Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, imi pare tare ca ai patit-o asa si mai ales ca sunt oameni d-astia pe la noi. Cred ca si tie iti pare rau. Acum sigur ca omul tau o fi necajit, dar probabil ca stie ca a fost un accident si o sa ii treaca.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Danielle, eu nu eram asa de atasata de acel catel. Recunosc si ca sunt mai rece asa. Am animale de cand ma stiu si cu ficare catel, pisica, ied, iepure, papagal care mi-au murit am devenit mai de piatra. Culmea e ca si eu am piredut un pui de Yorky. Dar al meu a murit... Il chema Joshua si nenorocitii aia de la firma i-au dat o doza prea mare de deparazitar, incat bietul puiut a cedat... Asa m-am procopsit cu Happy. Dar pentru asta as calca in picioare daca ar pati ceva. Cat de mult m-a ajutat sufletelul asta mai ales acum cand stau mult in casa si nu am activitate... Nu am cum sa il pot rasplati indeaujuns pentru toata dragostea pe care mi-o ofera. Pur si simplu nu se dezlipeste de mine. Si noaptea in somn daca ma intorc pe o parte vine dupa mine ca sa stea lipit de corpul meu. NU ma lasa o secunda sa stau trista. Daca ma vede ca ma plictisesc incepe sa faca giumbujlucuri doar doar intru in jocul lui si imi fac de lucru... Cred ca numai cine are animale poate sa inteleaga aceasta minunata dragoste care se infiripa intre un animal si stapanul lui. Eu una inteleg perfect si nu ma vad traind fara animalute pe langa mine. Inainte sa raman insarcinata aveam asa - 3 caini, 2 pisici, 3 broaste testoase mari, 1 broasca mica, 4 pasari exotice. Am mai dus la curte din ele. Le mai las cu ai mei la ei la casa. Dar de Happy nu ma pot indeprta neam...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Roxana, accident neaccident cert e faptul ca e al patrulea caine pe care il pierd acolo. Doi am reusit sa ii recuperez (unul s-a intors singur acasa, altul am oferit bani ca sa-l iau inapoi). Deci nici eu nu sunt prea cu boii acasa...
Al meu a plecat plangand sa o mai caute prin piata. Iar Brisa nu mai iese din cosul ei de suparare.
Eu sunt ok. Acum nu mai pot da timpul inapoi. Daca o vom gasi e super, daca nu - stiu ca vom trece si peste asta asa cum am mai trecut peste multe altele, unele chiar mai grave de atat... Nu sunt rea, nu ma intelegeti gresit. Doar ca atunci cand in fiecare an iti mai moare un papagal, mai pierzi un caine, se mai imbolnaveste o pisica ajungi sa nu le mai pui la sufet. Eu cel putin imi impun sa nu mai sufar asa mult, pentru ca ar insemna ca pentru fiecare sufletel sa mai moara o parte din mine... Plus ca bebe nu are nevoie de plansete si stres in niciun caz!

Mergi la inceput

Fetele va las devreme in seara asta. Eu care eram model de energie pe aici, de abia ma tarai. Si uite ca azi a venit si sotiorul meu si casa e ca la nebuni, ca tanti de la curatenie nu a venit de luni si nici nu vine din pricina chestiunii cu electricitatea (cred ca v-am zis, ca au fost lucrari la electrica si ca atare nu a mers nici pompa de apa, nici centrala, nimic - canci curent, canci gaze, canci apa). Macar sa strang pe ici pe colo, pe unde se mai vede dezordine.

Pupici si noapte buna.

Rox 25+

Mergi la inceput

Roxule, baga si o cina romantica dupa ce adoarme Alexandra. Hai fata ca merita si ei, asa tampiti si insensibili cum sunt... Sunt ai nostri si sunt cei mai tari din tot universul! Distractie placuta nebunatico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

annisia te cred ca nu mai poti pune la suflet totul cum o faceai inainte.eu nu prea am avut asa animale ca sa ma pot atasa de ele,am avut...dar in grija parintilor mei,eu nu ma prea sinchiseam sa le bag in seama mai ales ca nu pot suporta pisicile.dar de cand am primit anul trecut baietelul de yorkie,care mi-a umplut timpul liber sau ma facea sa rad cand eram suparata,se juca cu mine cand eram plictisita nu ma mai pot dezlipi de dracusorii astia.cand l-am pierdut mi se parea ca sunt singura mereu,la nimeni nu ii mai pasa ca sunt singura toata ziua si mor de plictiseala...era oribil
de asta sunt stresata mereu sa nu i se intample ceva sau sa nu ii faca cineva vreun rau.
sper sa gasesti micutul care l-ai pierdut si sa nu mai fiti suparati.
Roxana,noapte buna

danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mai Roxana, mai lasa incolo treaba si stai si tu o seara linistita. Te sui in pat si te uiti la un film cu tot familionul tau. Si daca stati in pat nici nu se vede dezordinea

