Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

luna si eu am dureri ca la ciclu dar iau nospa eu o tag cu contractiile de la 4 luni chiar vineri am facut o perfuzie cu ginipral si ma simt mai bine.stai in pat si ia un antispastic daca ai .sper sa-ti treaca si sa te simti mai bine.

alexi26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Luna, merg la nani dar ma gandesc la tine! DOamne ajuta sa fie bine! te pup!

AndraSapt30 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

nico, deci n-ai scapat pana la urma.... mai bine sa fii precauta si sa stai in casa cateva zile, sa eviti orice complicatie. mai ales ca s-ar putea ca tu sa faci o forma mai urata ca baietelul tau, pentru ca in sarcina imunitatea este mai scazuta. cum sunt bubitele? sub forma de vezicule cu lichid?...defapt, nu stiu de ce te intreb, ca stii cu siguranmta cum arata varsatul de vant... daca faci febra poti lua paracetamol. nu e cazul sa mergi la medic daca nu ai alte simptome.

anto, ma bucur ca sunteti bine.

luna, lasa contractiile...ca nu e momentul acum.

valen
...trimite-o pe sarah aici, ca o tin eu cateva zile pana ii gasesti gradinita

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Simo78

nikole pai daca ei au alt grefic....nu stiu...Anya nu se face un raport ceva intre latimea bazinului mamei si copil? Adica mie asa mi s-ar parea normal!

Simona 29+ Matei Hisham

se masoara niste diametre interne ale bazinului si se decide daca bb ar putea iesi pe acolo sau nu. marimea exterioara a bazinului nu are mare semnificatie. sunt femei cu bazin aparent mare, dar la masuratorile "interne" au distocii (anomalii) ale bazinului si nu pot naste natural nici un copil de 3000g. si am vazut cazuri de bazine aparent mici si f stramte, ale caror posesoare au nascut natural copii mari, de peste 3500g.

si eu stiu ca nu se mai taie demult vertical la cezariene, decat in urgente. chiar si in romania, unde sistemul este considerat de multi "invechit". avantajele taieturii orizontale sunt clare: riscul de ruptura uterina la o a doua sau a treia sarcina este mult diminuat, se poate naste natural dupa o cezariana, riscul de hernie ulterioara este mai mic,refacerea este mai rapida si nu in ultimul rand, este estetic.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anto

Luna un mare si apasat! Si sa nu indraznesti sa sari randul ca se supara fetele....noi mai pe la coada clasamentului, asa...

Simona 29+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata tuturor!
Anto, felicitari pentru vestile bune!

Sper sa se mai racoreasca un pic afara dupa ploaia din timpul noptii. Ieri mi-a fost si cald, m-au si ciufulit contractiile, ce mai - distractie in toata regula. Nici nu stiu ce sa mai fac... Sa mai stau un picut, poate cedeaza cu antispastice, sau sa ma duc frumusel la spital si sa ma postez in ambulator . Cred ca daca ma vede iar gine, se ia cu mainile de cap!

Mai vedem pana la amiaza ce si cum. Sa aveti o zi faina de tot! Va mai citesc din umbra, vorba lui Anto, ca tare-s ciufulita azi!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 sapatamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata!

luna fetele au zis foarte bine:orizontala si antispastice. si multe fete au dureri ca la ciclu si o trag asa de multa vreme (cu repaus si neaparat antispastice)

lia mai vezi in urmatoarele ore ce si cum, si daca nu si nu, da o fuga la gine. fata optimista.

Aylin, 27+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata la !

Raspund repede pt azi am o multime de treaba!

Pampersii fol. de mine se vad la un magazin in dr. taberei langa plaza, costa cam 21 ron 55 de buc.O sa revin cu amanunte, trebuie sa caut nr. de tel. Firma se cheama Fippi INternational si vand marca Moami, Mykids, Mamia.- italieni

Nicoleta fata nu e a mea, este a unei amice!O sa ii transmit gandurile tale bune.Victor nu spune atatea desi e de o seama cu Daria.

Nicol eu stiam ca cezariana pe verticala nu prea se mai practica!

Propun ca toate fetele sa se inscrie in casutza de mail a grupului cu numele real, tel. si adresa de YM, ce parere aveti?Asa putem sa luam si noi contact una cu alta in caz de ceva!

Apropo de DPN eu stiam ca cel mai precis este cel de la prima eco pt ca cu cat e mai mic bb cu atat se poate spune mai precis.La mine primul DPN este 21 iulie si ala il iau de bun, de la ultima eco era 10 iulie, dedh...

Antohai ca mult a fost, putin a ramas!

Pupice

Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

ilenutza, am revazut de 15 ori filmuletele cu Daria, le-am trimis familiei si prietenilor, am innebunit si eu si pe toata lumea! Sa mai spun ca ma uit foooarte atent la copila asta, in speranta ca si Miruna mea va fi tot asa, o dulceata cu ochi mari si isteata foc?! Felicitari parintilor ei!

Aylin, ! Intrebare: oare ar fi asa de ingrozitor sa iau Gynipral fara indicatia medicului? Nu-s adepta automedicatiei si am asteptat mereu ca gine sa-mi prescrie una sau alta, dar simt ca ma lasa nervii pe ultima suta de metri din cauza nenorocitelor astea de contractii. Nici nu-s insuportabil de dureroase, dar sunt dese si ma termina psihic! sa nu ma spun ca au efecte dezastruoase asupra simtului umorului, care devine de-a dreptul ... incompetent?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 10 sapatamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata , si de la noi sa va faceti bine , nu uitati fetelor ca avem o lista de respectat ....

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput