Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (189)
Raspunsuri - Pagina 24
Ingrid S spune:
Cata, pai Diana are pleata la spate, dar i se increteste asa ca nu ajunge pe gat
. Si cum o simt mai fierbinte, cum pac o duc la racoare sau ii dau jos ceva de pe ea. Si dispar. Si eu am pudra Saprosan, am uitat de ea, e buna.
Miri, Diana bea 400 ml de lapte, 200 apa si 200 ceai. Suc nu prea mai vrea. Imi pare rau ca ai probleme cu glicemia, sper sa se rezolve
.
Giova, de ce zici de otita? L-ai mai dus pe Marco la ORL-ist? Diana cand a recidivat se lovea mereu peste urechi si se freca cu capul de perna ca si catelusii...asa mi-am dat seama. Dar cik vara nu mai fac otita, ca e de la SN, iar vara racesc mai greu.
Of, ce naspa cred ca te-ai simtit sa-l vezi ca plange la gradi...
.
Ali, Diana s-a trezit la 8 azi, in rest ca si Iarina, ma nenoroceste cu ora 7, nici nu stiu pe ce lume sunt...
Cosmi, lasa pletele lui Stef in pace...
, v-o apucat tunsul pe toate..
No, si Diana a mancat acum (putin) si era in pat la nani...se tot freca sub nas si o intreb: Diana, care e dintisorul ce te supara, ca sa-i dea nana mama? Si Diana mea deschide gura si degetul aratator il duce exact la caninul cu pricina...mi-a venit sa o mananc. Stiu ca pricep, dar cand mai si executa, sunt adorabili.
Ma apuc acum de masa de pranz, asta dupa inca o
.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Giova spune:
Cosmi asta da surpriza bunicilor!!!
Moni pai tu ce muncesti acolo? ba te plimbi prin oras, ba solar si va mai mareste si salariul. asta da patron!!!![]()
Ma bucur ca i-a scazut febra, clar de la dintisori.
Ingrid ce faza faina cu DSiana, te cred ca-ti venea sa o mananci. si eu il intrebam ieri in parc pe Marco ce-l doare,dar nu mi-a aratat nimic. de obicei cand il doare sau se loveste undeva imi arata unde a facut buba si unde-l doare.
Pai cu Smoc asta...am niste draci, are program lunea si joia, dar el daca nu are pacienti de la 15-16 nu mai sta. eu nu pot sa scot copilul de la gradi, sa-i stric somnul ca sa fiu pe 3 la el. si azi am sunat, cica pe luni ultima programare e la 14.45 si sa mai sun luni sa vedem daca mai vin pacienti pana la ora 16,m daca nu...el nu mai sta.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
bumbita spune:

eu azi sunt putin cam
, dar incerc sa ma binedispun cu DC, cu articole pe net, muzica...etc , mai putina munca.
am fost aseara la dr, initial mi-a zis ca facem doar consult, dupa care mi-a zis, putin grijuliu, dupa expresia fetei, sa facem si un echo....eu vrand sa fac haz de necaz zic " pai vreti sa vedeti daca pierdeti sau nu la bursa sau de ce? ( zisese la ultimul echo ca ar paria pe baietel). in urma echo, mi-a trantit-o cum nu se putea mai rau....ca e clar - placenta praevia
- nasterea va fi clar prin cezarioana, ca daca apar sangerari urgent la spital, repaus la pat cat cuprinde.
asta m-a doborat...eu nu sunt genul care sa stau la pat , si cand sunt bolnava- racita sau alte probleme - duc durerea pe picioare, si acum....
. mi-a zis clar ca daca pana la 12 + se poate pierde o sarcina pe motive cromozomiale, genetice, incompatibilitate etc, de la 12 + totul depinde mama.
in rest, miscaciosul nostru e un grasut, un lungan, DPN este 15.09., e clar BAIAT ( ne-a aratat clar "ciucurelul", asta ca sa nu mai avem nici un dubiu ). m-a emotionat f mult cand ne-a facut cu manuta, cum intindea la maximum piciorusul...inca mai avea loc destul.
asa ca voi fii, cu siguranta, mamica de doi baieti si voi avea doua nurori, pe care le voi iubi ca pe fetele mele pe care se pare ca nu voi avea )![]()
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita
24 + si mami de sebastian(03.01.2006)
Ingrid S spune:
Giova, vezi ca mai are si la spitalul de copii program, poate nimeresti dupa-masa, ca nu cred ca pleaca acasa, trebuie sa aiba macar acolo la orele 16. Eu m-as duce la el ca e foarte bun, toata lumea imi spunea de el. La spital mergi cu trimitere si nu platesti. Asta daca nu vrei sa-l scoti pe Marco de la gradi, acum, o zi nu mai conteaza, dupa mine. Daca e important.
Da, faza cu Diana a fost tare haioasa...![]()
Ingrid S si Diana
bumbita spune:
moni, ingrid ce fetite precoce aveti!!! am vazut si filmuletele...incredibil cat de clar pot vorbi!!!
ingrid si eu cand il intreb pe sebi " unde e mami buba ?" imi arata palmuta unde a avut el odata o buba pe care a facut-o cand a cazut. acum nu mai e nimic, da' tine el minte ca acolo a fost buba.
si sebi plange cand il lasam la socrela dimi....chiar cand parcam masina si o vede din scaunul lui, incepe sa planga...da' ii spunem ca venim repede sa-l luam, ii distragem atentia cu pasarele, cu masini, cu copii...si uita.
bumbita
Ingrid S spune:
Offf, Bumbita, ce necaz...stai si te odihneste, sa nu patesti ceva...ma bucur ca baietelul e sanatos
.
Ioana, Diana e maraita, dar as prefera sa urle, maraiala continua ma scoate din minti...
..sa scapam de canini si cred ca beau de bucurie. Dupa ce am auzit de la ORL-ist ce naspa e cu caninii, stau tot pe ghimpi, ca n-am chef de febra..
Ingrid S si Diana
szaboali spune:

Mai fetelor nu mai tin minte care ati intrebat cat lapte beau bebeii...la noi e mare problema ca Iarina bea cate 1 litru pe zi
...stiu ca asta duce la anemie dar papa si mancare si dr. a zis ca e ok daca nu imi refuza mancarica.
Acum Iarina s-a culcat de vreo 1 ora jumate, sa vad cand se trezeste si cum va ziceam mai sus ma dispera cu laptele ei dar cand se trezeste numai lapte vrea si baga o sticla de 250 plina pana sus care e cam 270-280 ml. apoi la somnic mai baga una , peste zi nu ii dau deloc lapte si seara incepe iar la 20 mai baga o sticla si dupa ce o termina se plimbareste p-aci un pic si mai baga una aproape plina ...cam un litru pe zi.
Mai sunt spiridusi in secta asta asa obsedati de lapte??? Trebuia sa pape si ea laptele cand trebuia adica, cand era mica , ca atunci imi facea fize la el.
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Giova spune:
Bumbita hai nu mai fi necajita. fruntea sus , ca totul va fi bine.
cat despre faptul ca e
si nu fetita, lasa ca, daca nu mai faceti si pe bb3, atunci vb. ta vei avea destule fete in casa. La cum sunt de emancipati adolescentii din ziua de azi...in curand ne trezim ca ne aduc fete in casa.
Ingrid sper sa am bafta luni, sa mai aibe si alti pacienti. daca nu...mergem la dr. de fam. sa nbe dea trimitere.
Mi-a mai zis o prietena tot de el, ca ar fi bun si ca tot la el a fiost cu Edi. acum sa vedem, cum reusesc sa-l prind.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
alin@ spune:
Bumbita, lasa, nu te mai gandi, ca bb merita efortul si trece repede sarcina. Deja ai trecut de jumatate. Cat despre cezariana, eu sunt adepta ei, cum spuneam si zilele trecute. Pupici si rabdare!
Monica, felicitari pt marirea de salariu!
Ingrid si celelalte mamici de copiii cu dureri de maselute, sper sa le iasa cat mai repede, multe nu mai sunt de iesit!
bumbita spune:
fetele, multumesc mult...stiam eu ca cu voi ma mai binedispun si mai uit.
ali stai asa ca nu e iarina singura ....sa zic si eu de sebi. un bibe , tot asa de 250 ml, da' plin pana sus la tetina, deci 270 ml, seara la 21, 30-22, inca unul tot asa ras pe la 5 30-6, iar cand se trezeste se stie, il cauta pe noptiera...inca unul ras. deci tot cam 1 litru.
si , la fel, mananca si mancare...si prostioare ( ieri a mancat fornetti cu visine si caise )
si conetul de la inghetata, in care se inmuiase si putina inghetata
bumbita