Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
gabdyd spune:
Ella eu am mancat si ciorbita cu bors, dar jumatate de portie si in general mananc de toate, dar putin.
dintr-o rosie nu mananc decat o felie, din piersica doar jumatate, la mar ma aventurez si il mananc intreg, banana la fel, am mancat si mezeluri, dar afumate nu, sau doar cate o felie, si mancaruri gatite, inclusiv mazare, mamaliguta, dar tot asa, mai putin. Si eu mananc mai mult supe si piure cu friptura, dar mie imi convine, nu cred ca o sa ma satur de ele .
Trebuie sa recunosc ca avem si colici, chiar foarte devreme au inceput dar ar fi fost imposibil sa nu aiba, pt ca eu mai am probleme cu stomacul, o colita acida, ceva de genul asta si am si eu dureri.
Mai rau a fost cand am mancat prea multa carne de porc, atunci chiar s-a cunoscut!
Si am o pofta nebuna de lapte, as bea tot timpul!
Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
sa incerc o votare pentru 1 iunie
carol-2p alei mari, lume putina, locuri de parcare( ca localizare este langa autogara filaret, mai sus de fostul budapesta, pe linia de tramvai)
herastrau-1p alei mari dar destul de aglomerat
tineretului-1p alei mari ddar destul de greu cu parcarea( ca localizare este de la unirea, treci de fostul budapesta o ti derpt si te opresti exact in el, este parcul cu sala polivalenta)
cismigiu 0p desi e in centru aleile sunt mici e foarte aglomerat si galagios iar locui de parcare doar cu mult noroc
gradina botanica e buna vara pe caldura caci e foarte umbra si racoare
si noi venim in proportie de 90% caci pe 30 ne vaccinam dar sper sa nu fie probleme
tricourile in auchan costa 32,90 cu tricou de la ei dar marimi pt mamici, se pot face si la cora, si in unirea la parter
dar mai exista si varianta de ecuson, ceva vesel cu numele mamicii, userul de DC si numele bebelului
eu una nu cred ca voi avea timpul necesar sa ajung sa dau comanda de tricou
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
anamana123 spune:
am reusit si io sa pun cateva poze in albumul comun8
uraaaaaa!
noapte buna!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
Amma23 spune:
Fetelor, inca ceva de Lucas...plescaie ca si cand ar mesteca...nu stiu ce, saliva.Mi-e tot frica sa nu aiba ceva in guritza, dar nu are nimic.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Andreea20 spune:
Buna feteleeee
Nu am mai intat de o gramada de timp pt ca nu mi-a mers netu
Noi suntem relativ bine.....am facut si botezul sambata, totul a fost bine, numai ca inainte cu 2 zile pitica a racit un pic, si ne-a bagat doc pe ospamox si nurofen sirop.....acum e bine dar ne confruntam cu alta problema: nu prea mananca cum trebuie....mananca la 4-5 ore si foarte putin, cate 60-70 ml....iar noaptea doarme cate 8-9 ore....nu stiu ce sa mai fac, o fi de la caldura??? am crezut ca nu-i mai place laptele si am incercat sa-l schimb cu Nan dar a fost si mai rau....vomita mai des si a facut si colici pt ca Nan face o spuma de 2 degete.
Va mai povestesc maine mai multe....
Elyanne si noi vrem sa venim la intalnirea....nu m-am vazut pe listuta
Tricou o sa incerc sa fac si eu, e tare rau ideea
Despre locatie: cred ca Tineretului ne-ar conveni dar cel mai mult ne-ar aranja IOR
roxanici spune:
Amma, daca nu e nimic in gurita de ce iti faci probleme, si-o fi descoperit copilu ceru' gurii si il pipaie cu limba
Gabdyd eu am publicat deja povestea nasterii
Si iata ca dupa ce m-am chinuit mult am reusit sa prind pe raresu cum isi priveste mana
Anamana dragutza foc Mariuca ta si nu pare deloc firava.
Si Davidul zambacios e simpatic
Sherbi, nu stiu ce vaccin ai hotarat sa faci, dar sa stii ca Raresu a avut ceva reactii, cum am zis piciorut rosu si fierbinte si a plans cum nu a mai plans pana acum niciodata. Nu stiu cum, dar s-a calmat acum, vad ca da din picior si pare ca nu il mai doare, mai vedem si maine. Una peste alta punctul culminant a fost la ~ 5 ore de la vaccin si a durat cam o ora. Sper ca maine sa fie bine
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
sherbi spune:
a fost ceva activitate astazi!!!
eu nu am facut vaccinul de stat si am fost la farmacie si m-a asigurat ca va veni intr-o cutiuta cu gheata.
multumesc fetelor care mi-au raspuns cu privire la vaccin.
