*Ghiocei de martie-aprilie * (36)
Raspunsuri - Pagina 4
Serj spune:
buna mamici!
suntem si noi pe aici, mai mult pe afara si la munci.
Kim multumesc. si eu tot asa gandesc, mai bine acum decat mai tarziu....
ti-am vazut printesa la iarba verde! Foarte domnisorica s-a facut. si cu ce cavaleri in jurul ei!
cat priveste vorbareala... nici la noi nu vrea sa repete
si eu am admirat copilasii care stiu sa faca o multime de chestii si vorbe!
Ambra a invatat cel mai bine sa spuna ne( adica NU) si da din cap si orice ai face nu-i mai schimbi pe "ne". si "tie" (adica tzine)
cu gasitul, de multisor a invatat ca se juca cu frate-su de-a v-ati ascunselea si ne ducea mereu acolo unde era ascuns
intelege absolut tot in ambele limbi, dar se incapataneaza sa nu vorbeasca. asta e, fiecare cu ritmul lui.
dar.... atunci cand vrea ceva, stie foooarte bine sa se faca inteleasa.
eh... iaca ne-am laudat si noi
Noe unde sunt pozele cu bronzatii
Irinao sa-mi lipsesti sa stii! atatea luni sa stati departe de mare, o sa puteti??? pozici cu Andrei nu mai pui?
Alinaalex sper ca Marc este mai bine acum ca altfel va da peste cap plimbaricile
nshiro sa stii ca nici aici nu insista cu dormitul, daca mama spune ca nu doarme la pranz, nu il culca.
apoi... pt mine e mai bine (vorbesc de cel mare) daca nu doarme la prnaz. cade mai devreme seara... Ambra si ea, daca doarme pana mai tarziu, avem de lucru pana tarziu...
Micaalsa sper ca Iulia este mai bine acum
sa-ti spun ca Ambra cere singurica sa-i punem muzica(!) si danseaza...adica da din cap
fetelor, continuarea o scriu dupa, ca aici e mereu cu intreruperi...
pup si o saptamana buna si sanatoasa
cristina + i miei tesorini
gabi_fer spune:
Eu nu reusesc sa scriu decat la asemenea ore cand toata lumea doarme. In timpul zilei Alex nu ma lasa o clipa sa stau linistita dar parca si mie imi este mila de el ca nu are cu cine sa se joace in casa. Noi am fost trei surori cu varste f apropiate si ne-a fost tare bine. Toata ziua ne jucam impreuna. Stiu ca si lui Alex i-ar placea sa aiba in casa pe cineva apropiat de varsta lui.
Claudia – imi pare rau ca nu ne-am vazut prin parc poate ne vedem sapt asta.
Ameera – mie mereu imi reproseaza mama ca nu am insistat mai mult cu olita. Eu la varsta lui Alex faceam la olita.
Tina – As fi vrut sa nasc si eu pe 11, am o nepotica care este nascuta tot pe 11 apr si ar fi fost frumos ca ambii verisori sa fie nascuti in aceeasi zi. Am vazut toate cele 91 poze. Este un scump David si iti seamana fff tare.
Catrinel - stiam ca este mai slabit sistemul imunitar dar parca nici-un copil de varsta lui cunoscut prin parc nu-i ca noi mereu cu nasul in batista. Sunt parinti care nu se uita f frumos cand ma vad ca-i sterg nasul le este teama sa nu le dam raceala dar care raceala? Noi raciti nu putem spune ca suntem.
Rocsana - nunta va avea loc pe 30 iunie.
Elvie – felicitari ptr reusitele Larei, foarte isteata. Bravo tie ptr ca reusesti sa te ti de program si sa fi zilnic acasa la ora 7.30. Eu nu reusesc. Despre slabit eu nu mai spun nimic, am 5kg in plus care nu vor sa ma paraseasca deloc. Inca ma mai lupt cu ele.
Gata ma duc sa ma culc ca pic de somn. .
Somn usor!
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
Stefanna spune:
Doar vreau sa va salut pe toate si sa va pup.Apuc sa va citesc, insa eu stau prost cu organizarea timpului, si nu apuc sa scriu.
Inca sintem cu emotii, vara mea a facut amniocenteza la Bucuresti pana la urma, si pe vineri speram sa avem rezultatul.... negresit am sa il impartasesc cu voi, si poate am sa reusesc sa scriu si povestea unor medici, care fac medicina pt a pune diagnostice, si nu pt a si fi alaturi de pacientii lor.... ma rog, asa e in viata mereu, mai dai si de uscaturi.
