*Ghiocei de martie-aprilie * (36)
Raspunsuri - Pagina 19
aalina2003 spune:
Am vazut aseara filmulete de Mihaser, Catrinutza , poze de Noe de Moeciu si am incercat si poze de Kim, dar nu mi-a aparut decat numele Alicia, scrsi cu litere albastrui..trebe sa mai fac ceva?..iar acu'ma uit la Mariuca-san, frumusica, delicata si sanatoasa!!..Rocsana, asa am exclamat si eu cand am ajuns acasa cu Ana din maternitate dupa 2 saptamani..asa ca stiu foarte bine ce simti!sanatate multa in continuare! Mai face tratament in continuare, nu?
Tcelen, copilasii tai ce mai fac? Sanatosi?
Polixeni spune:
Salutare si o saptamana buna!!
Iote c-am ajuns si eu la job si am zis sa intru sa citesc acu mca am putina liniste ...
Miha imi pare rau pt catelusa ta...e tare trist sa pierzi un animal de casa de care te atasezi atat de tare..si eu am 2 catelusi in Ro si nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand...brrrr!!!
Bine ca v-a trecut febra.Noi cand tusim facem masca cu spray.De Cristi e vb,nu?Multe sanatate va dorim!
Kim , aalina2003
pt incurajari.
Kim Alicia bea milk-shake?Asa frumusica s-a facut si are un paaarrr!!Sta cu agrafe in par?
cosmina sarcina usoara!!Am vrut sa vad si pozele voastre dar nu mi s-au deschis.
Irina eu pun in camera ibric cu apa..nu am luat niciodata umidificator.
Noe vai ce plover frumos!!TU l-ai crosetat??
micaalsa pupicim Iulia soferita!!
catrinutza deci,ai pregatit zestrea fetei???
Referitor la aventurile lui Nicolai..in afara faptului ca se tot urca si coboara de pe pat,inchide si deschide pc-ul,da sitele si ferestrele la o parte ca sa iasa pe balcon,imi uda fleasca tooooaata canapeaua si covorul cu apa (apasa pe tetina de la biberon si apoi intoarce sticla),imi schimba canalele la tv (se ridica pe varfuri si apasa pe butoane),se da singur pe topogan,se tot zbate sa nu-l tin de mana si sa mearga singur...mare lucru nu prea face.La el toate sunt "ka-kaa",mai zi ce "ma-ma" si "ba-ba" si alte silabe pe care el le intelege.I-a mai iesit un dintisor jos...adica se vede mugurelul.
Ieri ,fiind cald si soare,l-am scos pe blacon si i-am umplut piscina-palmier cu apa.Atata s-a mai jucat si cand l-am bagat in casa asa s-a pus pe un plans....valeleu.
De mancat nici acum nu s-a invatat cu bucatele mai mari..deci tot blendat tb sa-i dau...
Fug ca au navalit clientii la jocuri...
carmenpit77 spune:
Buna fetele
In primul rand vreau sa spun bine ati revenit acasa si multa sanatate pt Nshiro, precum si sarcina usoara pt Cosmina
Interviul a fost cu succes pt ca am obtinut postul.
Incep munca pe 15 si sunt cu inima cat un purice de frica, ca nu o sa stea Ali fara mine. Imi fac tot felul de scenarii in minte cred ca pana la urma o iau razna.
In rest de ieri Ali cam tuseste si ii dau un siropel cu propolis. Nu a facut febra dar ii curge putin si nasucul. O sa vad cum evolueaza in timp.
Scrieti-mi si mie mamici care ati inceput serviciul cum a fost cu puii vostrii.
claudia_d spune:
N-am avut timp sa citesc din urma,dar sper s-o fac la noapte,dupa ce se culca Vlad.Ieri noapte m-a adormit el pe mine:l-am pus in patutu' lui,dupa ce a baut lapticu' si m-am intins in patul meu si am inceput sa-i cant,iar el foarte fericit m-a acompaniat asa de bine ca la un moment dat s-a rupt filmu' si am adormit bustean,asa ca adio net...
Noi am sarbatorit trei zile ,ziua copilului.
Pe 1 iunie seara am fost la Pizza H-T,unde am alergat fetite si am spart baloane,pe 2 iunie am fost cu inca un baietel in Gradina Botanica la Vanatoarea de Comori,iar pe 3 iunie am fost in Cismigiu unde am admirat fanfara si majoretele,clovnii si copilasii mai mari pictati pe fata.
Am pus si cateva poze
http://good-times.webshots.com/photo/2337522730098821913vMIdrd
Vlad e foarte fericit daca ii dau un bastonel in mana,alearga cu el la oameni si striga ca le da na-na.Primele dati mi s-a parut amuzant,dar am observat ca devine violent si incepe sa le dea na-na si copilasilor din parc.Asa ca trebuie sa ascund bastoanele sau alte obiecte asemanatoare.
