Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetele...vin si eu sa ma plang(k si asa imi vine sa urlu pana raman fara suflare)...dupa o zi minunata a venit noaptea in care nu prea am dormit...bb a fost scartait rau...vroia papa din ora in ora,l-a durut burta rau tare k se strangea si se scremea si se facea rosu mai rau ca un rac de ma si speria,a mai stat tati cu el ca s mai inchid si eu un ochi ca si asa ma durea stomacul si pe mine...apoi de la 5 jum la fel...urlete papa max 10 si alea agitate si somn putin...abia am reusit sa il pacalesc sa doarma o ora dar si aia cu treziri,intors pe partea cealalta si dat putin ceai....simt k ma prabusesc...mi se rupe sufletul cand il vad cat se chinuie,imi vine sa plang si eu si ma simt O MAMA DEZASTRUOASA!!!acum l-am trimis afar cu mamaia k eu nu mai pot sa imi mai tin lacrimile si park as vrea sa dorm macar o ora fara griji....

Mai fetele eu am senzatia ca ii dau cam mult ceai...cam cat se da la un bebelus de 17 zile???

imi cer scuze ca ma plang pe aici dar nu mai vreau sa ma mai vada nimeni asa....

Mady de Razvan Stefan 9.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata mamici !
Astazi la 8.30 am facut si noi trei luni! Si ce credeti?! ne-am gandit sa sarbatorim printr-o repriza urata de colici!!!!!!! Cred ca a vrut sa-si ia la revedere de la ei(Sper eu).Ma rog la Bunul Dumnezeu sa plece de la noi acesti musafiri nepoftiti din cauza carora a suferit micuta asta aproape seara de seara.M-am saturat sa-i vad ochii inlacrimati si fetisoara rosie de durere.Mi se pare nedrept sa sufere atat de mult la varsta lor si noi , parintii ,sa fim atat de neajutorati.
Imi pare rau ca nu am putut sa tin pasul cu voi.Nu vreau sa va suparati pe mine insa am observat ca daca o perioada nu am putut sa scriu ,foarte greu m-am putut reintegra.Pe undeva mi se pare normal desi chiar aveam nevoie de raspunsurile voastre! Macar un mesaj sa vad in care sa-mi spuna cineva ca nu stie. Am intrat in fiecare zi sa vad daca primesc un semn de la voi. Si....nimic! Atunci am apelat la mamicile de ianuarie -februarie si ...surpriza...chiar mi-au raspuns . As vrea sa cred ca poate nu ati avut rabdare sa cititi.Eu nu am stiut sa raspund la toate intrebarile puse de voi insa atunci cand am putut am facut-o. Nu pot sa generalizez insa am fost uimita sa constat ca exact mamicile care au problemute cu bebeii(deci se considera ca au cel mai putin timp liber)mi-au raspuns. Chiar as vrea sa-i multumesc TZunei! Nu vreau sa ma judecati aspru insa asta simt.Poate gresesc insa am vrut sa fiu sincera cu voi si sa va spun ce simt.
Am ramas uimita sa citesc comentariile despre dorinta sau refuzul de a alapta.Este foarte adevarat ca aici fiecare are dreptul sa isi spuna parerea.Cred insa ca inainte de a face niste acuzatii sa te gandesti si la urmarile lor.Pentru cineva care deja sufera cumplit ca nu mai are lapte un astfel de mesaj citit doare rau.Eu alaptez inca insa va spun sincer ca am plans dupa ce am citit mesajul Absolutei(sper ca nu o confund)Am trecut si eu o zi prin durerea asta.Ana nu sugea si plangea si am fost nevoita(la indicatiile pediatrei) sa-i dau lapte praf.Il faceam si plangeam.Marea mea bafta a fost ca nu a vrut biberonul.Nu laptele meu era de vina.Eu aveam.Nici acum nu stiu cauza.Dar...sincer va spun ca a fost cumplit momentul.
M-am gandit mult pana sa va scriu mesajul acesta.De ce? Pentru zic eu un pic va cunosc si ma astept la replici dure.Tocmai de aceea nu va voi mai deranja cu nici un fel de intrebare.Va voi citi din umbra si voi pastra legatura doar cu cele care au stiut mereu sa-mi fie aproape.

Special pentru Tzuna-imi pare nespus de rau ca ai intampinat atatea greutati cu Maria insa vreau sa te felicit pentru taria,rabdarea si delicatetea cu care ai reusit mereu sa depasesti momentele grele.Sunt sigura ca ai o fata minunata,agera si plina de viata.Cu alte cuvinte un copil cu multa personalitate.As vrea sa am norocul ca atunci cand Ana va trebui sa se duca la gradinita ;scoala sa aibe parte de o invatatoare ca tine.Ai fost mereu sincera si cu toate ca timpul tau este foarte pretios mi-ai raspuns si chiar m-ai incurajat.De fapt citind ceea ce scriai ma dojeneam singura spunandu-mi"Prin ce trece fata asta si tu te vaiti"M-ai incurajat de multe ori fara sa vreai sa faci asta.Ai toata admiratia mea!
Pentru elpower- desi as vrea sa pastram legatura vreau sa-ti multumesc pentru rabdarea care ai avut-o cu mine.Am citit cu mult drag mesajele de la tine care au fost emotionante si nu o data m-au facut sa plang.Esti o mamica minunata si iti admir rabdarea .

Gata ! Este ultima data cand va mai impui capul cu prostiile mele.Va doresc multa sanatate ,bebei veseli si mancaciosi si multa liniste!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Mady, scumpa de tine! Nu dispera. E mititel si de-aia face asa. Stai sa vezi ca trece si perioada asta si nu va mai plange asa si tu o sa te linistesti. Peste vreo 2 saptamani va avea alt ritm. Acum il doare burtica, micu de el, ca sistemul lui digestiv trebuie sa se adapteze. Hai, curaj! Si eu am trecut prin astfel de sentimente. Toate de fapt cred ca am trecut! Dar acum e altceva, chiar daca mai scartaie cateodata. Nici tu nu ai avut inca timp sa-ti revii dupa nastere si asta te deprima.

E cam micut ptr ceai. Ar fi mai bine fara dar daca tot ii dai, da-i putin de tot max 30 ml.

Raluca si Luca 8 aprilie 2007

foto Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

loradin, nu cred ca trebuie sa fii asa suparata. Cred ca fiecareia ni s-a intamplat macar o data sa nu ni se raspunda la o intrebare. Mie, mai la inceput, mi s-a intamplat. A fost o perioada in care m-am suparat si n-am mai scris desi citeam zilnic. Am realizat apoi ca apar mereu alte si alte subiecte, fiecare isi spune parerea sau durerea si trebuie sa tin pasul ca imi e mult mai rau singura. Cred ca nu trebuie sa judecam asa aspru. Hai, nu fii suparata!

Ai o bebitza tare dulce si frumoasa!

Raluca si Luca 8 aprilie 2007

foto Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

loradin hai nu mai fi suparata, cred ca fiecareia i s-a intamplat cel putin o data sa nu primeasca raspuns, sau sa mai piarda sirul. dar sa te superi chiar asa de tare incat sa vrei sa ne parasesti ... .

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez-20 mai 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Loradin si eu zic sa nu te superi asa tare pe noi.
Si eu simt la fel, cu cat nu intru pe forum cu atat imi vine mai greu sa ma reintegrez cand revin (si de aia scriu asa des ).
Poate ca nu ti-ai gasit sprijinul aici pe cat te asteptai, asta e neplacut ptr noi sa auzim dar la fel este si adevarat. Eu una incerc sa incurajez pe toata lumea atat cat pot. Nu imi permit sa dau sfaturi intotdeauna ptr ca se stie ca fiecare e cu parerea lui si cu invataturile lui.
De multe ori sunt intrebari ptr care as avea un raspuns, dar nu raspund ori ptr ca stiu ca e un subiect controversat ori ptr ca e doar parerea mea si cred eu ca asa e bine desi e cam contrar tuturor celor spuse pe aici. Mi-ar parea rau sa ne parasesti, dar iti respect decizia.

La Multi Ani Karla32!!!!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mady, impresia ca sunt o mama dezastruoasa am avut si eu chiar din primele zile. Stai linistita, incearca sa dormi cand poti si cat mai mult posibil, ai rabdare cu Razvanel si o sa vezi ca se limpezesc lucrurile. E greu la inceput, dar cu rabdare se trece marea. Si acu imi aduc aminte cum ma ruga mama mea sa am rabdare, sa am rabdare, sa nu ma supar pe el, sa fiu calma si intelegatoare ca e doar un sufletel mic care nici el nu stie ce vrea.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

multumesc mami_2007si roxaniciptr urari!

foto Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Loradin, iti multumesc pt aprecierile tale si eu cred ca fiecare dintre noi e o mamica minunata pt puiul ei. Imi pare rau ca nu ti-am raspuns, dar chiar am vrut. Insa dupa ce am citit 7-8 pagini, cand am cautat mesajul tau nu l-am mai gasit si uitasem ce intrebasei. Imi pare sincer rau. Sa stii ca si la mine au fost zile in care asteptam raspuns de la fete si vedeam cum se umple pagina si nimeni nu raspunde, insa asta vine si din faptul ca, scriind mesaje mai lungi, pana sa apuc eu sa-l postez, fetele scriu deja dupa mine si poate trece neobservat. Se mai intampla. De fapt, tot editand mesajele, ca si acum.

Diana sa stii ca vaccinul acela la aproximativ 6 saptamani trebuie sa faca puroi. Nu stiu daca trebuie sa-l storci tu de acolo, dar la noi a iesit la baita si am tinut eu un pic apasat sa iasa tot. A fost asa ca o masa compacta de puroi galben putin mai taricel, adica nu ca dintr-un cos ci adunat. Nu stiu cum altfel sa explic. Asta ar fi indicat sa se intample cu vaccinul ala. Dar eu cred ca poate trece neobservat daca se imprastie pe hainute. Mie mi-a zis matusa mea pe la vreo trei saptamani ale fetei ca asa ar trebui sa se intample, ca din partea pediatrei....

Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Karla32

ioanaradu, elpower: multumesc, nici pe Alex nu pare sa-l doara.

loradin: esti si una dintre primele mamici din grupul nostru, asa incat marea majoritate dintre noi inca nu trecusera prin experientele tale. Eu personal m-am bucurat ca sunt printre ultimele, incat am reusit sa mai "prind" din problemele mamicilor mai "avansate"... in grupul celalalt esti printre ultimele mamici... sper ca intelegi la ce ma refer. N-as vrea sa te superi pe noi, incepem si noi sa prindem experienta . Si da, nici eu nu am primit raspuns la toate intrebarile, asta e... Una peste alta, sper sa fi fost ultima repriza de colici, si sa nu mai aveti treaba cu ei niciodata

mady: mie doctorita mi-a spus ca pot sa ii dau 5 ml ceai per kg de corp, ca si cum ar fi medicament... acuma am ajuns la 4,4 kg, deci avem dreptul la 22ml

Legat de scutece: eu am fost foarte dezamagita de Pampers 2 (atat de forma cat si de continut), asa incat am trecut la Happy 1, care sunt marisoare, dar cumva il invelesc sa-i vina bine, sa vedem cum e cu astea... cu Pampers 2 a reusit sa se irite pe fundulet, cu tot bepanthen-ul si cu toate pudrele pe care le detin Daca nici astea n-or fi ok, trecem si la Huggies...

gabdyd: voinica fata ai al meu de pe burtica intoarce numai fundicul si picioarele, ca inca nu si-a dat seama ca trebuie sa impinga si din manuta in acelasi timp cu genunchiul de pe spate se intoarce intr-o parte, si de pe o parte pe spate...

Diana de Alex (23.04.07)

Mergi la inceput