Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (189)
Raspunsuri - Pagina 23
toanca spune:
Da, bona vine la noi acasa....
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
loren@ spune:
Ingrid si Biei i-au mai trecut bubitele dupa dusul de ieri, dar nu de tot..perseveram, dar ma gindesc daca mai avea si plata la spate ne umpleam????
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia
szaboali spune:
Salutare si de la noi, suntem treze de la 7
noul program
.
Iarasi
p-aci?
Miri
hai acasa
ca e foarte cald sub 30 de grade vad ca nu scade...
la Bruno si pune-ti mintea la contributie cu pozicile...sper sa reusesti ca vreau sa-l vad pe Bruno.
Anymony
pentru filmuletul cu Maria s-a facut mare, frumoasa si desteapta.
Giova
la Marcolino, lasa ca in curand poate vei fi zilnic cu el la gradi.
Astery
si la Razvanel sa se refaca repede dupa operatie .
tuturor spiridusilor cu febre sa le treaca repede.
Monica, Cosmi, Acina, Toanca, T_Ioana, Bianca si restul 
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
cosmi1975 spune:
CATA nu mi aduce aminte ca STEF are pleteeeee
MIRI ai grija de tine 
NICI stefan nu plange dupa noi iar daca se deschide usa si l ceri la plimbare pleaca cu oricine
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
szaboali spune:
Cata si la Iarina ii mai apar bubuite pe ceafa desi am tuns-o si o dau cu pudra de saprosan si trec repede si mixtura mentolata cred ca e buna , numai ca ea se cam scarpina in ceafa si poate se zgarie si o mai dau si eu cu mixtura aia si poate o ustura ca,contine si spirt medicinal.
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Giova spune:
Si Marco pleaca cu oricine iese pe usa noastra.
Cand il ducea tat-su' la gradi nu mai putea de fericit ca pleaca cu el. Imi dadea pusi si facea tai.
Problema e la gradi....cand il dau jos de la mine din brate. Ultimele 2 zile chiar a plecat val vartej de la mine. azi o avea o zi mai proasta. Oricum nu l-am auzit plangand dupa ce am inchis usa.caci il schimba educatoarea acolo si se auzea daca plangea.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
Si chestia cu
e doar de cateva secunde la despartire. de multe ori stateam acolo pana inceta, caci el pleca cu educatoarea. In restul zilei nu plange deloc, doar daca se loveste. de multe ori cand merg dupa el, nici nu ma baga in seama.
este un baiat, Luca, deodata cu marco. doamne ce plange copilul ala, vrea doar in brate, caci asa il obisnuise bunica, si cum pleaca educatoarea de langa el, devine gelos si plange.si dupa el se mai apuca si alta fetita. marco bine ca nu se apuca si el. doar se uita la ei cu niste ochii...si-si vede de joaca.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
cosmi1975 spune:
giova ...marco e leit bianca mea ...se ducea la oricine dac era vb de joaca si nebuneala...avea 3 ani cand prietenul cumnatamii a avut tb prin buc si n ar asta de lucru si intreaba adca vrea sa mearga la mita =cumnata ..bibi zicea da , dim pe la 6 sa l ducem la gara se scoala fata si incepe balamucul ca vrea si ea cu el ..si da i plans tipete urlete ...eu zic hai ma s o lasam , ajunge la gara se urca in tren si toata un zambet ne zicea pa pa ...concluzie ; super fericita in tren, la bunici care cand au vazut o la usa cu prietenul cumnatamii s au socat si nu le venea a crede
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
T_Ioana spune:
Cosmi m-a pufnit rasul cand mi-am imaginat fata bunicilor
....pupici Biencutei plimbarete!
Miri
, sa dea DD sa nu faci diabet, paote daca ii spui medicului ce "simptome" ai poate sa te ajute sa previi!
Ali, si Razvan tot de la 7 treaz.....poate nici azi nu doarme la pranz
......musai sa-i pun roleta in camera ca eprea mult soare dimineata si cred ca de asta nu doarme!
Eu cand face bubulite din alea de la caldura il tot spal cu o carpita de finet ca sa se duca transpiratia, vad ca dispar repede!
Ingrid, saraca Diana
!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"
monica70 spune:
Noaa ... ca am lucrat de numa azi,am fost si 10 min la solar 
Acum m-am intors ,am papat inclusiv ecler si imediat plec acasa.
Diana avea 37,5 in funduletz deci cam 37 si a baut lapticul,circula la greu si batea din gura se auzea la telefon en gros.
Imediat ne auzim de acasa
Pana atunci mai citesc p-aci din urma.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)