La toti ghioceii bolnaviori pupici multi si sanatate muuulta
Stefanna si Bianca-Nicola(22 martie 2006)
Qamar spune:
we're back, we're back!!!
a fost superb, divin, acvilin si heruvim!nu mai vreau in Buc, vreau sa ma mut in Moeciu de Sus-pacat ca nu are zappu semnal, ca aveam si net
am stat la soare, in iarba, in apa si pe langa, am mancat ca porcii, ne-am distrat; lumea a si muncit, au avut activitati super faine (ofcors, create de mine), provocari, jocuri, etc Bia a fost cuminte foc dar abia in ziua plecarii se relaxase 100% pe langa ceilalti din firma...asa ca, trebuie sa repetam experienta..
nu am apucat sa citesc inca din urma, nici sa despachetez totul insa sper sa reusesc azi, daca nu mor de cald...
am pus cateva poze jos, la semnatura, sper sa va placa
fug sa fac papa de pranz si revin mai pe sara
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
**teamu' care a facut buildingu' la Moeciu**
Polixeni spune:
Am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana buna!La noi este o vreme de kko...ploua,tuna,fulgera ziua,noaptea..
Noi suntem bine...Aaa ca noutate in sfarsit Nick s-a invatat sa se dea jos singurel din pat (mai intai cu picioarele si apoi cu capul) si acum tot asa o tine sus-jos-sus-jos.
Pupam toate mamicile dar mai ales bebeii si celor bolnaviori le uram multa multa sanatate!!!
Am pus ceva pozici noi daca aveti timp si chef:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/
catrinutza spune:
Scurt ...intre doua bronzari....
Iete neste filmulete cu activitatea intensa a uraganului din w-e...www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20070528&ctime=111339" target="_blank">aici, www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20070528&ctime=111339" target="_blank">aici si www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20070528&ctime=111339" target="_blank">aici
Rocsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esti pe faza??????
revin later cu raspunsuri pt "ascultatori"
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
alinaalex spune:
Nshiro, nu, nici nu ma gandesc sa-l las singur pe Marc! musai un fratior sau o surioara! ...sunt sigura ca n-o fi capat de lume cu 2 copii, oricum sotzul are de gand sa renuntze din vara la serviciu, noi avem si firma si va ramane numai la firma noastra, asa ca voi avea si ajutor, poate ca si maica-mea se va pensiona la anul, sper, pe Marc il dau din toamna la cresa, asa ca...numai sa raman gravi!
iti tin pumnii la urmatorul test!!!
Irina, voi nu ati trecut inca la imbracamintea de vara??? ca noi de o luna aproape defilam in outfitt-uri de vara! la noi e f. cald, numai de la 30 grade in sus, Marc sta afara numai in tricou sau maieu si pantaloni scurti, cu sandale, am renuntat si la sosete. Caciulite nu mai poarta demult, la soare ii dau eventual o sapca . Norocul nostru ca n-a trebuit sa ne cumparam prea multe hainitze subtiri, multe le-a primit la ziua lui. Si noi avem costumas de ala pe care scrie "eu sunt...un copil" , luat din Real. Il folosim pe post de pijama.
Multumim ca ai vb. cu Laura Ioana si ca ne-ai adus vesti despre ea...eu o urmaresc la toate subiectele la care posteaza. Ma bucur ca ea si samburel sunt bine.
Kim, noi v-am simtit lipsa...chiar voiam sa intreb unde ai disparut. Multumim, acum Marc e mai bine. Maine mergem iar la dr. sa il consulte. Dar am racit si eu, am luat raceala de la el.
Serj, nu ne afecteaza raceala plimbarile tot asa iesim, toate ziua, ca io n-am pe cine tine in casa.asa s-a obisnuit.
Gabi, stai linistita, si eu tot asa scriu, numai cand doarme Marc, altfel nu am cum...ca-mi inchide calculatorul si vrea si el la tastatura. Asa e si Marc, toata ziua e scai dupa mine, sa ne jucam. Eu ii fac mancare si alte treburi cand el doarme.
Elvie, chiar, Lara a facut mari progrese, e un mic geniu, m-am mirat cate stie! Bravo ei!
Ada,
Noe, bine ati revenit! ma bucur ca v-ati simtit bine acolo. Fug sa vad si pozele.
Poli, si Marc face la fel, urca si coboara singurel din pat, ma dispera cu chestia asta, ca nici de pampersel nu-l pot schimba, ca fuge imediat sa se dea jos din pat, ducem o lupta acerba sa stam macar 2 secunde pe pat!!!
Stefanna, Doamne da sa fie bun rezultatul amniocentezei! ii tinem pumnii verisoarei tale!
Noi in w-e am circulat intr-o veselie. Am fost in formatie completa, adica si cu tati. Ne-am cumparat si mocheta pe hol, pt. ca Marc defileaza mult pe gresie.
Sambata seara am avut musafiri, un baietzel de 3 ani, l-a lasat o prietena de-a mea la noi peste noapte ca ei s-au dus la un chef. Sa nu va povestesc veselie!!! Marc a fost f. incantat, s-au jucat, abia am reusit sa-i culc pe amandoi...dimineatza au luat-o de la capat. Marc e f. prietenos, ii plac in special copiii mai mari. Ala mare a plans cand au venit ai lui sa-l duca acasa. De aia vreau eu 2 copii!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Tili spune:
Ziua buna, fetelor!
Tocmai am vizonat activitatile uraganului Catrinutzei. Mariuca ta sta vreodata locului? Ce bine ca aveti curte si va bronzati... si va balaciti, mai ales ca am vazut cat de tare ii place apa. uraganul Mariuca
Polixeni felicitari pentru performantele lui Nick.
Noe, ce ma bucur pentru voi. Nimic nu e mai frumos decat cateva zile minunate petrecute departe de praful si agitatia din oras. Asteptam pozici!
Stefanna, sa dea DD sa nu fie probleme cu vara ta.
gabi_fer, nasucul nu-i poate curge din cauza vreunei alergii? Daca zici ca nu sunteti raciti... Alex mucos, sa se faca bine!
Simona_toma, cum a fost la Timisoara? Abia astept sa ne povestesti si daca ai si poze, si mai bine. Si mie tare mi-ar placea sa bantzui putin la nunta, dar nu am nici o cunostinta care sa se nunteasca acum...
Alinaalex, imi pare rau ca s-a imbolnavit Marc. Ce mai face acum? Asteptam vesti bune. si felicitari pentru primii lui pasi.
nshiro, multa sanatate Mariei.
Elvie, da` fata ta stie sa faca de toate. Nu stiu daca sunt copii mai mari care fac tot ce face strumfita ta. S-ar putea sa fii mama unui mic geniu. Felicitari pentru Lara minune. Sa stii ca eu mai am de dat jos cel putin 12 kg.
Adar, vreau sa vad si eu sa vad poze cu Maia. Unde sunt?
Mariana_1976, ce-ti mai face gatul?
Kim, am vazut-o pe domnisoara Alicia la iarba verde. Frumoasa foc!
Tina, am vazut pozicile si mi s-a facut dor de mare... David cel frumusel
Ciuf, felicitari pentru "very strong candidate". Nu-i de ici de colo.
Andreea Georgiana, recunosc ca abia acum cateva zile te-am vazut pe Romantica. Esti o frumoasa si dai bine pe sticla. Mai da-ne vesti despre tine.
Noi nu stim ce sa facem sa ne mai racorim. Soarele ne bate in geam toata dupa-amiaza si apartamentul nostru se transforma in cuptor. Nici n-ai zice ca suntem abia la sfarsitul lunii mai.
Matei in sfarsit si-a facut curaj si merge tinut numai de o manuta. In 2 zile a facut progrese vizibile. Imi place la el ca nu face nimic pana nu se asigura ca poate stapani indeajuns. Parca ar spune : "Toate la timpul lor". Ne intelegem bine, dar nu vorbim ca alti bebei de pe-aici. Se joaca frumos cu masinutele. A invatat de la fratiorul lui, dar tot de la el a invatat sa produca accidente intre masinute. Mihai la varsta lui se purta atat de delicat cu jucariile..., dar si el de cand ne-am mutat la caminul asta a devenit mai agresiv in jocuri. Bine ca nu se uita decat pe Minimax, ca altfel ar invata si mai multe jocuri urate mie.
Pe 12 iunie are serbare si el va fi Fat-Frumos. Va avea o pelerina lunga si o coroana pe cap. Abia astept sa il vad.
V-am spus ca m-am vopsit. Eu de cand m-am maritat am renuntat la roscatul care ma avantaja, pentru ca stiam ca sotului ii place cat mai natural, dar acum m-am hotarat sa revin la dragostea mea dintai, mai ales ca mi-am dat seama ca daca sunt multumita de aspectul meu exterior, ma simt bine in interior.
Asa ca de la castaniu am ajuns din nou la un roscat, mai inchis, dar tot roscat e. Si imi place mult.
Cura nu am mai reusit sa tin, pentru ca nu mi-a stat capul la ea, dar incerc sa ma abtin de la alimentele care nu ma ajuta sa scap de kilogramele in plus. Cel putin nu am pus la loc. Oricum o sa reiau cura, pentru ca da rezultate rapide.
Incerc sa revin mai tarziu.
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Cum va descurcati cu caldura? si aici ma refer la faptul ca tr sa ies de dim cu copilul pe afara dar mai devreme de 9.30 nu prea reusesc si sa inrtu pe la 12 ca se face cald. Apoi pana la 6 stam in casa.
adar spune:
Catrinutza, e superbisima ... am inebunit ... sa pupi Atomixul de la noi de 3 ori zdravan de tot, daaaaa ???? Cata energie ...
Tili, asa mama, si eu m-am tuns cand m-am plictisit de par, chiat daca sotul a suferit ... mai conteaza si ce simtim noi ... acum e din nou lung si "frumos" parul :)) Iti trimit imediat parola pe PM
Ma duc sa ma manikiurizez :)) si revin. Pup toata trupa!
_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''