Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Off, mai fata, eu cand iti spun ca tu nu ai o zi de liniste nu ma crezi. In fiecare zi mai dai de cate o belea si cand te lasa aia te ia alta... Hai sa se termine naiba cu problemele astea, sa te poti bucura si tu din plin de gravidosenie si de bebe Andrei! Bafta si putere ca sa le poti duce pe toate in carca si sa mai vezi si luminita de la capatul tunelului! Noapte buna!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

23+Ayumi, ma bucur ca sint bine bebelusii tai!

Roxana, bine macar ca si-au dat seama ce are Alex! Sanatate multa!
Somn usor!

Teodora, ma bucur esti bine! Si eu sint fan cirese!

Annisia, imi pare rau!

Gabriela, 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Da mai, dar poate si eu oi fi belea pentru altii.

Hai acum chiar va pup, ma duc macar sa ma fac ca ar aranja ceva prin casa ca e sotiorul meu pe drum spre casa. Noapte buna.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vai, vai, vai cum scriu. Sint rupta. Abia am intrat in casa! Trec la nani! Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Danielle, inseamna ca Jodie are un anisor abia? Parul i se schimba pana la doi ani. Ca sa iti dai seama daca i se va face argintiu pe spate, desfa-i o carare pe sira spinarii - daca are radacinile mai deschise inseamna ca in cateva luni va deveni argintiu. Oricum, a ta pare destul de in standard. Eu l-am luat pe Happy de la o firma speciala de animalute. Mi l-au adus din Ungaria si am dat pe el 1.000 de euro, dar am vrut sa fiu sigura ca nu o sa imi creasca cat un Dog German.... Credeti-ma ca merita fiecare banut!

are parul deschis la radacina.inseamna ca se deschide si al ei.eu am cumparat-o din ziar,am gasit anuntul intr-un ziar numai cu pui de catei.am dat pe ea 300 lire dar am luat-o fiindca nu creste mare. parintii sunt mici de statura,numa masa e putin cretulie dar taicasu are parul lung si drept.era asa scumpa cand am mers sa o cumpar...mai avea 2 surori si 2 frati.imi era greu sa aleg dar ea mi-a sarit in ochi si am luat-o.Jodie a implinit un an pe 1 mai si bineanteles ca a mancat singurica o prajitura intreaga.e tare dulceee

danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Sac-sac ca mi-am luat si eu cirese ... ca mi-ati facut pofta si mie si lui Kosmas din burtica. N-au fost prea grozave, una buna, trei rele dar macar ne-am facut pofta si ... ne-am si patat pe pijamale

Iuli24+

Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

Mergi la inceput

Hai ca am reusit si eu abia acum sa fac cateva poze amarate. Nu am putut abuza de bunavointa baiatului meu, asa ca nu va pot arata decat cateva dintre tzoalele, papuceii si bijuurile achizitionate. Deci rochitele (290 de mii bucata) si bluzele sunt de la Mini Prix, precum si papuceii cu paiete (190 de mii). Bijuurile sunt de la Meli Melo, unde au o promotie cu 99 de mii orice produs. Papuceii siclam si gentuta in care sta Happy sunt de la Only, fiecare la pretul de 1.750.000 lei. Colantii sunt de la magazinul cu 100 de mii orice produs.
Mai aveam sa va arat, inclusiv kimonoul lui bebe, dar nu mai avusei timp. Desi ala il pot fota si singurica. Hai ca ma duc si il pun si pe el langa pozicile mele.

Burtica de 24 de saptamani

Mergi la inceput

Sim, am pus salopetica lui bebe Yannis in pozele mele. Este luata de la magazinul din Piata Moghioros cu 180 de mii, caciulita 30 de mii. Este si un body minuscul in sase capse acolo, sub salopetica, numai ca e alb si nu se vede pe paturica crem deschis (am uitat pretul, dar cred ca 120 de mii). Geanta si portofelul sunt luate de la Mini Prix (ea 230 si el 160 de mii). Gataaaaa!!!!!
Noapte buna la bebici din burtici!

Burtica de 24 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taby spune:

tomasa felicitari scumpo pentru fetita!imi inchipui ce mamica mindra esti...
Annisa imi pare tare rau de catelusul tau,sa speram ca cumva va ajunge dinou la tine,ca sigur duce lipsa de o asa stapina buna Frumoase poze,arati foarte bine si hainutele sunt superbe...mai ales rochita black cu pink e nice..sa le porti sanatoasa
Fetelor nu mai retin care spunea ca mai mult de jumate din gravidutele de pe listuta nu scriu pe forum....eu va citesc zilnic si cind am avut intrebari si nu numai,am si scris dar se pare ca nu e luat in seama ceea ce posteaza gravidutele de peste ocean,...o fi vorba de diferenta in domeniul medical si a legilor...
...ma duc sa iau niste cirese ca mi-ati facut pofta.. pupici la burtoase ca sunteti niste frumoase toate.

24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Si eu speram,Carpatina,sa aflu culoarea carucioarelor.Poate imi spune data viitoare;la urmatorul control merg peste 2 saptamani.

Bianca 21+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput