*Ghiocei de martie-aprilie * (36)
Raspunsuri - Pagina 18
kim spune:
Nshiro, alta suparare? Doamne ajuta sa treaca repede si sa se faca Maria bine de tot, sa vina acasa de luni. In mod sigur a luat virusii de la gradinita; dar cum poti sa eviti asta, s-o protejezi? Incep sa ma intreb si eu daca bine fac s-o dau pe Ali la gradi din septembrie (Poli), unde inevitabil va lua diverse boli. Eu ma gandesc ca invata multe cu copiii, face diverse activitati, chestii pe care nu le face acasa oricat m-as stradui eu sau soacra-mea care e invatatoare (plus ca mai e de facut ordine, curatenie, mancare, etc.) Tot pun in balanta, e greu de transat.
Poli, banuiesc ca si la voi e ca si aici, adica e greu sa obtii primul job, apoi capeti credibilitate si experienta, asa incat e mai usor pe parcurs. Important e sa stii ce vrei si sa perseverezi, e esential sa-ti faci o strategie de cautare. Mult succes si ai incredere!
Mihaser, imi pare rau pt cateaua ta, gandeste-te ca se putea chinui asa mult timp. Nici eu nu mai vreau caine de cand am pierdut-o pe cateaua noastra (husky siberian). Te atasezi de animalutele astea si nu vrei sa le faci rau sau sa le vezi suferind. Si n-as putea acum sa mai am grija de vreun animal de companie, pe vremea aceea eram studenti aveam grija de ea ca si de copilul nostru.
Acum am vazut si eu pozicile voastre, simpatice foc, dar sa mai pui cand termini cu examenele.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
aalina2003 spune:
Rocsana, sanatate multa pentru Maria si tie multa putere!! doamne, cum de nu ti-ai putut lua liber, nu era vorba despre distractie,groaznic trebuie sa fi fost. Totusi, bine ca ai avut-o pe soacra ta.Inca o data, sanatate micutei tale!
Kim, foarte probabil sa fie ceva luat de la gradi, dar din cate stiu eu, orice ai incerca, tratamente naturiste pentru imunizare, sau altceva, nu prea dau roade.Unii copii reactioneaza mai bine, adica se imbolnavesc o data, de 2 ori si gata, altii o tin asa aproape tot primul an.Asta am vazut si auzit in jurul meu, nu din propria mea experienta.
Poli, cine stie de unde sare iepurele? bafta! oricum e greu cu un gasitul unui job care sa ti se potriveasca!
catrinutza spune:
Salutis la toti si toate...netul e plin de bube in cap... Pot sa ii rup gatul, sa il calc in picioare si sa il injur de mama????
Scriu la ore asa de trazii din nopate pentru ca hazbantu a sters-o la tara cu juma din cumnati ..unii ca sa se prajeasca maine la soare, altii ca sa pescuiasca si in final sa mi-o aduca acasa pe mama soacra...am avut si io o pauza de-o saptamana si fu liniste...gata vacanta...nu m-a impins cheful sa ma duc, o data pentru ca daca e soare puternic, mi-ar fi fost greu s-o protejez pe Mariucu, plus ca n-as fi vrut sa stau peste nopate acolo...asa ca maine suntem free...
1.
povestile de "amor" ale Mariucai continua...acum protagonistul de sex opus e un baietel din parc...nastrusnic si el, de apropae doi ani (vad s-a reorientat spre varste mai mari)...s-au alergat unul pe altul, s-au jucat si impartit, la fel, pietricelele albe de langa mausoleul din Carol, s-au imbartisat si imbrancit, ce facea unul facea si celalalt, Maria i-a aratat privirea ei sagalnica pe sub gene si facut niste "dansuri" tribale (cred ca asa l-a "cucerit" definitiv - nu degeaba stam in cartieru' lu' Mama Omida) si daca el a vazut ca Maria insista sa isi ridice poalele rochitei in cap, a vrut s-o ajute...si i-o tot ridica fericit ca ii vede chiloteii cu floricele roz si rosii
...din pacate idila atat de frumoasa a fost intrerupta brusc de nenea de la paza care se uita super urat ca ai notri plozi, desi fara acordul nostru, le cam faceau paguba si imprastiau pietricelele pe alei....
2.intrte picari de net (cu injuraturi birjaresti printre dinti ca sa nu scol fata) am vazut poze de Thea umblacioasa, de Rudy plimbacios prin alte "tari", de Iulia cu sunculitze numai bune de papat, cu minunea cu ochi mari, nu mai stiu cum o chema (![]()
)
3.Diana...privirea sagalnica s-a tot exersat de a ajuns la rang de arta...
Ciuf...e drept ca nu prea am mai pus poze...ultimele sunt din Fagaras, dac anu ma insel...si, da, rochia rosie...
o pastrez poate la a doua sarcina o s-o port din nou ca tare mi-a fost draga...
Filmele, o sa incerc sa ti le trimit pe mail...desi sunt destul de maricele...habar nu am de ce nu le poti vedea...nu am ster decat unul singur in care era mandra in piscinutza in curte...l-am sters pentru ca era in fofoloanca goala si n-am vrut sa instig cine stie ce perversi...
Siiiiiiiiiii...credeam ca numa' io mis mama denaturata...si fiica betiva
...daca ai vedea-o cum savureaza limbutza de bere pe care i-o dau de zici ca ii dau nectar...ar fi in stare sa ne smulga paharele si sa le scurga la ea...
Mi-a scapat faza cu kk din scutec...care-i????
Si nu mai veni cu povesti asa de frumoase ca ma apuca un dor de duca rau de tot...
Kim...Mariucu accepta mancarea pe care i-o dau alti copii in gura...deci ar face echipa cu Alicia...cat despre palariutze, la noi nu stau daca nu au "sfori"...eu la toate le-am pus panglicutze asortate ca sa pot sa i le leg de cap...si i le leg bine pentru ca site sa desfaca noduri, funde, sireturi...
catrinele...am dat-o si eu azi in tobogan...si ce crezi???? a vrut sa se suie de jos in sus...ca ea e sucila (toate le facxe invers).,..si faptul ca l-a vazut si pe un baiat mai mare ca a reusit sa se suie in stilul asta i-a dat apa la moara ca se poate...sa vezi lupte de lamurire si eu cu inima cat un purice sa nu cada sa isi mai adauge un semn de buna purtare...
...brava, sa nu fie mototoala....si e bine ca sta a ta la pupat..la noi e cu chefuri, te inscrii in audienta, daca iti acorda onoarea treci la pupat...daca nu, nu.punct.
carmen ...ce ai facut la inteviu???
Simona...probabil ca si mesajul tau s-a dus acolo unde e si ala al meu de saptaman trecuta...iti aduci aminte de "Space.The final frontiers"...acolo e (scuze daca n-am scris corect)...
Andruska...felicitationes pentru micutza umblatoare...desi cand ne-am vazut in parc puteam sa jur ca merge singurela
...deci acum tre sa ne vedem, ca putem sa stam si noi doua de vorba linistite, cat fetele trag o tura de parc...
..pupici pentru umblarici...
Cat despre "miscoreala" Mariucului, oricum Cristin nu cred ca crede ca Maria are doar o luna in plus fatza de Theutza ![]()
...cei drept uneori cand lumea o vede si le spun ce varsta are se uita circumspecti la mine ... sa stii ca deja mai vrea cineva sa isi lase copilul cat mai mult in preajma Mamarutzei ca sa se "ia" mersul , indrazneala si speedeala...Diana, Dragos..esteti pe faza????
Deci Diana...furati la Pustnicul...singurei...lasa ca va tin io minte...
Hai mai...si te-a speriat o biata ploicica????

Deci si voi ati trecut iar pe blendata??? credeam ca numai io am revenit si imi venea sa mor, ca tare bine mai papa tocata papa cu furculitza...numai cremwustii ii mai papa la stilul "smuls" cu dintii...
Cat despre filme...normal ca sunt cascadori: e una Maria si una Ruxandra![]()
![]()
![]()
Andreea, Adar, Diana...iete unde zaceau diamantele neslefuite ale poeziei...ia sa scrieti mai des...
Ada, Andreea...de cand e in greav mandra ii blendez oul in sucul de fructe...in special galbenusul...se duce pe gat la vale de numa...
Mariana...cred ca da...sa jur ca n-am avut nika cat am fost gravida, nici un rau, nici o durere cu adevarat ca atiunci cand sunt ne-gravida...deci concluzia....
Of Rocsana...uite asta e de la Maria de Romanica
pentru Maria de japonica...sa se face repede bine...urata chestie pneumonia asta...chiar asa, cum s-a ajuns la pneumonie???!!...multi pupiuci ca sa va faceti bine amandoua...
Poli...tu nu mai zici nimic de printul Nicolai???ce pozne mai face???
Ti l-ai lasat...numele...nu ced ca fu una dintre voi...si asta ma ingrijoreaza...
Mihaser...oricat de greu iti va fi fara companionul tau patruped, sunt sigura ca vor mai fi si altii ...ca de aia ai inima asa de mare... sa ii iubesti pe toti...sau macar ia pentru Cristian...
Scuze pnetru cine a ramas fara raspuns da' ma duc sa bac nasu'-n perna c a acusica crapa de ziua si ma ia mariuca de odihnita...
Pupam cu mic cu mare
si ne ducem la culcare ...![]()
![]()
![]()
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Cosmina spune:
Buna fetelor,
vai de cand nu am mai intrat pe forum... nici nu am mai numarat lunile.. imi rapeste Harris tot timpul, si seara pic franta. Incerc sa mai citesc, sa vad care ce ati mai facut.
Mihaser, eu sunt RAMONA. Ma mai cheama si asa, dar fiindca nu era liber userul asta cand am facut contul am ales al doilea nume si anume COSMINA. Deci eu sunt.
Micaalsa (Anamaria) stai linistita ca nu ma supar, nu era nici un secret. Da fetele, sunt insarcinata in 5 saptamani si la sf. lui ianuarie ar fi termenul nasterii. Asa ca va avea Harris un fratior sau o surioara, cum zice Anamaria.
Ma duc sa mai citesc ceva si sa mai vad niste poze cu frumuseii vostri. va pup dulce dulce.
adar spune:
Cosmina, welcome back .... si sarcina usoara !!!
Auzi tu, asta, mama lu' cupilu' ala cu putza goala care face echilibristica pe patut
... vezi ca daca ma 'nervozezi, vin sa te ajut sa-ti recapeti memoria
ca vaz ca ti-o pierdushi p'an parc
Ia zi dupa mine: MAIA! MAIA! MAIA! MA-IA! MA-IA!![]()
![]()
![]()
ps: bagat la cap ideea cu ou blendat - incercam maine!
Kim, Alinutza ... ce mai faceti voi mai fetitelor ??? Vreau povesti cu si despre ghiocele! Si poze ca iote, e numai 2 ceasul ... tre' sa ma culc ca nu mai am ce viziona ...
Noapte buna copii!!! Si o duminica frumoasa!
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
kim spune:
Cosmina, felicitari!!! Sarcina usoaara si sa-i faci un fratior sanatos si dulcic lui Harris!
Adar, te culcasi soro? pai daca nu esti pe faza... sau ti-ai pierdut linkurile salvate? Dar cine e Alinutza? ca m-ai bagat in ceata de tot.
Noi am cam bramburit zilele astea, cumparaturi, plimbari prin oras si prin parc. Azi in parc mi-a varsat fata iaurtul pe ea, era numai iaurt peste tot, pe haine, pe carucior, pe geanta mea... am crezut ca mor. Pai cine a fost inspirata sa-i dea sa bea cu paiul? moi! noroc ca am avut servetele umede la mine si schimburi de haine. O aveti aici pe dumneaei inainte de... pozna (ca dupa am fost prea ocupata cu curatatul). Asta pt Maia sa vada ca si Alicia face ochii maaari!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Irina71 spune:
Catrinutza, nu te ingrijora, cred ca eu am fost aia care am vrut sa-ti las mesaj ... cand sa deschid dropul sa-ti vad filmuletele, mi se intrerupea de numa; m-am enervat si am trecut la celelalt si iar mi se intrerupea, dupa o juma de ora am lasat-o balta, cred ca am vrut sa-ti si scriu ceva dar iarasi mi se invartea pe acolo o clepsidra o mie de ani pana am inchis fereastra ca n-am mai putut 
Imi venea sa 
Dupa ce toata iarna m-am minunat de cat de imbracati sunt copiii vostri prin casa (cu vestute tricotate! - noi in body si bluza de bumbac subtire cu maneca lunga), acuma ma sochez de cat de DEZBACATI sunt copiii vostri, atat in casa, cat si afara ! Pai la noi abia azi sunt 24 grade, si pe Andrei inca nu l-am scos decat in maneca lunga, cu body pe dedesupt ! Ma gandeam ca saptamana viitoare, daca se mentine caldura, sa-l scot si eu in body cu maneca scurta + tricou cu maneca scurta + pantaloni lungi ! Caaaaand am vazut-o pe Iulia cu picioarele goale pe afara (si mai e si bolnava !), pe Alicia la rochita cu picioarele goale (in Canada, unde e mai frig decat la noi !), pe Maia in parc, la fel, cu picioarele goale, in Sibiu, adica la munte .... 

Dar, bineinteles ca cea mai tare a fost Mariuca atomica .... caaand am vazut-o in pielea goala prin curteeeeeeee ...... 
Ramona, felicitariiiii !!
Sarcina usoara si un bebe sanatos sa ai ! 

Noi tot ne pregatim sa plecam ... lumea a inceput sa iasa timid, la plaja .... dar copiii stau imbracati ! Unii oameni mai curajosi intra si in mare, dar apa e inca foaaaarte rece .... 
Offff, fetelor, voi aveti umidificator ? Ca eu am luat anul trecut in februarie unul de la Tigex, l-am lasat o saptamana fara apa in el si acum nu mai merge ! Apa e foarte dura aici in Constanta, daca lasi peste noapte un pahar plin cu apa, dimineata vezi o dunga alba, de la piatra formata .... s-o fi infundat ? Asa necajita sunt, costa o gramada de bani, si nu exista reprezentanta in Constanta ... 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
Qamar spune:
CIUF, uite pullover-ul aici
revin mai pe seara sa citesc din urma
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
**teamu' care a facut buildingu' la Moeciu**
micaalsa spune:
mihaser, cred ca ti-ai dat seama de care Ramona vorbeam. Nu mi-am dat seama cand am scris ca id-ul e altul ... scuze daca v-am incurcat 
Irina, pai la noi cam 28 de grade au fost la umbra. Vorbesc de zilele cand eram la pantalonasi scurti si tricou. Bineinteles ca au fost si zile friguroase cand a trebuit sa luam geaca pe noi dar cand e cald ... n-ai ce face, bolnava sau nu, trebuie s-o imbrac in functie de vreme. Si azi am fost la iarba verde si ne-am topiiiittt.
Uite aici ce dezbracata e. Razacioasa mica s-a dat si la punga de chipsuri ... noroc ca am prins-o la timp. Scotoceste peste tot, te miri ce baga-n gura. Vacile erau cat pe ce sa ne ia pe sus, pe noi ca tati de Iulia dormea ca valiza-n gara. AICI se tot caznea sa ia locul soferului, cred ca l-a vazut pe tat-so lunad o bere doua la bord si ... fata cumsecade ... voia sa-l scuteasca de sofat. Intotdeauna e scandalu-n floare ca n-o ia in fata ... nu vreau sa ajunga ca si baietelul din videoclipul lui Noe.
O figura.
Aici nu poate sa treaca un hop ![]()
Asta si asta sunt dedicatie speciala pentru Cristina. 
Noapte buna, fug la somnic
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
nshiro spune:
Salutare!
Am iesit din spital. Doamne ce bine e acasa!!!! Abia astept sa citesc din urma si sa devorez pozele!!!!
Pana una alta daca aveti rabdare va pun pozele noastre de mai, sunt ceva mai multe, din parc, de la mare, de la ziua unui baietel... http://family.webshots.com/album/559187405uMtEpZ
Va pupic si revin!
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)