Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (189)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

pe mine ma speriati cu durerile astea de la cani...chiar asa sunt de rele? la noi inca nu se vede nimic la orizont.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 24 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ingrid, cred ca ai vrut sa zici Sanosan, nu SaprosanPupici Dianei cretzulii.
Ali, Ayan bea cam 500 ml de lapte pe zi, dar a avut o perioasa cand nu vroia decat lapte toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bumbita, felicitari pentru al doilea!
Tu ai grija de tine si nu te deprima si lasa, stai si odihneste-te acum, ca dupa ce vine bebelinul o sa-ti intoarca flacaii casa.....si oricum, pe unde ai vrea sa te plimbi madame pe caldurile astea?! Stai la Tv, inchiriaza DVD-uri, citeste (asta daca esti amatoare) si ofera-i tot confortul "ciucurelului"!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bumbi nu fi suparata ca vine si fetita, daca dr. a zis odihna apoi asa sa faci.Si Iarina a papat forneti si ii place muuuult, de toate a papat numai cu pizza nu ca e prea condimentat.
Alina la creolinul frumusel, faza e ca Iarina papa si mancarica bine , ma gandesc sa nu cumva sa explodeze

Noi nu avem inca nici o masea...oare ce ne asteapta????? Dar e toata ziua cu mana (dar toata mana) in gura.

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Spiridusii vostrii au o piesa preferata?
www.dropshots.com/day.php?userid=279449&cdate=20070525&ctime=115150" target="_blank">Asta e piesa lui Iarina si si danseaza pe ea de cate ori o aude , numai ca acuma nu prea avut chef ca ii era somn

www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Ali, fetita tipei care a stat cu mine in maternitate tot asa zicea ca nu are masele si au iesit toate odata si nici nu a stiut, ca nu a dorut-o deloc! Poate asa ii ies si Iarinei, cine stie? Cat despre laptic, daca papa bine, chiar nu ai dc sa te ingrijorezi, stie ea cata papa ii trebuie

Mergi la inceput

Alina as vrea eu sa o vad cu toti dintii fara sa imi dau seama ca ii are...nu cred ca am eu norocul ala

Mergi la inceput

O dulcica Iarina cu dansulCum asculta ea pe mami si danseaza!
Ayan are si el trei melodii de maxim interes: P Diddy-Last night (asta e piessaa de rezistenta), RBD-Ser o parecer si Rihanna7 Jay Z-Umbrella. Are niste dansuri gen hip-hop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Alina, Ingrid a spus corect pudra de saprosan.
Bumbita, sa fii cuminte ca sa fie bine la "ciucurel", pupa mami pe el! Nu mai fii suparici, ca toate vor fi bine, daca si tu esti grijulie. Hai, zambeste, ca noi asteptam de la tine sa ne binedispui mereu.
Un copil care n-a plans la canini deloc este Mario.
Nici noi nu-i avem inca, ii asteptam cu maraieli periodice.

Fetele, merci mult pt. incurajari. Mergem inainte, daca trebuie, asta este.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Razvan bea dimineata 300 de lapte iar la culcare 240-270. El ar mai bea dar nu-i mai dau, ca sa pape mancarica. Vorba lui Ali, cand era mic nici sa nu-l vada si acum ar bea doar lapte! Azi am facut o exceptie si pt ca a mancat doar 150 de fructe i-am mai dat si 200 lapte acum la somnul de pranz.
Cand se trezeste ii fac chiftelute "a la Toanca" si cu garnitura de cus-cus!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput