Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by mami25_7

Bine ca i-ai dat peste nas "gravidului".

Bai, a avut inspiratie sa cedeze repede cand i-am spus sa ma scuteasca cu glumele lui si ca nu l-am pus eu sa se aseze la casa prioritara pentru gravide. Asta si pentru ca era cu cineva care se asezase la alta coada si a plecat acolo. Daca mai zicea un cuvant, la ce spume aveam pe mine, cred ca il bateam de se KK direct pe el. Chiar eram incordata ca un curcan infoiat. Nu imi venea sa cred ce mi se intampla. Are dreptate Bogdy cand imi spune ca sunt mult prea naiva si am mult prea multa incredere in oameni. Pentru ca eu sunt un om extrem de corect si vertical, am impresia ca asa sunt toti ceilalti si raman socata de-a dreptul cand vad atata rautate si nesimtire... Urat, foarte urat si foarte trist ca am ajuns asa, ca am ajuns aici... Romanii au perceput democratia asta atat de prost. Am ajuns sa ne purtam cu totii ca tiganii aia necizelati. Poa' sa ma acuze oricine de rasism. La mine nu merge cu d'astea. Sa vina cu argumente si sa imi demonstreze ca nu am dreptate.

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Si pana la urma nu a spus nimeni ce inaltime au bebeii vostri la 22 sapt.Ca eu nu-mi dau seama din fisa asta mica ce mi-au dat-o,ce prescurtare ar trebui sa aiba Hc sau Ac?help,[lease

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Moldoveanca, cred ca la 22 de spt nu se mai poate masura lungimea lui BB, ca e prea mare. AC e circumferinta abdominala, si HC este circumferinta craniana.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by moldoveanca

Si pana la urma nu a spus nimeni ce inaltime au bebeii vostri la 22 sapt.Ca eu nu-mi dau seama din fisa asta mica ce mi-au dat-o,ce prescurtare ar trebui sa aiba Hc sau Ac?help,[lease

Iubita, eu chiar nu stiu ce sa iti zic. Cred ca nu e nici una nici cealalta. Cred ca trebuie mai multe adunate. Eu m-am suparat pe Iosupul lui peste ca atunci cand l-am intrebat ce inaltime are bebe al meu mi-a raspuns ca imi da fisa sa imi calculez singura. Daca te ajuta cu ceva, Yannis avea la 22 de saptamani 567 de grame. (HC era 19,55 cm si AC 19,48 cm) Acum compara si tu. Mai poti sa cauti chiar aici pe site, la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani. Acolo gasesti dimensiunile bebelului saptamana cu saptamana. Numai ca au fost multe gagicute pe aici care aveau dimensiuni mult mai mari. La mine avea dimensiunile scrise la 26 de saptamani... Deci decalat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumesc frumos fetili,un pupic la fiecare acum fug in oras ca am pofta de ceva nesanatos he he he paaaaa

teo

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=135
Vezi daca te ajuta, desi banuiesc ca deja ai citit tot ce te interesa.... Eu le-am invatat pe de rost toate astea. Prefer sa ma documentez singura decat sa intreb in stanga si-n dreapta sau sa isi faca fetele timp sa caute pentru mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by Annisia
Prefer sa ma documentez singura decat sa intreb in stanga si-n dreapta sau sa isi faca fetele timp sa caute pentru mine....

Mai Annisia, iar treci la reprosuri? Hmmmm. Mai bine baga niste poze cu toalele noi sa ne mai inspiram. Desi am vazut, ca tu arati beton cu colanti si iti permiti sa porti mai multe chestii.

Rox 25+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Roxana, inca il tin pe al meu la distanta. NU ne-am imprietenit suficient incat sa ii cer sedinte foto acum. Am zis ca o sa o fac si ma tin de cuvant. Aveti putintica rabdare neicusorilor!

Mergi la inceput

Si cum nu pot fi altfel, trebuie sa fiu sincera pana la capat. Azi am facut alta boacana, imprastiata cum sunt. M-am dus in Piata Veternalior cu trei caini dupa mine. Eram cu Happy, Brisa si Missy (bichoanca parintilor lui). Un minut nu am fost atenta si pe aia mica mi-a bagat-o una in sacosa si a plecat cu ea. Al meu plange de se rupe camasa pe el acum... Era o catelusa extrem de mica si de cuminte. Aia a vazut-o ca se tot invartea pe acolo si a profitat ca s-o fure. A vazut-o o tiganca, dar nu m-a strigat. MI-a spus abia dupa ce m-a vazut pe mine ca o tot strig si o caut peste tot... Asa ca judeci si tu ca numai de pozele mele nu sta Bogdy acum. E topit de suparare si eu stau cu coada intre picioare ca am comis-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

annisia imi imaginez ca e teribil de greu,si mie mi-a furat anul trecut cineva un baietel tot yorkshire terrier,din gradina draga...am plans de m-am uscat.de asta mi-am si cumparat alt patruped.inca mii dor de celalalt,si am fost la politie,peste tot... dar nu au reusit sa il gaseasca.de asta i-am pus si cip la Jodie mai trebe sa ii fac asigurare si sper sa nu o pierd si pe ea.stau cu frica mereu cand o las in gradina,chiar si cand merg la plimbare cu ea.mii frica sa nu i se intample ceva...
despre nesimtirea si nepasarea romanilor fata de oamenii bolnavi sau gravidute,sa stii ca mereu mi-a fost pur si simplu scarba si imi venea sa ma i-au la bataie cu ei.multumesc Lui Dumnezeu ca sunt aici si o sa nasc aici bebelusha.chiar daca sunt putin indiferenti cand aud ca esti strain,dar te respecta si iti ofera mereu un loc in fata la cozi sau in autobuze.chiar si in spitale sunt puse scaune sau bancute separat care scrie ca sunt ptr gravide si trebuie cedate daca cineva le ocupa.

danielle 22+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput