*Ghiocei de martie-aprilie * (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Buna ,incerc sa pun poze si nu pot ,imi explica cineva.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

http://au.pg.photos.yahoo.com/ph/getanice/my_photos

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Buna seara fetelor !!! Ne-a fost asa de dor de voi Ne pare rau ca nu am putut intra de ceva timp dar sper sa ne iertati. Din urma nu am apucat sa citesc dar sper ca sunteti sanatosi nu ca noi raciti si plini de bubite.
Cum faceti fata caldurii ? Noi stam la etajul 9 si soarele ne-a topit de tot

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza, ghiocele si ghiocei!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
**teamu' care a facut buildingu' la Moeciu**

Mergi la inceput

io-te, fetele, www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14868" target="_blank">ce ii place Biei sa pape in ultimul timp, uitati-va la varianta a2a, aia fara vin, cu suc de meree super bun, il mananc si eu ca sparta

ce liniste e pe-aici, bineee, ma duc la treaba....

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salutare la toata lumea,

iaca si noi pe aici, ca ne-a fost dor de voi

Tudor e bine, la fel si eu, cu singura exceptie ca e marait, cred ca de la maselute. A facaut kk cam moale zilele astea, ma gandesc ca din acelasi motiv....Nici cu programul nu stam prea bine, ca de se trezeste pe la 7, tot bate in usa sa iesim la plimbare, si eu il scot pe la 9, dupa masa de dimineata. Adoarme pe la 11 si apoi dai plansete pe la 2-3 sa iasa, cand caldura te usuca de pe picioare.
M-a lasat fara telefon vreo trei zile, mi l-a aruncat in cada cu apa si saracu telefon nu mai raspundea la nici o comanda. Abia ieri mi-am luat unul nou....sa vedem cat dureaza pana il "aranjeaza".

Fetelor, si copilasii vostri se plictisesc repede de jucarii, eu chiar sunt disperata, ii cumpar tot felul de jucarioare, masinute, motociclete, camioane, avem popice, piese de construit, care canta, care se invart.....il pasioneaza o zi, doua, dupa care se plictiseste si tot la castroanele mele trage, ca sa nu mai spun ca deja mi-a spart o farfurioara de set...il vad ca se plictiseste in casa, nu mai are chef de nimic, vrea doar afara sa alerge in iarba, sa culeaga floricele, sa se dea in leagan, sa bage manutele in pamant, si daca se murdareste e si mai bine....

Ieri l-am lasat singurel un minut, ca aveam la baie o treaba importanta , il aud ca scotoceste ceva prin sertare si apare in usa de la baie cu o paine intreaga din care musca de mama focului.... a deschis raftul cu paine si s-a servit cu painica, dupa ce a desfacut toate pachetele de bicuiti si le-a imprastiat pe jos in toata bucataria.

Ma cam simt obosita, fetelor, treaba in casa ca la nebuni si parca nu se termina niciodata. Sunt vreo trei cotloane in care nu am mai ajuns de mult (debara, in spatele tabliei de la pat si dulapul din bucatarie) si chiar ma streseaza chestia asta, mi se pare tot timpul murdar in casa si dezordine si zau ca imi da o stare de nervi de numa....

Tina, am vazut haiducelul de David si e frumusel tare! si mie mi se pare ca iti seamana

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

quote:
Originally posted by Noe

io-te, fetele, www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14868" target="_blank">ce ii place Biei sa pape in ultimul timp, uitati-va la varianta a2a, aia fara vin, cu suc de meree super bun, il mananc si eu ca sparta

ce liniste e pe-aici, bineee, ma duc la treaba....

Subscriu si eu, ca si noi l-am incercat!

Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici si filmulete www.dropshots.com/OtiliaZ" target="_blank">aici .

Mergi la inceput

Elvie, multumim pentru graficul cu alminete pt, pitici, chiar ma bucur ca am citit asta, le-ai gasit pe net? da-ne si noua dresa sa ne mai documentam. Felicitari pentru Lara geniutza super desteapta! face multe pentru varsta ei
Ciuf, ziceai ca la un an copiii tre' sa stie 4 cuv, pai Tudor nu zice nimic, in afata de niste silabe gen dadati, tata, ati, ada,eeeti,ghegheshi...in rest nada .
nshiro, alinaalex, sanatate maxima pentru puii vostri

(17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Simona, sanatate pentru Edutu!!

(17 februarie 2006)

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=Gvslfo7qg8E" target="_blank">(click)

Mergi la inceput