi, danelutza

loreen ti-am trimis pe pm mobilul sa nu ma mai pierdeti

ce zi a copilasilor ?

nu prea stiu ce sau cum sa va zic. a fost o perioada tare grea. si inca mai este. mare parte din timp l-am petrecut dandu-ma cu capul de pereti.
elisor, zau ca nu stiu ce este de inteles la mine, ca nici eu nu inteleg nimic . am plecat din cta. tati ramane acolo. deocamdata am zis sa incercam asa sa vedem ce iese. au fost momente cand ma gandeam sa renunt la job in buc si sa raman acolo ... cu familia mea. sa-mi gasesc orice, sa fac orice numai sa-i am pe amandoi langa mine. se apropie finalul celor 2 ani si imi e din ce in ce mai greu.
nopti si zile de discutii, de plans, de nesiguranta, .. de orice.
in momentul in care m-am hotarat sa renunt la tot si sa fim o familie asa cum ne-o dorim amandoi (3 de fapt, ca si gaga cat e de mica imi face niste faze de imi vine sa mor ) atunci s-a pus o umbra de indoiala pe contractul lui barbata-meu. a prins el niste chestii care l-au facut sa creada ca in 2008 e gata colaborarea. si din "ramai cu mine sa fim o familie", "cand ne-am casatorit ne-am promis ca facem orice sa ramanem impreuna", "copilul are nevoie de tatal ei" s-a ajuns la "e mai bine sa te intorci", "habar n-am ce o sa se intample", "o sa gasim o solutie" etc
si iata-ma in buc cautand cresa, gradi, orice ca sa ma pot intoarce la munca. la un job nenorocit care este minunat cand esti single. un job pt care am muncit de mi-au sarit capacele si acum nu-l mai vreau pt ca stiu ce inseamna sa ma intorc. stiu care este volumul de munca. stiu cum se pune problema. stiu ce discutii se vor isca intre noi.
si asa situatia este mai mult decat tensionata. incepem sa ne certam din te miri ce si ajungem la scandaluri de proportii, divort etc ca apoi sa ne dam seama ca de fapt suntem amandoi cu nervii zdrente.
el deja a innebunit sa stea singur in cta iar eu mai am putin imi tai venele ca traiesc o viata de single mother de mai bine de 3 luni.
ne vedem in we si cateodata nici atat. si de cand ma intorc la munca o sa am in fiecare we emisie in direct
so ... la o socoteala simpla o sa avem sot si tati cam 4 zile pe luna
am ajuns sa ma gandesc ca daca as fi divortata sau vaduva as privi poate altfel lucrurile. as lua viata in piept si as merge inainte. asa ... eu cu gaga, cu gradi, cu casa, cu job-ul. si el singur (sper eu ), facandu-si de mancare in fiecare seara, uitandu-se la un film sau facand un joc.
si cat o sa dureze? o sa se duca dracului tot. si suntem constienti de asta amandoi, numai ca nu avem o solutie

nu stiu cat de coerent a fost sau ce ati inteles din ce am scris eu aici.

nici nu m-am intors bine si incep sa va "depresez"

mami de annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

LA MULTI ANI!!!

Nu numai celor nascuti astazi, ci si celor carora nu am
apucat sa le urez anul acesta :

SA FITI SANATOSI, SA CRESTETI MARI SI CUMINTI SI FRUMOSI, SA AVETI IN VIATA PARTE NUMAI DE BUCURII SI DE LUCRURI FRUMOASE SI SA ADUCETI NUMAI ZAMBETE CELOR DRAGI!!!!

mami de annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Si acum s-o iau in ordine ca am sarit cativa sarbatoriti cu absenta pe aici...

La multi ani, ELIAN, ALEXANDRA ELENA,MAYA MARIA, ALEXANDRa SOPHIA, ALESIA CLAUDIA, MATEI,ALEX, DRAGOS OCTAVIAN, ALEXIA-IOANA, ANDREI-STEFAN,EMA ELENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii cu zambetele si realizarile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

CRISUU,Felicitari!sa ai paret de un bebe sanatos si mancacios
LA MULTI ANI DRAGOS OCTAVIAN!
ELISOR-multumim,Cum sa nu iti povestesc poate asa realizez si eu intr-un final cum de am reusit sa ma stabilesc aici
OANA Ccostumatia galbena era uniforma de la gradi imagineaza-ti 20-30 prichindei de astia pe strada..arata ca puii de gainasunt asa simpatici.Cu Ben vb doar in romaneste si ii mai pun dvd-uri in engleza iar cu pengu in japoneza...pt ca romana nu vrea sa invete(asa pot avea si eu secrete cu BenicaCat despre limbile straine pe aici e in mare voga sa inveti chineza si indiana..cica sunt limbi de viitor...
MERCEDES-multumesc
FLORENTINAMaya e superba in poze m-a innebunit parul ei...
OMUSTATAmultumim
ANDUTZYsuper intalnire de burtici...iar tu esti foarte frumoasa,felicitari si pentru progresele facute la olitza
GABITZAMincearca sa te relaxezi...sunt sigura ca Andrei e pe maini bune iar tu cu siguranta vei avea nevoie de aceasta mini vacantza...cateodata aceste mici deplasari sunt bune si pentru copii..sau cel putin asa vad eu lucrurile
MARGOTTbafta la operatie..sa ne dai vesti despre David cat mai curand...refacere rapida
Si acum am sa va povestesc in mare despre mica mea vacantza....eu nu prea m-am distrat pentru ca a trebuit sa tot alerg dupa Ben care incurca pe toata lumea cu motocicleta lui ,plus ca fura de peste tot mingi de golf(ma refer la o pista de exersare unde nu era nimeni)..dar el a fost super fericit ...aer liber..padurici...pasarele,furnici....si asat e cel mai important lucru..nu prea a mancat si dormit dar se pare ca a recuperat dupa ce ne-am intors..In schimb mi-a placut mancarea tare mult si ,,baile cu tot felul de ierburi...,,au fost super..concluzia e ca nu mai ma duc in excursii de astea in care in program intra si golf
Am pus poze noi ,iar cand am sa invatz si eu cum sa pun poze cu ,,aici,,am sa va scutesc de a mai cauta pe webshot

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEXIA IOANA!

Si pentru a tot timpul va umplu capul cu prostioare de ale mele nu va pot ierta si de data asta ,astfel incat am sa va povestesc o intamplare destul de ciudata
Dupa ce l-am adormit pe benica ieri (in jur de 10 noaptea)am tras o fuga pana la o asa zisa prietena ce sta in apropiere cu doua sticle de shapmanie ca sa ma mai relaxez si eu nitel..faza e ca din vb in vb i-am spus tipei cat de tare se enervase pengu la o faza din ziua respectiva....asta nu ar fi fost o problema daca dupa ce am plecat de la acea persoana aceasta nu mi-ar fi trimis un mesaj destul de ciudat ...un mesaj ce continea tocmai ce ii povestisem mai devreme despre pengu...la inceput nu prea am inteles aluzia ..totul mi-a devenit clar abia dupa ce am primit al doi-lea mesaj in care imi preciza ca mesajul precedent nu imi era adresat mie......Da bine ma ,unde s-a mai pomenit sa barfesti cu mine despre mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi ANDREI-STEFAN si EMA ELENA sa fiti fericiti si sanatosi alaturi de familiile voastre.

loreen- incearca sa nu te stresezi prea tare, eu vb si pe mine ma asteapta acelasi lucru maine

elly_b- nu exista posibilitatea ca si sotul tau sa si gaseasca servici in buc, poate ar fi o solutie

margott si gusta - sa treceti cu bine peste operatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI!!!

ANDREI STEFAN
EMA ELENA

SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI, SANATOSI SI VOIOSI. SA VA BUCURATI DE O VIATA MINUNATA SI LIPSITA DE GRIJI. SA AVETI PARTE DE PRIETENI ADEVARATI.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

elly b - fiecare isi spune offul aici. de asta suntem aici la bine si la probleme.
pengunica - ce mai prietena!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANDREI-STEFAN!sa cresti mare,sanatos si sa ii umpli mamei tale viatza doar de bucurii!!

LA MULTI ANI EMA -ELENA!

Mergi la inceput