Mamici de iulie-august 2007 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Anya, multumesc mult pentru explicatii, da a pomenit dr. despre aceasta echo, si abia citind mesajul tau am realizat ca de fapt la fel a zis si el ca relevanta e distanta oaselor int. ale bazinului...dar vezi , nu stapanesc japoneza la perfectie si abia acum am facut legatura si am inteles ce a vrut el sa zica.Vezi cum fara sa vrei m-ai ajutat sa traduc???

31+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

noi in casa stam imbracati foarte lejer. e drept ca stam singuri, insa si inainte eu purtam pantaloni destul de scurti cu un maieut. acum am o rochie scurta si larguta foarte comoda. ar trebui sa-mi mai cumpar una din asta caci medicul mi-a spus sa evit sa port tot ce e fix pe burtica (inclusiv pantalonii de gravi) caci pot produce si acestea contractii, iar de la pantaloni mulati apar vergeturi.

ghinetz tu in loc sa inveti faci schimbari radicale in casa?

28+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza fetelor o intrebare si eu.....
pana la urma cam care e treaba cu explozia? k vad k s.a deschis un subiect pe tema asta da eu ink nushu ce sa cred!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by mamii

neatza fetelor o intrebare si eu.....
pana la urma cam care e treaba cu explozia? k vad k s.a deschis un subiect pe tema asta da eu ink nushu ce sa cred!....

inclusiv la stirile de la PROTV s-a anuntat ca e un fals si s-au facut masuratori de radiatii ... daca poti uita-te pe net , PROTv arata stirile pe net

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
ghinetz tu in loc sa inveti faci schimbari radicale in casa?

Ce sa facem? E musai. Trebuie sa ne pregatim pentru bb. Sa-l primim asa cum se cuvine. Ne-am mutat de 4 ani si de atunci nu am mai dat un var, nimic. Iar canapeaua pe care o avem in sufragerie e criminala. Nu poti dormi deloc pe ea. Si cum sotul va dormi acolo o perioada...tr sa-i luam ceva bun. Si uite asa...hai sa si raschetam, hai sa schimbam jaluzelele ca-s urate. Si mai ales vreau sa pun o usa de plasa la balcon, in camera unde voi sta cu bb, ca altfel nu pot aerisi, ca intra tantari. Geamul e fix, nu se deschide. Se deschide doar usa spre balcon, iar balconul nu e inchis.
Cat despre invatat...am asa o presimtire ca-mi aman disertatia. Poate nu. Poate totusi reusesc ceva, dar nu cred. Si apoi mi-e teama ca merg acolo sa sustin lucrarea si le voi spune sa-mi dea drumul ca la 10 sunt programata la cezariana. Ei! Nici asa, nu? ca nu vreau un bb care sa se gandeasca la relatiile diplomatice dintre Rusia si Romania. (asta e tema disertatiei mele). Prefer sa ma plimb inainte printre teii infloriti.

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

sar'na otim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Vreau sa remarcati ce chef am de shmotru . Asta din emoticon e fericita, comparativ cu mine. Parca ma ia cu lesin, cu stari de rau...Numai sa aman. As tot scrie aici, numai sa nu merg la aspirat si alte alea...

Oana 31+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

ghinetz si la mine cu invatatul la fel. maine e examenul iar eu am parcurs doar juma de carte. acumm am o scuza cu varicela si nu merg, dar va trebui peste o saptamana si atunci vor fi doua ex.
cred ca e mai bine sa scapam de examene acum caci dupa ce vine bb2 e mai greu.
noi am facut renovari pt bb2 mai in primavara, dar platim si acum caci ne-am intins mai mult decat era cazul.
cu shmotru la mine e de rau. nu mai pot sa dau nici cu aspiratorul si am un dezastru. mie in ultimul timp imi face bona, mai putin in sufragerie, dar azi e libera si pana luni sper sa faca sotul ceva.

28+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

ghinetz pe caldura asta nu cred k exista cineva ( in special gravidutza) kre sa aiva chef de a shmotrui prin casa.tot c am putu sa fac azi a fost . eu ash sta toata ziua in !Ma rog la Doamne Doamne sa sa se mai racoreasca putin ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Asa cald e in tara???wow ce fain....desi stiu ca poate sa devina insuportabila si enervanta caldura mai ales ptr o gravida...
am sa fac acusica un ritual sa va trimit ploaia ca aici ploua intr-o veselie de dimineata , nu se mai opreste, nici sa ies din casa nu-mi vine...

31+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput