Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
mirandolina spune:
Scriu repede ca e ora de masa a Mayei.
1. Tineretului (2p)
2. Cismigiu (1p)
3. Herastrau (0p)
Despre ora intilnelii, as prefera undeva in cursul zilei, pt ca la 17:30 ar veni al meu sa ma pescuiasca de prin parcuri si handraleli , mai ales daca ma deplasez mai departe de pismigiu.
Tzuna, Amma, merci de semnaturi, acu stiu si io cu cine vorbesc
Ela, vrem si noi tricou personalizat!
Mady, eu maninc ciocolata de-mi da pe nas, si cereale, si portocale, tot ce am mincat si in sarcina.
Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
iunita spune:
elyanne, ela multumesc de raspunsuri. m-am linistit si acu ii fac osanale pustoaicei. Ne-am jucat, ne-am gangurit.. si miau-miau ..iar doarme.
Amma23 si eu sunt din Calarasi dar stau in Bucuresti.
1. Cismigiu
2. Herastrau
3. Tineretului
Votase si martutza in aceeasi ordine ca si mine . Oare de ce...?!
Sherbi mie mi-a zis doc sa scot vaccinul din frigider cu 1/2h inainte sa il facem. Ma gandeam ca daca iti ia mai mult de atat pana ajungi la medic sa il pui intr-o cutie termoizolanta cum e cea pt biberoane.
Roxanici sa-ti dea DD sanatate. Daca nu ziceai de faza cu manuta nu cred ca ma prindeam ce face/are copila. Isi trage pumnisorul in fata ochilor si il studiaza patrunsa. Numai ca nu poate sa isi tina manuta prea mult asa si o "scapa" si tresare de mama focului se suceste, se foieste...
Eu nu inteleg o chestie: De ce cand o schimb de pampers da laptic afara dar cand sta cu picioarele cocotate pe sus n-are nimic? ca de multe ori ea isi ridica piciorusele mai sus decat i le ridic eu!!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ioanaradu spune:
mai intai sa votez:
1. Tineretului
2. Cismigiu
3. Herastrau
eu as mai propune si Carol. asta pt ca eu ma gandesc la locuri de parcare si acces cu masina .
cat despre ora intalnirii ... mie mi-e chiar indiferent, dar cred ca incepand cu ora 16 ar fi ok ... se mai duce caldura. am vazut insa ca sunt fete care ar dori mai devreme asa ca eu ma supun majoritatii.
deci ... ne-am intors si noi de pe drumuri. azi am reusit sa iau si eu banii de trusou si prima de nastere si am depus si dosarul pt CIC. matei s-a comportat ca de obicei in masina ... adica foarte cumintel, si am constatat azi ca am un flacau tare vorbaret. pe unde mergeam eu si vorbeam, el chiar daca era treaz sau dormea se apuca de vorba: ggg, chi, ghe, aaa si tot asa. :)
de lucas al ammei stiam ca e de-o seama cu matei, dar de victoras al martutzei nu. deci avem flacai de-un leat si se pare ca nu se dezmint. ieri la cantar, matei avea 6.400 kg si 64 cm. vorba matutzei ... facem echipa de baschet!! tot ieri ma intreba o cucoana cand face matei 2 ani si eu i-am zis "peste 2 ani" ... si ea se uita tampa la mine. apoi i-am explicat ca matei are 2 luni si jumatate si mai ca nu se inchina, ca cica e prea mare. ha ha ...
Amma am vazut poza cu esarfa ta. e super tare!! eu il pun pe matei in port bebe, am unul cu sustinator de cap, si ma descurc mult mai bine acum decat cand il caram in brate si in cosulet.
cam atat deocamdata ... ma duc sa ma hodin si eu putin ca matei a adormit!
va pup!!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze botez-20 mai 2007
roxanici spune:
Laina, bine ai revenit si multa sanatate piticei tale. Chiar ma gandeam cand am facut statisticile ca ne-a ferit DD si nu am avu copilasi pierduti la nastere sau cu probleme majore, dar uite ca pe tine te-a incercat un pic.
