Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (189)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ali multumim mult a zis mama, acum zice mami, foarte clar si foarte apasat. ma pun si eu acum de vizionat pozele de ieri de la padure...

si-a mai imbogatit si el vocabularul - poua= ploua, ebi=sebi, una=luna, no=nu, tatae, mamae, tatai=tati, bai=banii, nu ma e, ma=mai, cand mai vrea ceva, ete=uite, na, da=da-mi...si poate imi mai aduc aminte

fetele, care mai dati suzi la copii, cum facem sa scapam de ea?
sebi nu poate sa adoarme fara ea, iar cand nu-i convine ceva si e suparat o cauta cu disperare, e singura care il linisteste.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 24 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bumbita la noi nu e cazul sa scapam de suzi ci de degetasa ca nu stiu ce sa iti zic.
La noi in zona se spune ca daca primul bebe zice "mama" al doilea bebe e fetita daca zice "tata" e baiat...asa ca poate sa fie fetita

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni probabil am incurcat eu borcanele, si parca erau 6 paturi nu 4, cum am zis .
Ingrid sa vedem cum e vremea sapt. urmatoare si punem de-o intalneala in Botanic, asa dupa ora 17.
Ali marco a zis mama, daca e sa ma iau dupa asta ar trebui sa fie bb2 fetita.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Giova pai daaa , la cunostintele mele toate care au doi copii asa s-a intamplat sau a fost o coincidenta...asa ca...

www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Fetelor in premiera!!!!Dupa 2 ore de somn s-a trezit Iarina fara sa moraie, sa se dea jos din pat si sa apara langa mine ...pana acuma nu s-a mai intamplat asa ceva la noi...

V-am si sa aveti parte de o zi superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Bumbito, si la noi e la fel cu suzi...nu poate adormi fara ea.. o caut aprin pat si daca o arunca din patut striga:"dai dai"

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ali, Ioana doarme singura in patutul ei... in camera ei..se trezeste..sta de vorba cu jucariile...bate in pat.. si daca vede ce trece juma de ora si nu apare nimeni se agita...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ali doamne da, asa sa fie, mail ales la Bumbita care e cu surpriza.
Bumbita marco era nedespartit de suzeta. pana intr-o zi cand nu i-am dat-o la gradi, adica era in saculet. si sta toata ziua copilul meu fara ea. eu i-o dau seara la culcare, dar la gradi adoarme la pranz fara ea. si seara cred ca ar face la fel, doar ca mi-e mila de el.
cum nu te-ai urcat in Passat? doamne ce frumos este!!!! Si eu la masina mea voi vrea cutie automata. e super buna pt. oras, in traficul care e.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Pai Razvan a zis "tata" prima data, sa mai sper la un baietel?!!!!
Ieri a nascut o prietena de a mea in Tg mUres un baietel de 3.850.si dupa ce au lasat-o sa se chinuie 39 de ore in travaliu fara sa se dilate nici macar 3 cm i-au facut cezariana!.........doctorii astia la Mures sunt cam dusi cu sorcova!!!
Ali, stai linistita ca nu esti singura fara permis....eu din 2004 am inceput scoala si nu ma invrednicesc sa merg sa fac ultimele 8 ore si sa dau examen.....si nu-mi vine deloc sa conduc, iar masina noastra se umple de praf in parcare ca sotul meu are masina de serviciu

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ingrid pai sa-ti spun meniul lui Matei pe saptamana asta:
- duminica: mancarica de chiftele marinate;
- luni: ciorbita de perisoare (de pui);
- marti: paste cu carne de vita si sos de rosii;
- miercuri: spanac cu ou;
- azi: tocanita de pui cu cartofi;
- maine: ciulama de pui

PS: Matei a spus prima oara, fix pe 1 iunie, MA-MA.
Deci ar iesi de o fetita

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput