Mamici de septembrie - octombrie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
laviniaN spune:
Fetelor am vorbit cu tipa de la institulul de fizica si mi-a spus ca sau auzit zvonuri si la ei,dar ca nu este nimic adevarat in legatura cu explozia....asa ca puteti manca linistite cate cirese si capsuni vreti...eu oricum nu ma pot abtine de la ele.![]()
LAVINIA
25+
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by vmkriss
Fata mea e inebunita dupa capsuni. Are portie 1/2 kg pe zi.
Duminica am fost la o petrecere si nu si-a mancat portia... Ce am mai umblat pe la ora 23 dupa capsuni. Noroc ca am gasit niste tarani dormind in piata la Moghioros si i-am trezit si am luat de la ei, ca altfel....
Flori22+ cu
si tati
Cat a mai ramas
Flori graviduta
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt
Vmkriss,
, al meu sot inca nu a patit asa ceva. Eu nici nu mi-am luat cirese sau capsuni pana acum. Poate in we sa ma duc si eu pe la piata cu sotiorul - eu sa aleg si el sa care. Sim
25+
StefanAsa creste bebe
Poze
mihailescu teodora spune:
Iaca de la ,,peatza'' sau de la tarabele cu legume si fructe de pe trotuar!!!!!
Dar,crede-ma,e invazie de cireshe si capshuni peste tot!
Imi pare tare rau de Alex!Nu ma gindeam ca o viroza asa de nenorocita face ravagii.Saracutzii copilashi....
Ayumi,asa cum spunea si Rox,bine ca sunt sanatosi(-oase)!Ideal ar fi pereche!
Dar am ajuns la concluzia ca sanatatea e mai presus de absolut orice!Ce folos ca esti bogat,frumos....daca sanatatea ti-e in pioneze?
quote:
Originally posted by Roxana_G
Teodora M, de unde luasi ciresele alea, ca deja am apa in gura?
Rox25+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
Teodora
19 +
Mihneahttp://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Roxana_G spune:
Simona, la Sf Gheorghe cel Nou, aia de la Cocor? Sau alta? Ca eu acolo am mai mers, la cea de la Cocor.
Teodora, te-am tot sunat azi insa intra mesageria.
Rox
25+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Simona, la Sf Gheorghe cel Nou, aia de la Cocor? Sau alta? Ca eu acolo am mai mers, la cea de la Cocor.
Teodora, te-am tot sunat azi insa intra mesageria.
Rox25+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
Da, despre biserica aia vorbesc.
Sim
25+
StefanAsa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Simona, stiu biserica, acolo merg in ultima vreme. M-a dus o prietena la parintele Cristian, cand cu patania cu TT si amnio, mai ales ca aveam nevoie sa discut problema intreruperii in eventualitatea ca iese prost. Am fost si acum de Inaltare. Stiu ca e o biserica buna si el un parinte cu har. Prietena mea voia sa il roage sa vina la noi acasa sa tina o slujba, dar deocamdata nu am stabilit nimic. O sa il rog sa imi citeasca si de dezlegare.
Rox
25+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Annisia spune:
Roxule, de asta ma tem si eu ca o sa mi se suie in cap si el si Yannis. Ce sa fac daca nu pot sta suparata? Mi se pare ca pierd timpul aiurea. Oricum stiu ca ne impacam, la ce dracu sa ma mai prefac botoasa. Numai ca frumusetea mea cred ca mi-a prins oful si nici nu ma mai baga in seama cand fac crize, ca stie ca in cinci minute il intreb de la ce m-am suparat. Sunt o fire extrem de vulcanica. Cand ma apuca imi bag si-mi scot in toti mortii si ranitii. Ma enervez atat de tare, ca atunci cand imi revin, chiar nu imi mai aduc aminte ce mi-a provocat furia oarba. E greu sa ai una ca mine acasa, stiu.... dar si frumos... (zise ea si mai lua o gura de ciment...)
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Annisia spune:
Bai ce m-ati innebunit cu ciresele voastre. Noroc ca eu nu am pofte neamule. Stateam si ma intrebam in capul meu, in timp ce va citeam, chiar nu imi fac cu ochiul. Nu stiu ce sa zic. Eu am luat anul trecut si erau cu carne cu tot, de atunci mi s-a cam luat de fructele lor. Imi cumpar numai de la supermarketuri.
Apropo de asta, sa va zic ce am patit ieri. Eram la coada la alea care iti cantaresc fructele si legumele. Am prins un cantar liber si am aruncat si eu doua cepe acolo. Ala care ela langa mine m-a pocnit peste mana si mi-a zis sa ma duc sa stau la coada. Ce bou!? In ce tara de cacat traim fetelor.... Apoi ma duc la casa prioritara si un burtos ma impinge ca sa ii fac loc sa isi bage caruciorul ca el era in fata mea. Mama, m-au apucat toti dracii. Il intreb daca e insracinat si el se dadea la glume cu mine ca nu vad ce burta are. L-am trimis la plimbare ca efectiv nu mai aveam chef de alt dobitoc. Bine ca nu m-au apucat crizele pe acolo, ca cred ca il pocneam cat si pentru ala de imi dadu peste maini la cealalta coada. Mai fratilor, a luat-o lumea razna mai nene! Nu mai avem niciun Dumnezeu, nimic... Nu ne mai vedem decat pe noi si in jurul nostru poa' sa se duca dracu totul. Cred ca moare omul langa noi si nu ii dam un pahar cu apa. Ba daca ne cere, il mai luam si la bataie. Yannis sa ma ierti iubire ca nu m-am nascut sau nu te-am nascut pe tine in alt colt de lume!!!!!!!!
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Roxana_G spune:
Annisia, sa stii ca asa face si al meu supararile, stie el ca nu ma tine mult si ma ia la impresie. Dar cand sunt chiar ofticata parca are al6lea simt si nu intinde coarda. Cat despre cozi si nesimtiti, ce sa zic. Eu nici nu ma obosesc sa ma asez la cozi prioritare. Cand am iesit cu Sabina la Mac, era coada prioritara si noi doua burtoase, si unu nu a zis sa intram inainte desi am facut noi caz pe acolo. La Carrefour la fel, eram cu Alex cu tot si speram sa gasesc si eu loc la handicapati, ei ash! Numa masini bengoase si full nene. Asta e Romania. Iar cea mai tare replica la casa prioritara am auzit-o de la gagica care nu ma lasa in fata cand eram in 9 luni cu fie-mea: " si eu sunt gravida de cateva ore, asa ca am prioritate".
Rox
25+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
mami25_7 spune:
Mai fetelor,mi-ati facut asa pofta cu ciresele,ca m-am dus si io sa imi iau,am luat 2 kile,si am gasit si capsuni,le-am splat si le,am pus la frigider cu zahar.Annisia,sa stii ca oameni au devenit foarte egoisti,fiecare se crede centrul universului,crezand ca in jurul lui se invarte totul,si fiecare este cel mai important pentu el.O data in iarna,unei doamne i s-a facut rau si a cazut in strada,iar oameni treceau pe langa ea,uitandu-se si trecand mai departe,nu imi venea sa cred ca nimeni ne se oprea sa o intrebe macar ce are!!Deabia cand m-am oprit eu si cu un domn mai voluminos care a ajutat-o pe doamna sa se ridice,s-a adunat si lumea ca sa se uite.Unde este respectul fata de cei din jur,cred ca lipseste cu desavarsire asemenea celui de sine.
Bine ca i-ai dat peste nas "gravidului".Asa te vreau esti COOL.
ROXANA multa sanatate pt micuta,sper sa treaca repede.
va
pe toate.
21+