Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
paxela spune:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ca67d17b24796c8999595&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url
am pus si ultimele poze
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
ElenaGiulia spune:
Pup fetele si imi cer mi de scuze ca nu am mai intrat cam de multicel dar nu am avut timp nici sa respir.Am avut copii si sotul raciti,doctori,pastile febra,plansete si tot tacamul.Cand si-au revenit ei trei ma luat pe mine raceala firara naiba,of.
Vreau si eu la intalnirea de pe 1 iunieeeee luati-ma si pe mineeeee!!!
Acum sa va spun cate ceva despre micutul meu Arthur:are 1 luna 3 saptamani si 6 zile creste vazand cu ochii e mare frumos si grasunel,rade de nu mai poate cand ne vede ca vorbim cu el,zice agu de imi vine sa-l mananc e vasa de scump.Unica problema e ca nu prea poate sa doarma ziua din cauza zgomotului pe care il face surioara nu stiu ce sa-i fac sa faca liniste ma inebunit.
Va pupilesc si pe voi si pe bebici si fug sa-l pun pe terorist sa doarma ca am o gramada de treaba de facut..Am pus si noi pozici la semnatura pentru cine vrea sa vada
!!
Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007http://good-times.webshots.com/slideshow/558937442IwMcew
ElenaGiulia spune:
Fetelor am uitat sa va intreb daca ai vostri bebici saliveaza mult ca al meu saliveaza si nu stiu daca e bine.
fetele!!
Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007http://good-times.webshots.com/slideshow/558937442IwMcew
mami_2007 spune:

Karla32 

am si eu o intrebare, deranjaza pe cineva daca la intalnirea de 1 iunie vin si cu teroristul cel mare si cu taticul lor? ca la mine e cam dificil dupa ora 16 sa vin fara ei
bombolici spune:
Sherbi nu te supara dar nu pot crede ce ai zis:"am citit o chestie intr-o carte: ca s-a observat ca intre copii alaptati de o mama fumatoare si cei hraniti la biberon, incidenta bolilor este mai ridicata la cei hraniti artificial. asta asa ca sa ma incurajez eu ca nu-i fac prea mult rau copilului, ca stiu ca nu ar trebui sa fumez nici daca nu as alapta."
Asta e ce vrei tu sa crezi,sa nu te simti vinovata ca fumezi.Copilul meu este hranit exclusiv cu Milumil pt ca eu nu am putut alapta.asta ce inseamna ca o sa mai putin sanatos decat unul alaptat la san cu mama fumatoare?
Spuneai ca tatal tau parca e dr pediatru.El ce parere are ?
mami de maya
cum creste Maya
MAYA
mikkyy spune:
Buna dimineata tuturor! Vreau sa va multumesc din suflet pentru sfaturile voastre! este tare placut sa poti vorbi cu cineva care este pe aceeasi lungime de unda!
Referitor la constipatia puiei mele, am sa incerc sa introduc si fructe si legume in alimentatia mea plus ca as incerca sa-i dau si niste ceai de mustetel (1-2 lingurite intre mese). Spun asta pentru ca m-am cam saturat de iaurturi, supici si ceaiuri -in spital, dupa nastere, dr. neonatolog mi-a spus ca pot manca orice in limite normale asa ca m-am conformat.acasa la vreo cateva zile dupa ce am venit de la spital ne-au batut si noua colicii la usa asa ca va da-ti seama.Asa se face ca atunci cand dr. si asistenta de care apartin au venit sa vada fetita m-au facut cu ou si otet ca nu-mi pasa ca rup copila in doua cu durerile de la burtica de la fructe si ce mai mancam eu, asa ca de atunci nu mai stiu ce e aia mar, etc
In ce priveste vaccinul ( de la stat) facut ieri va pot spune ca nu a avut febra si nici nu i s-a inrosit piciorusul pana acum speram sa fie bine in continuare.
Va doresc o zi linitita

Mikkyy mami de diana (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
buna dimineata
iesim si noi la apel dupa o noapte cam agitata. aseara matei s-a culcat pe la 22.30 si in mod normal s-ar mai fi trezit o data pe la 2-3 sa pape, sau deloc. ei NU!! aseara s-a trezit la 23.30 si de-atunci pana la 3 nici macar nu a vrut sa mai inchida ochii!!!!
nu vroia nimic, nici ceai, nici lapte ... in patut se cam maraia asa ca l-am luat in fotoliu si am inceput sa "vorbim". pe la 2.30 i-am dat sa pape si apoi s-a culcat. s-a mai trezit la 6.30 ... iar papa ... si acum inca doarme.
stiu ca eu am mai votat o data dar as vrea sa modific putin
:
1. Parcul Carol 2p+ ... asta datorita locurilor de parcare
2. Tineretului 1p
3. Cismigiu 0p
4. Herastrau 0p
cat despre tricourile personalizate ... eu sigur nu voi ajunge sa-mi fac unul, dar macar un ecuson. o sa studiez azi daca as avea unde sa le fac, ca de "desenat" ma ocup eu!!
deocamdata atat ... ma duc sa-mi fac o cafeluta
ca parca vad ca incepe matei sa trambiteze
!!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez-20 mai 2007
ioanaradu spune:
uitasem ... bombolici nu te supara asa ... si eu ii dau lui matei exclusiv lapte praf de la 3 saptamani si chiar dr de familie cand a auzit ca nu-l alaptez mi-a zis ca asta e crima curata si ca de ce nu vreau eu sa-l alaptez. ha ha ... pai cum adica sa nu vreau eu?? oricum, sherbi sigur a zis ca datorita a ceea ce a citit, isi mai linistete ea constiinta si nu cred ca a vrut sa "atace" mamicile care nu alapteaza ...
.
si inca ceva despre pampers ... matei nu i-a suportat si oricum nu am fost eu multumita de ei, ca la fiecare scutec schimbam si hainutele, ca se uda. noi folosim happy de la bella. am inteles ca ar fi o chestie cu ph-ul la fetite si baietei si cica pampers ar fi indicat pt fetite si huggies si happy pt baietei.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez-20 mai 2007
diana_jors spune:
Salut,
am si eu o intrebare:
Lui Alex i s-a umflat si inrosit locul de la vaccinul din maternitate, la o luna dupa vaccin. E normal??
Diana
de
Alex (23.04.07)
ioanaradu spune:
diana si la matei este putin umflat si rosu si are pe deasupra ca o coaja. nu-l doare. nu mai stiu cand s-a umflat, dar tot cam asa ... 1 luna ... dr mi-a spus ca se va trage cu timpul. eu il mai ating usor acolo sa vad daca nu cumva il doare, dar nu pare sa aiba probleme.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez-20 mai 2007