Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (189)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
asa e fetelor, de aceea nu ne vine sa mergem la marea noastra.
pai 12 ore am facut cu
pana la sorella in Italia.
daca ar fi si la noi autostrazi am face putin, dar asa....
250 km sunt pana la Alba iulia si ii facem in minim 3 ore. cand era marco mic faceam si 4 ore, caci ne opream des.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
toanca spune:
Ali, nu-i bai ca ti s-a oprit motorul...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
monica70 spune:
Noi mergem la mare cu trenul,cu vagon de dormit sau cuseta ,ce gasim: seara ne culcam,dimineata ne trezim la mare.Am mai fost asa cu Ghitza si e cel mai super.Doar ca acum trenul de Mangalia nu are nici cuseta nici vagon de dormit
,asa ca probabil vom merge pana in Bucuresti cu vagon de dormit si de acolo schimbam trenul,sau poate gasim din Timisoara.Cu avionul am fost odata in 1990,dar acum cred ca ar costa dus intors cat tot sejurul la mare,daca nu mai mult 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by Giova
Toanca eu am avut noroc ca al meu nu a plecat nici unde dupa sarbatori. Pleca dar la sf. lunii. Oricum mi-a zis ca ma lasa pe mana altui dr. cu care colabora in astfel de cazuri. si tel. l-a lasat unui dr. cand el era plecat in strainatate. stiu ca am sunat si am vb. cu dr. respectiv.
Dar oricum... nu e ca si cum ar fi dr. tau.
Eu 9 luni numai la el am mers, am avut incredere in el , stioa totul despre noi si bb, e nasol sa nu nasti cu dr. tau.Printre contractii sa se apuce ala sa citeasca fisa ta, ca habar n-are cum a decurs sarcina in 9 luni, asta daca mai apuca.
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
giova eu am avut aprte de o asa patanie...care din fericire s-a terminat cu bine. adica 9 luni am fost la controlae, echo si am facut analize la un dr...cica renumit in craiova, cu o foarte buna reputtaie....care de altfel ne-a cam golit buzunarele
. de fiecare data ii lasam consultatie + echo - 2 milioane, plus analize aproape in fiecare luna, eu am avut si o infectie urinara care mi-a tartat-o cu antibiotice si a verificat si reverificat ulterior daca s-a vindecat....a fost ok, nu mai contau banii, eram multumita, aveam incredere in el....si ce sa vezi! cand l-am sunat noaptea la 5 sa-i zic ca am contractii din 10 in 10 minute, el era plecat la valcea...deh! cu sarbatorile...i-am zis ca vine sotul meu in doua ore sa-l ia, degeaba....mi-a zis ca vb cu dr de garda, ii spune ca sunt pacienta lui si o sa fie ok.sa innebunesc, nu alta...ma gandeam cu disperare cine stie pe mana cui pic, cum o fii dr asta, nu ma cunoaste, nu imi cunoaste problemele, mi-am luat tot dosarul meu de analize, de echo si i le-am pus in brate...cred ca s-a minunat, saracu' om...si am avut NOROC...am dat peste un dr de aur...care s-a ocupat exclusiv de mine si cu prioritate...adica desi avaea o gramada de paciente ale lui care urmau sa nasca prin cezariana, a vrut sa ma rezolve pe mine prima si sa ma scape de durerile alea ingrozitoare pe care le cunoastem toate
in legatura cu cea de a doua nastere, si eu am auzit la fel ca si travaliul dureaza ma putin si durerile nu sunt chiar asa de mari ca la prima nastere

alin@ imi pare rau prin ce ai trecut...am citi si eu povestea nasterii lui ayan...sincer, m-am ingrozit prin ce ai trecut , saracuta de tine...si de cata atentie si cata nevoie avem in momentele alea sa auzim o vorba buna, sa fim incurajate
, dar ma bucur ca acum esti ok, ca ti-ai revenit, ca ai uitat...si ca esti dispusa sa faci si bb2...fruntea sus! a doua oara, vei stii cum sa iti alegi langa tine oamenii de care ai tu nevoie
( asistente, dr )poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita
24 + si mami de sebastian(03.01.2006)
Giova spune:
Moni sa nu luati vagon de dormit, mai bine cuseta si sunteti numai voi.
La vagon de dormit sunt 4 paturi, cele de sus, sunt ingrozitor de sus si inguste rau. Plus ca riscati sa mai nimeriti si cu altii cu copii si adio somn.
eu mi-am luat intr-o vara tot asa, nu stiam diferenbta dintre vagon de dormit sau cuseta. si cand am vazut unde tre sa ma cocot si mai erau si 2 adulti cu 3 copii care urlau....am zis PAS si m-am dus in vagon normal, m-am intins pe o bancheta, eram doar cu vara-mea in compartiment si a fost super bine.
La cuseta va inchide inauntru si va trezeste cand ajungeti, sunteti doar voi 3 , fara galagie, mirosuri si alti indivizi.
Ali mie imi moare cel putin de 3-4 ori/sapt. motorul. si asta din cazua ca ambreajul prinde foarte jos si la Clio e invers. pana ma invat, accelerez mai tare si oe ok, plec cu scartait de roti cum zice Clau.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
anymony spune:
Giova, mama mea n-are carnet...e o fricoasa...nici copilot nu e buna ca face caz de orice depasire si frina...
Eu am condus peste 200.000 km de cind am carnet, de 12 ani...si multe marci de la dacie, matiz la ford ,skoda si audi. si nu am avut probleme...si cit am lucrat la firma de medicam am batut taota moldova..de la botosani la birlad...si imi place sa conduc...nu de alta da mama era sa ma nasca in masina...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Giova spune:
Bumbita pai eu nu am fost la dr. celebri din Tm. am fost la unul pt. un eco si atat.
Dr. meu avea o rabdare cu mine, imi raspundea la toate intrebarile si nelamuririle, radea de mine, glumea, etc.
Cand il sunam raspundea si stia despre cine si ce e vorba. (multi nu-s recunosc pacientele si istoria lor). E un dr. normal, fara fitze si figuri in cap.
acum imi zicea o prietena ca s-a cam schimbat, ca nu mai e asa atent cu pacientele, bla-bla-bla. cica dupa ce s-a recasatorit.
am vb. cu alta si mi-a zis ca e la fel ca pana acum.
Sunt curioasa caci sapt. viitoare merg si eu la o verificare.
eu tot pe el as vrea sa-l tin si pt. viitorul bebe, cand va fi sa fie.
Am auzit de tipe care au nascut super repede la prima nastere si foarte greu la a 2-a, asa ca....sincer...mi-e cam groaza. Cu toate ca....Marco a avut 3850 gr, al 2-lea cica e mai mare, poate ajung la cezariana.
ce vorbesc eu...nici macar nu sunt
, dar imi fac planuri
, buna treaba.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
anymony spune:
Giova, puteti face opriri daca vreti sa ajungeti la mare cu masina..in munti, la brasov...
poze Ioana-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
szaboali spune:
Giova poti tu sa imi spui ca iti prinde ambreiajul jos ca io tot pe spate sunt
...nu ma precep de nici un fel
oi invata eu...![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
anymony spune:
Mai fetele..a nascut o amica acum 3 zile natural un baietel de 4300 si 55 cm...foarte usor cica...e al doilea ce-i drept...
poze Ioana-Catalina