Annisio, imi vine si mie sa plang pentru catelul tau... ce-o fi in sufletelul lui acum... De ce nu le pui lesa suflete?

Mai Ayumi... io abia te asteptam sa ne zici de culori pentru carucioare.... Ma bucur ca sunt sanatosi... Cand te mai duci la echo?

Compozitoareo, care e mersu in Lituania? Cand ai gavareala? Sau ai avut-o deja?

20+ cu Ioana

Mergi la inceput

Carpatina, eu nu mi-am purtat niciodata cateii in lesa. Ii tratez ca pe copiii mei si nu cred ca ai vazut bebelusi legati de gat...MI se pare umilitor pentru un animal sa stea atarnat intr-o lesa si sa nu aiba libertatea de a alege ce vrea sa faca. Desigur ca exista si riscul de a nu mai sti drumul catre stapan...
Cateii mei au haine, palarii, basmalute, bijuterii. Ma duc la munte si la mare special pentru ei doua saptamani in fiecare an, in locuri unde stiu ca ma primesc cu ei. Mananca ce e mai bun. Le cumpar toate minunile posibile si jucarii de fiecare data cand ma duc la cumparaturi. Deja stiu ca atunci cand vin acasa ii asteapta cate o surpriza. Ce sa mai, sunt foarte smecheri si rasfatati. Dar o merita din plin, pentru ca imi ofera foarte multe satisfactii si bucurii.

Mergi la inceput

Danielle, inseamna ca Jodie are un anisor abia? Parul i se schimba pana la doi ani. Ca sa iti dai seama daca i se va face argintiu pe spate, desfa-i o carare pe sira spinarii - daca are radacinile mai deschise inseamna ca in cateva luni va deveni argintiu. Oricum, a ta pare destul de in standard. Eu l-am luat pe Happy de la o firma speciala de animalute. Mi l-au adus din Ungaria si am dat pe el 1.000 de euro, dar am vrut sa fiu sigura ca nu o sa imi creasca cat un Dog German.... Credeti-ma ca merita fiecare banut!

Mergi la inceput

Hai ca pana la urma am preferat forum in loc de ordine. Eu m-as odihni, dar ma gandeam cum e sa vina omu acasa sa calce pe jucarii, sa fie teancuri de rufe pe masa, servetele pline de muci aruncate de Alex peste tot. Gagicile care nu aveti inca copii, bagati la cap, ca de pe la 6 luni maxim un an, casa va este pur si simplu invadata de jucarii, lucruri de copil si altele pe care le imprastie copilul sau nu mai aveti putere sa le adunati de 100 de ori.

Annisia, nu esti deloc rea, am inteles argumentatia ta, si pana la urma asa e. Cat despre cina romantica, eu zic pas. Unu grad ca nu pot cu Alex pe acilea sa produc un "romantism" prea mare, si nici de culcat devreme nu pot ca trebuie sa urmaresc afurisita asta de febra si sa ii dau ultima doza de antitermice pe la 11. Si doi grad, al meu e bolnav rau, a luat viroza de la mine, arata infernal (a trecut pe acasa cand a intrat in Bucuresti, ca sa ia nu stiu ce) si tuseste infernal. Cred ca a dat si el in pneumonie, are febra, si l-am bagat pe antibiotic si pe el. Asa ca imi ajunge ca stau pe langa virusata mica, nu ma risc sa mai iau cine stie ce si de la cel mare, ca mie una mi-a ajuns.

Carpatina, nu e rea ideea cu filmul, sting aici lumini si nu ne mai prindem de dezordine decat cand o crapa vreo jucarie de a Alexandrei sub talpile noastre.

Danielle, si tie.

Rox 25+

Mergi la inceput