A inceput sa imite cuvintele celor din jur,asa ca i-am spus sotului meu ca trebuie sa-si controleze vocabularul la volan si sa nu mai repete cuvantul care e compus din patru litere si nu e "Puma",pentru ca putem avea surprize.
Am gasit gradinita.Am cunoscut-o si pe patoana care e o scumpa.
Asa ca pe 1 martie 2008 incepe spectacolul.Pediatra mea o sa se crizeze,dar n-am de ales.Eu sunt optimista si sper ca gradinita sa-l ajute sa socializeze si sa manance mai bine(Sa dea Domnu!)
Trebuie sa plec si sper sa am timp sa citesc din urma sa vad ce-ati mai facut.
Pupici

POZE
alinaalex spune:
Nshiro, Doamne prin cate ati trecut iarasi...bine ca ati ajuns acasa si Maria e mai bine. Saracutza...Sanatate maxima!!! fug sa ma uit la pozici imediat 
Cosmina, felicitari si sarcina usoara in continuare! uite, in sfarsit cineva care a spart gheata...sper sa iau modelul cat de curand ![]()
Ada, am vazut pozele cu Maiu
, e o papusa vie, o dulce 

chiar asa, misto lista...io as fi de acord sa facem un pic de curatenie prin ea, sunt mamici care n-au dat pe la noi de mai bine de un an , altele s-au inscris si au plecat...la unii bebei nici macar nu le stim numele...
de care Alinutza intrebasi, ca suntem doo???![]()
cumva de Alinutza3 de pe lista? ![]()
Carmen, felicitari pt. job! bravo tie si spor la treaba din 15! cum o sa lucrezi? full time sau part?cu cine o lasi pe Ali?
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Catrinel_17 spune:
NSHIRO, vai de mine, prin cate ati trecut!!!!! Imi inchipui ce a fost in sufletul tau sa o lasi acolo singurica…. Ce bine ca v-ati intors acasa….
POLI, nu am reusit sa pun inca pozele din excursie, ca in timpul zilei Oana imi inchide computerul intr-una…. Nu pot sa fac nimica. Dar fiindca acuma in sfarsit!!! Am primit un raft si biroul, o sa inchidem computerul in dulapul de birou, si sper sa fie mai bine. Deci Nik a luat-o la goana ![]()
MARIANA, cum te simti? Cum naiba te-a luat indigestia aia??
ADAR, ti-am admirat printesa cu ochi mari
mai, dar ce pleata ti-a crescut si tie!!!!! Luuuuung de tot, parul tau. 
MIHASER, saracu’ catzel…. Dar e mai bine decat sa se chinuie… o sa-ti lipseasca, e clar….
Cum se simte buclici-fura-inimi-de-gagici?
KIM, asa ma gandesc si io…. Ca e bine la gradi. Comunitatea de copii e tare importanta. Cu bolile… uffff… dar mai devreme sau mai tarziu le va face. Am intalnit ieri in parc o mami care mi-a zis ca bebele ei (de-o varsta cu Oana) a facut varsat de vant la cresa (era de 1 luna la cresa….)
Pupam Alisuca iaurtzica ![]()
CATRINUTZA, mai, daca ai prinde-o pe pelicula la faza cu privitul pe sub gene… tot incerc sa-mi inchipui cum face….![]()
COSMINA, felicitari!!!!! De-aia nu mai dadeai tu pe aici, erai ocupata cu lucrul pt bb2
numai bine si sarcina usoara!! Esti la mamici de ian-feb 2008 cu laura Ioana?
IRINA, acuma am imbracat-o si eu pe oana ceva mai gros. Adica body cu maneca scurta si bluza cu maneca lunga… pantalonasi lungi si sosete. Sunt 25 de grade. Prin casa o tin mai subtire imbracata, sar tot ii dau sosete si sandalutze.
NOE, ce face d-ra Anne-Bianca? 
CIUF pe unde ati mai fost?
CARMENPIT, ai mai avut interviuri?
Si TILI a disparut, si GABIFER, iarasi…. TCELEN, ce mai fac copii?
Oana zice acuma ma-ma la toata lumea… si la tata….
a avut o perioada cand daca ii trebuia ceva tzipa de se facea rosie… si eu ii tot esplicam: “nu trebuie sa tzipi, zici numai “ma-ma” si mami vine si te ajuta”. Pai acuma numai in “ma-ma” o tzine…
Oaaa, ce ne-a admirat ieri un tati de baietzel… se tot minuna cum oana se dadea singura pe tobogan
zice, “fata asta nu are frica”. Na ja, sa o fi vazut el zilele trecute cand brusc ii era frica cand ajungea sus….si voia jos….
Fetelor, voi mai dati dimineata si seara lapte din bibe la copilasi? Dati numai lapte, sau si ceva paine cu unt, sau asa? (la mic dejun si cina)
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
alinaalex spune:
Kim, asa gandesc si eu, cred ca varianta cea mai buna e gradi, cresa. Am tot stat sa ma gandesc. Singura pb. ar fi aia cu bolile, dar tot le va face cand va intra in colectivitate la un mom. dat. Varianta bona nu-mi convine, mai ales ca nu cunosc pe nimeni si nici o pers. straina nu mi-ar conveni, care in mod sigur nu se ocupa de el asa cum ma ocup eu, in plus la cresa invata sa socializeze, au o gramada de activitati...mai respir si eu...![]()
Catrinel, eu ii dau lui Marc dimineatza cand se trezeste lapte (in bibe), apoi iesim afara si mai rontzaie cate un cornuletz pe post de mic dejun. Si seara, iarasi lapte in bibe, ca de obicei.
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
catrinutza spune:

...sunt "manga" de nesomn..umblu ca turbata prin casa, kilu de cafea n-are efect, sunt zombie...
Aseara am culcat ploada ca de obicei, am iesit si io in curte sa ma alatur fameliei (ce deh, se intoarse soacra, se dadea raportul si se manca pestele prins de harnicii pescari din familie)...cand ma adun si io prin casa, dau sa intru la copila si o simt cum se fatzaia in pat...era cu ochii cat cepele, chestie stranie, ca re ma mira...se pune pe planso-urlato...o iau in brate, nu-i chip so potolesc, asa ca pregatesc canapeaua si mut coplchila....tiot mangaind-o s-o linistesc constat ca pijamaua ei era fleasca...miros ciudat....caut si in pat...sarca fat vomase cred ca si sufletul din ea....
Toata nopatea s-a perpelit, nu si-a gasit locul, a plans, a gemut, a marait, a vorbit...n-a fost chip s-o linistesc...am simtit eu ca uneori inghitea cam ca si cum ar fi durut-o gatul...dimineata, muci la greu...iar azi nu se mai dadea culcata....sper acum sa doarma suficeint cat sa ne odihnim amandoua...
Ieri la pranz a avut parte de primul ei dush...in cada...ca oamenii mari...greu de scos de acolo...si tot ieri l-a facut si pe al doilea....
Claudia...brava pentru multi-activitatile de 1 iunie....si io incerc sa "educ" sotzu' si chiar si pe mine la unele faze, ca sa nu inceapa mandra sa prinda neste chestii nu tocmai ortodoxe...noroc ca nu prea injura...
Da-mi si mie mai multe detalii despre gradi...si de ce sa se crizeze pediatra ca il duci la gradi???
Rocsana...barav ca ati scapat din spital...urata chestie...si 
de poze cu Maria-san...
Cosmina...felicitari pentru bebe 2...vad ca deja lumea s-a repus pe treaba...
Irina...bine ca depistai cine-i "perversul" care cotrobaie la filmulete...si zici ca pana acum l-ai tinut mai imbracat???!!! la voi nu a fost canicula??? sau briza marii mai atenueaza din caldura??? dupa cum ai constat la noi se umbla si la pampersul gol...
Micaalsa...vazut si
poze cu viitoarea soferitza.... si Mariucu vrea sa stea la volan...si desi se sperie cand claxoneaza tot nu se lasa...
Poli...deja am inceput sa cos fustele crete si sa fac salbele de galbeni...asta se cere in cartier ![]()
...iar chestia cu tetina ma dispera si pe mine...daca s-ar limita la a turan apa din bibe ar mai fi cm ar mai fi...dar atata insista ca baga tetina in bibe, inclusiv la cel cu lapte si pe urma il intoarce...nu are rost sa zic ce se intampla pe urma...
Cat despre clendat, ce folos ca manca bucatele mari??? acum si noi blendam ca la bebelusi 

Adar...ce sa Ma' iau?????? ![]()
![]()
![]()
Sorry pt cine na- primit raspuns...fug ca s-asculat muciosu' suparat rau pe viata...
PS:...pentru cine vrea sa ne joineasca in parcul Carol dupa-masa, adica dupa ora 4 juma 5...aveti nr meu de tel in contul comun...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
carmenpit77 spune:
Alina o sa lucrez full time, mai exact de dim de pe la 9 pana seara. Uneori o sa scap mai devreme alteori mai tarziu iar Alyssa o sa ramana cu mami.
Catrinel da am mai fost la interviuri dar numa' ac a fost cu noroc
dananita spune:
UUUf in sfarsit sa va spun doua vorbe
Am baiat fotomodel
www.desprecopii.com (este o poza de cand avea 9 luni)
Am vazut in fuga ca aveti probleme cu tetinele, noi am rezolvat si am schimbat tetinele cu o cana cu pai care curge mai putin si cu o alta cana care este de tranzitie (de invatat sa bea pana trecem la cana care nu curge).
In rest nu prea ma apucat sa citesc, nush cand recuperez :(
Am inceput scoala de soferi si ma ajuta numai mama in sensul ca ea sta numai cat sunt eu la scoala cu Alecul berbecul in rest fac totul singura :( cred ca nu e cazul sa ma vait desi...cateodata imi vine sa urlu si eu ca berbecutzul meu.
va pup, pe curand
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA