Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Oana merci de dimensiuni!

Lia o sa ai o fetita- cea mai..., cea mai...cum vrei tu asa sa fie!

In plus, se stie ca fetele sunt mai "avansate" decat baietii, nu?

Uitasem:o zi fara contractii la toata lumea!

Va rog, nu va bagati in fatza randului ca...

Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata cu pupici

Anto tot asa s-o tii

Lia jumatate de gynipral nu-ti poate face rau, decat ca iti da niste palpitatii. Hai fii optimista, asa cum ne-ai obisnuit

Luna ia niste antispastice, nu te lasa in voia durerilor astora. Uite asa le facem noi

Nico sanatate multa

Io am mancat doua mere rosii mari si acum mi-e rau, s-ar putea sa nu fie de la mere, dar imi vine sa Fug la baie

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by liadorian

ilenutza, am revazut de 15 ori filmuletele cu Daria, le-am trimis familiei si prietenilor, am innebunit si eu si pe toata lumea! Sa mai spun ca ma uit foooarte atent la copila asta, in speranta ca si Miruna mea va fi tot asa, o dulceata cu ochi mari si isteata foc?! Felicitari parintilor ei!

Aylin, ! Intrebare: oare ar fi asa de ingrozitor sa iau Gynipral fara indicatia medicului? Nu-s adepta automedicatiei si am asteptat mereu ca gine sa-mi prescrie una sau alta, dar simt ca ma lasa nervii pe ultima suta de metri din cauza nenorocitelor astea de contractii. Nici nu-s insuportabil de dureroase, dar sunt dese si ma termina psihic! sa nu ma spun ca au efecte dezastruoase asupra simtului umorului, care devine de-a dreptul ... incompetent?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 sapatamani!

lia poti lua gynipral LINISTITA! o sa vezi ce bine o sa iti faca!

Aylin, 27+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

O dimineata si o zi frumoasa. Mai racoroasa azi, asa-i?!

Cine vrea o cafeluta? (Eu cana de lapte mi-am baut-o, dar cred ca ma duc sa-mi fac si un cappuccino) Iar apoi...azi am zi de shmotru, iar dupa-amiaza de cumparaturi. Daca nu mai fac fata o sa ma plimbe sotul cu caruciorul prin Selgros

Luna - ia suna-ti tu "mandrete" de sef si spune-i ca azi ai chef (si nevoie) de odihna. Si stai frumusel acasa, tolanita in perne. Nu trebuie sa te ingrijorezi, dar sa nu faci excese (asa cred eu, cea care - din fericire - n-a avut contractii. Si nici de la prima sarcina nu stiu ce-s alea, ca am nascut la 39 cu cezariana si nu se declansase sarcina de la ea putere). Dar chiar in necunostinta de cauza, stiu ca asta e bine. Si iti spun din toata inima.

Lia daca crezi ca gine te-ar linisti...mai bine sa-l stresezi pe el/ea, decat sa fi tu stresata. Asa ca...da o fuga (sa nu ma iei in serios, adica "fuga" nu la propriu) la spital. Astabdaca nu trec contractiile astea si continua sa macine nervii tai.

valen eu ma gandesc permanet ca ar merge o tigara, dar ma tin tare! Si sa dea Dumnezeu sa alaptez...ca tigara mai poate astepta. (de altfel eu nu sunt o fumatoare, dar uneori am asa...pasarici pe creier si mai treg cate un fum). Cat despre gradi...o sa se rezolve, lasa. tu acum concentreaza-te pe ce ai de facut, adica un bb frumos si sanatos.

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

ilenutza, !
Aylin, Lavinia, cred ca asa am sa fac. Imi trimit sotul sa-mi ia Gynipral si gata. Am aflat ca la spital sunt de garda niste personaje de care mi-e sincer groaza, asa incat spitalul nu mai e o optiune decat daca dau de gine a mea. Pupaturi apasate la toata lumea!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

buna dinineata
aseara mi-a picat netul si tare mai asteptam raspunsut tau anya. multumesc mult . la mine e mai rau decat la alex caci dimineata am constatat ca m-am umplut de bubite, plus o satare de rau general. alex a avut putine si i-au trecut relativ repede. acum se pare ca face si sotul. cred ca ne vom izola in casa.

karligutza sa sti ca nu e periculoasa in trim 3. ma informase deja anya cand a facut alex, plus ca am citit tot ce am gasit pe net. sotul saracu tot spera ca sunt de la caldura, dar ..... ghinion.

luna, lia sa scapati de contractii. lia e zic sa vorbesti cu medicul mai intai, dar daca totusi te hotarasti sa iei gynipral eu iti recomand 1/4 tableta la 4 ore. mie asa mi-a prescris medicul. o tableta intreaga s-ar putea sa aiba efecte secundare.
la mine s-au mai linistit contractiile desi nu am luat gynipral 10 zile cum mi-a recomandat medicul.

ilenutza fatele incep sa vorbeasca mai repede decat baietii. normal ca mai sunt si exceptii. alex a in ceput sa turuie la 2 ani si de atunci nu mai reusim sa il oprim. e genul de copil care vorbeste foarte mult.

valen . la gradi poate reuseste sotul sa vorbeasca cu directorul si se va rezolva. la mine asa a functionat. niciodata nu mai sunt locuri, dar daca faci putin scandal se mai gaseste unul.

greierash

27+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

aylin nu trebuia sa schimbam saptamana azi?
eu mi-am schimbat la semnatura caci nu mai am rabdare. vreau sa schimb mai repede prefixul

28+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Gata si dusul. Dar parca tot nu m-am racorit. Si pentru ca e asa cald eu am ales sa stau in casa, cat e Stefan la gradi, doar intr-o fustita scurta si larga. Nimic altceva nu mai suport. Bietul sot, cat eram ( ca parca am fost si asa, nu? ca nici nu mai tin minte...) nu umblam asa, acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Oana si eu as sta asa prin casa, dar ma mai "spioneaza" cumnateii, in sensul ca mai vor cate ceva sau cainele se plimba pe usi...

Sa va spun faza... socrela a spart zidul de la bucatarie ca sa aiba iesire in balcon fara sa mai treaca prin camera noastra... sau cel putin asa era initial. Acu ma trezesc cu ea in camera prin balcon ca se mai baga in seama cu cate o intrebare sau vrea sa se mai "sfatuiasca" cu mine cu privire la unele Si tot ea zice "Vezi ce buna e intrarea asta?"

Fetili din Iasi, la voi cum e apa de la chiuveta? Aseara avea un miros oribil. Ma gandesc ca mi-o fi rau pt ca am baut un pahar cu apa de asta, ca nu mai aveam plata la bidon in casa.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 33+

Mergi la inceput

Lavinia, la mine nu miroase, ca mi-as fi dat seama la dus.
Iar faza cu soacra e...bestiala!!!. Imi si inchipui.Saracuta de tine.

Si ca veni vorba de socrela...a sunat sotul sa o roage sa-l tina pe Stefan o sapt., cat am eu disertatia, adica de pe 15 iunie. Si ce a spus? Dat fiind ca e cam a treia oara cand apelam la ea...refuzul nu mai e o surpirza. NU POATE!!!Motive? Ei, asta-i! Nu se gasesc? Tot am zis eu ca ma enervez si nici nu-l mai duc! Sa stea singura cuc in ditamai casa ei si sa ma lase pe mine in pace!

La mine saptamana viitoare incepe santierul, dar a promis mama ca ma ajuta. Eu ma mut la ea cu Stefan. va trebui insa sa mergem sa cautam canapele, covor...ca vrem sa ne innoim. Si trebuie sa fiu si eu prezenta la astea. La varuri si vopsele nu ma bag.

Mergi la inceput