AMMA te asteptam sa vii in tara. cred ca nu mai poti de dorul casei si a familiei. cat despre vizita la calarasi, chiar ar fi o idee buna sa ne auzim si sa ne vedem daca vii prin zona.
si da, e adevarat ca mai trag cate o tigare. am fumat si pe sarcina si fumez si acum cam 4-5 tigari pe zi. doar ca ma grija sa fie macar o ora pana la alaptat. am citit o chestie intr-o carte: ca s-a observat ca intre copii alaptati de o mama fumatoare si cei hraniti la biberon, incidenta bolilor este mai ridicata la cei hraniti artificial. asta asa ca sa ma incurajez eu ca nu-i fac prea mult rau copilului, ca stiu ca nu ar trebui sa fumez nici daca nu as alapta.
eu mananccam orice. stiu ca sunt alimente care baloneaza si le evit, desi se pare ca ama cam scapat de colici. nu beau acidulat deloc. mananc ciocolata, dar nu exagerat. ciorba, fructe, afumatura (care-i treaba cu afumatura???), rosii, cafea fara cofeina.
despre locul de intalnire as opta asa:
1) carol- mi se pare un parc aerisit, locuri de parcare.(2p)
2) tineretului- e cel mai aproape de autostrada, de unde vin eu (1p)
3) cismigiu- desi imi place f mult parcul, e totusi cam aglomerat, dar mai mult ar fi problema parcarii.(0p)
4) herastrau- tre sa strabat tot bucurestiul(0p)
5) gradina botanica- e o idee(1p)
eu vreau sa vin, insa voi vedea cand ii fac vaccinul. daca ajunge joi in farmacie si il fac joi sau vineri, nu m-as risca sa plec cu el la drum. daca ajunge luni, atunci vin sigur.
si david ma cam sperie cu kk. face de vreo 4 ori pe zi, dar f exploziv si f apos. si m-a murdarit intr-o zi si pe mine pe pantaloni in timp ce il alaptam. eu folosesc acum huggies. sunt mai bune decat pampers.
bb al meu a inceput sa vb f mult. spune "g", "c" si scoate tot felul de sunete guturale unele, si altele ca niste strigate. e simpatic tare. e innebunit dupa carusel. cum se opreste melodia si nu se mai invarte, cum urla. e fff zambaret dimineata, pe la 6. nu e tocmai o bucurie pt. mine, dar trecem peste de dragul lui.
pe mine m-a depasit cum si-a pus AMMA copilul in fasa. imi trebuie o schema ca sa pricep.
noi avem asa:
la o luna am luat 1.340 kg
la 2 luni am luat 1.375 kg
total: 5,655 kg pe 23.05.07
nimeni nu ma crede ca e bb de 2 luni. deci, fetele cu echipa de baschet, mai aveti un jucator in trupa.
parca mai vroiam sa mai palavragesc, dar nu mai stiu la ce ma gandeam... ma duc sa bag cornu-n perna.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
kmi78 spune:
o, lume noua, Andreea bine ai revenit! chiar ma gandeam ce mai faceti ; o primim si pe Rianna in grupul fotomodelelor , mai sunt bebei care mananca putin, si a mea la fel de la 120 a ajuns la 80 chiar si 60 si asta in reprize; ei ii trebuie ceai dupa lapte cred ca ii e sete de la el, dar oare e bine , ca dupa ce mananca putin il mai si dilueaza in stomac
Mersi Roxi de rasp, mereu la datorie nu stiu cum mai ai rabdare; un eferalgan i-ai pus lui Rares?in rest comprese cu apa la temp camerei, multa bafta la noapte!!!
sherbi spune:
ANDREEA, BINE AI VENIT!
ce sa zic mai fetelor? la domnisoare le sta bine mai finute, si nu uitati ca baietii au alt ritm de crestere decat fetele, asa ca e irelevant sa facem comparatii intre greutatile copiilor.
ROXANICI, am vazut o asemanare la bb-ii nostri. sau poate mai au si alti bb-i. au o carare ciudata in cap. o sa pun maine o poza cu freza lui david. e friki tare.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)