Si eu zic sa dai san cat ai si sa nu iti faci probleme decat daca bebe nu ia in greutate deloc. Acum la inceput sunt tare firavi si trag mai greu, dar cu timpul se dau pe brazda.
Sa va zic la ce ma gandesc de o zi, doua: mie, cel mai mult si mai mult imi plac la rares manutele. Manutele alea mici si cu degetele ca niste chibrite. Acum au mai crescut, dar cand erau mici mici erau cele mai dragutze lucruri de pe pamant....la asta imi sta mie mintea cand se odihneste
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
martutza spune:
1. Cismigiu -2p
2. Herastrau - 1p
3. Tineretului- 0p
Elyanne multumesc.Am vrea si tricou.Cum facem ? Cat despre ora e bine 16? Nu ar fi asa cald si ar fi buna plimbarea inainte de seara asi ar avea si sotzii cum sa vina sa ne ia pe la ora
18-19.Depinde de albinute si de bandari cat vor fi de cuminti.
Ar mai fi o varianta: GRADINA BOTANICA CARE E SUUPER IN PERIOADA ASTA. Ce ziceti?
Iunita sper sa nu ratam 1Iunie si sa nu ne vedem..
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
roxygeo spune:
Buna ziua la mamici, albinute si bondarei!
Mirandolina - multumim frumos de raspuns...deci bebelina mea s-ar putea sa fie in puseul de 6 saptamini, avind in vedere ca atit implinim miine
Iunita - si bebelina mea are cam acelasi program, ceea ce mi se pare ok, sii sper sa ramina asa...un bebeu cuminte...
Fetelor as veni si io la intilnire, dar avind in vedere ca impart masina cu sotu va fi mai greu, mai ales ca pe 3.06 avem botezul, asa ca nu stiu daca pot ajunge
Va pupic!
Uitati aici ce albinuta frumoasa am!
mikkyy spune:
Buna fetelor! Raportam si noi ca am facut azi vaccinul (cel de la stat) si pana acum totul este bine.am bagat preventiv si jumatate de supozitor cu algocalmin urmand ca diseara si maine sa luam si niste panadol (tot preventiv).Ni s-a recomandat sa nu facem baita 2-3 zile pentru a evita infectarea locului unde i s-a facut vaccinul.. si cam atat in acest sens, speram sa fie bine.
Am si eu o intrebare, poate imi puteti da un sfat:alaptez excusiv la san dar de vreo saptamana puia mea nu mai vrea sa faca kk ca inainte (4-5 ori pe zi).Acum o ajut eu cam la 2-3 zile..sa-i dau ceai.. ceva in plus..
elyanne spune:
Pana acum avem asa (daca n-am gresit numaratoarea):
Tineretului: 7
Cismigiu: 7
Herastrau: 4
Gradina Botanica: ?
Carol: ?
Ora de intalnire aprox. 16 (eu asta am retinut, in mare... sper sa nu gresec )
Tricouri ... eu o sa ma duc pana in auchen sa vad ce si cum... Sunt si in unirea parca... Nu stiu exact cum... daca pot sa cumpar eu tricoul care trebuie personalizat... sau au ei... daca au masura piticilor... etc.
Daca ramane valabila treaba cu tricourile... io zic sa ne facem fiecare unde gasim, mai aproape de casa... parerea mea...
Carol si Tineretului nu's tot pe acolo? Io habar n-am ... asa ca lamuriti-ma sa nu ma trezeasc ca ajung in alta parte...
La noi la 16 e ora de masa... dar o taiem repede in parc, dupa ce papam... si ajungem pe la 17.
Mai devreme de 16 noi nu iesim ... e mult prea cald...
karla32 spune:
Fetelor, is pierduta in spatiu! Ce fel de tricouri? Adica ce culoare si ce sa scriem pe ele?
Raluca si Luca 8 aprilie 2007
foto Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003