Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (189)
Raspunsuri - Pagina 7
cosmi1975 spune:
eu am nascut cu med de garda ca dr n a rasp la telef.........dar dr de garda a fost supeerrrrrrrrrrrr de treaba ...si pe deasupra era arab si nu vb bine romaneste dar daca ar fii sa mai nasc tot cu el as face ....l alast pe gabi cu mine in sala dar cand avazut ca ma ureca pe masa a zbughit o afara...bani i madat cat am considrat si a fost tare multumit
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Giova spune:
ce chef de treaba am....
si am vase de spalat, poate poate ma tarasc pana in bucatarie.
Any misto ca ai asa bogata experienta cu condusul.
Daca ma intrebai acum 2 ani daca voi conduce? ziceam ca imi iau sofer.
Dar uite ca intr-un an am condus 3 tipuri de masini: Clio, Jeep si Mondeo, ma descurc bine in oras si sper sa fac cat mai multa experienta si km. Hai ca in aproape 3 sapt. am facut peste 300 km si numai in oras
, cu Mondeo.
Oricum, imi place sa conduc masini mari, e un confort....super, dar pt. oras, pt. mine, in viitor, vreau ceva mic( golf, C3, BMW seria 1), dar mai trebuie sa astept.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Ingrid S spune:
Giova, cand vrei intalneala, doar ma anunti!
Si mie imi place sa conduc, eu sunt obsedata, cu copilul nu prea apuc sa pun mana pe ea, dar si cand pun....numai slalomuri fac prin oras, ma enerveaza cei care conduc cu 2 viteze: incet si foarte incet.![]()
Acuma doarme, ar trebui sa-i fac mancarea, doar ca am o pana de idei..hai Toanca sari tu cu vreo mancare, am jumatate de ora sa ma gandesc.
Si tanti tot freaca..si freaca...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
bumbita spune:
quote:
Originally posted by monica70
Asta inseamna ca isi respecta astia intelegerea deci tocmai mi-am facut actul aditional de crestere al salariului ,merg imediat sa mi-l semneze sefu'
CATA da' du si tu costumul tau de baie si sa va fotografieze p-amandoua ,ce naiba! Ala pictorial ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
monica FELICITARI PENTRU MARIRE!!!!

BRAVOOOO!!!! Deseara dai de baut
Uite, Domne, ca mai sunt si sefi care stiu sa-si stimuleze personalul, adica munca, munca da' si recompense....LA MAI MARE!!!!si noi am fi vrut sa ne ducem anul acesta la mare , cu masina 9 5 ore ), da' avand in vedere starea mea avansata ( 32 + ), nu vreau sa ma risc, da' totusi as vrea sa merg undeva la munte, unde sa fie apa termala ( m-am saturat de herculane, caciulata), as vrea in alta parte, nu stiu unde, felix e prea departe...poate veniti cu idei

poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita
24 + si mami de sebastian(03.01.2006)
szaboali spune:
Bag de seama ca toate sunteti p-aci soferite

Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by anymony
Mai fetele..a nascut o amica acum 3 zile natural un baietel de 4300 si 55 cm...foarte usor cica...e al doilea ce-i drept...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
oooooooooooo, any ce amica curajoasa si ce dr inconstient!!! ma sperii..si eu cred ca bb2 e mai mare, toti imi zic ca acum am burta cum o aveam cu sebi la 8 luni, da'...nu-i o regula...si la sebi eram destul de maricica si iaca! a iesit un matzisor de 3 kg.
Doamne, ce mic eraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
bumbita
bumbita spune:
ioana, cata inca nu stiu sigur-sigur ce e bb2, dr mi-a zis ca daca ar juca la bursa ar paria pe baietel, da' stiti cum e...la bursa mai si pierzi
eu sper din toata inima sa fie fetitza
, sa-i pun funditze, coditza, cercelusi...ARIANA, asa o s-o chme, parca v-am mai spus...daca e baietel, tot al nostru e si tot asa de mult il iubim ( Dani oricum ar fi in extaz de bucurie, el isi doreste tot baiat )...pe el il va chema EDUARD.
saptamana viitoare ma voi duce la inca un echo si sper sa elucidam misterul....si sa primesc de ziua mea o veste buna

bumbita
bumbita spune:
referitor la condusul masinilor...mie imi plac masinile miic, de fapt, ma simt mai sigura cand le conduc, ma bag mai usor in trafic, parchez mai usor...dani a avut si skoda octavia si acum are wolsvagen passat, da' nici macar nu m-am urcat la el, asta si pt ca mi se pare complicat cu cutia automata...
eu in schimb cu matizul meu sunt ca argintul viu, gasesc loc de parcare in cele mai incredibile locuri, consuma si foarte putin...sunt ffff multumita....si sebi stie ca asta e masina noastra
![]()
bumbita
szaboali spune:
Bumbito
la burtik orice ar fi, sanatos sa fie .Si eu asa am auzit ca bb2 are greutatea mai mare decat primul.L-am vazut pe Sebi cum se spala la putzica singurel.
Eu daca ar fi sa vina bb2 as vrea tot fetita...asta ca ati vorbit ieri
...daca as avea baiat cred ca m-as pierde in ceata, cum sunt obisnuita cu fetita.
Bumbita apropo ce a zis prima data Sebi "mama" sau "tata"?
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
monica70 spune:
GIOVA e taman invers la cuseta erau 6 paturi,si la vagon de dormit sunt doar 2
Cu cuseta stiu sigur ca erau 6 ,noi asa am fost,la plecare am fost doar noi si inca un cuplu dragutz,la intoarcere la fel,sau eram doar noi singuri parca ,nu mai stiu.Eu stiu ca m-am cocotzat sus si mi-a si placut pe deasupra
Am dormit tun.Mai nasol ar fi intradevar pentru unul de 150 de kg
,dar eu am incaput super
si Ghitza la fel.Si s-a inchis vagonul cu cheia,nu urca nimeni.Era la pret de clasa a doua,era sigur cuseta,ca la vagon de dormit stiu ca e mai scump,de pe net am vazut preturile.Dar din Arad sunt din astea doar la trenurile de Bucuresti sau la internationale,cretinii ... in loc sa le bage si pe cel mai lung traseu ARAD-MANGALIA 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)