Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 8
lavyada spune:
Ralumat poti comanda ce vrei tu, azi facem cinste. Avem tot ce va pofteste sufletelul, chiar si clatite, caci de o saptamana tot asa manca.
doradora spune:
eu nu mai fac fata -psihic- la atatea vase de spalat. asa ca m-am sucarit si am pus in functiune razatoarea de sticla. eu, adepta tehnologiei, care pana acum striga sus si tare ca daca tot face robotul de bucatarie, nu are rost sa ma deranjez, la ora asta recunosc ca e ceva mai simplu cu razatoarea mea de acum 100 de ani. nici nu stiam ca mai exista, dar uite-o bine merci in bucataria mea.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Lorym spune:
Felicitari Donia pt. dintisor!
Crickett si la mine a cazut din pat acum vreo luna cred si e k. Se intimpla; totul e sa avem grija sa nu se mai intimple!
Miro eu patesc asta de aprox .3 sapt numai ca face asa cam toata noaptea iar la 5.30 e fresh!Sunt efectiv epuizata . Visul meu cel mai mare de 6 lnui jumate e sa dorm 4 ore fara sa ma trezeasca nimeni! Iar cu fructele la borcan la fel , vad ca le accpeta pe astea iar ce-i facut de mine vomita!
Cred ca ai revenit ca ai vazut ca am inceput si eu sa scriu!
Ktrinel as dormi si eu cu ea in patul mare ca vad ca ii prieste dar de cind mi-a cazut din pat, desi era baricadata , nu mai imi tb.Felicitari pt. ridicatul in funduletz. Eo scumpa in gradina!
Fetelor va rog mult sa-mi raspundeti si mie la intrebari. Vreau si cantitati: cit sa pun la fiert: jumate de morcov, un sfert, unul intreg;cit pastirnac si celelalte legume?
Astazi mergem si noi la vaccin, sper sa nu-mi faca febra ca nu mi-a facut pina acum. Iar apoi de la vaccin mergem sa ne luam masina de la reprezentanta.Stiit ca v-am zis simbata ca mi s-a ars masina de spalat. Ei chiar nu s-a mai putut face nimic desi avea doar vreo 3 ani si a tb. sa cumparam alta; ca amspalat la mine intr-o seara lucrurile riannei.Iar ieri cind au adus astia masina de spalat dupa 10 min ne-au sunat si de la reprezentanta ca ajuns masina in tara si sa venim sa o luam.Astazi avem program de vaccin si de inspectat masina.
ANDRADA-IOANA
ANA-JULIA
DAVID-IONUT
poze Rianna
Lorym spune:
Chris 80 la fel am facut: mi-am luat n roboti si storcatoare dar ieri am cumparat si eu razatoare de sticla sa nu mai stau la spalat roboti!
Cind am cautat masina de spalat rufe am ochit si masina de spalat vase ca eu am o problema mare cu descintatul vaselor.
poze Rianna
OanaCat spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
mamici de fete/mamici de baieti . asta va propun eu sa discutam ca tema (maine , banuiesc, ca azi e deja maine )ce ziceti de legaturile fiica-tata si fiu-mama care se vor instala mai incolo...cum credeti ca se simte cealalta parte, daca credeti sau nu in asta? eu ca fiica, nu imi dau seama prea bine daca il preferam tata mai mult decat pe mama, maica-mea zice ca da. Freud zice a e normal sa iubeasca mai mult pe cel de sex opus.
voi ce ziceti?
Eu cred ca este adevarat ca un copil are o relatie mai speciala parintele de sex opus.Mi-a spus mama ca si eu il preferam mai mult pe tata.
Nu stiu cum m-as simti in situatia asta.Sincer nici nu m-am gandit.
Mi-ai dat tema de gandire.
Sa-ti povestesc o faza de acum cateva zile
Nicole era in brate la mama si am chemat-o la mine(am uitat sa va spun ca intinde manutele cand cineva o cheama)si nu a vrut sa vina la mine dar cand tati a chemat-o a intins imediat manutele sa o ia in brate.In momentul ala m-am simtit putin exclusa, dar mi-a trecut repede.
Poze Nicole
Nicole Oana Cat
flisa spune:
Buna dimineata, fetelor! De fapt e doar salutul ca pt mine nu e buna deloc. M-am obisnuit ca Rares sa doarma toata noaptea si pe la 0400 s-a trezit si vroia sa se joace si pana la 0630 nu a mai adormit. Parca sunt zombie si asa era si tati cand a plecat dimineata la birou. Acum fac supica si branzica calcica si stupoare nu mai am pere asa ca ii voi da branzica dupa amiaza.
Lorym, eu pun la supica un morcov intreg, un pastarnac, o radacina de patrunjel, putina telina,dovlecel, 1/4 de ardei rosu, un cartof mai micut si cateodata ii puneam si 1/2 de rosie dar acum am scos-o. Carnea o fierb separat iar dr pediatra mi-a zis sa introduc si galbenusul pentru aportul de fier, asa ca ne-am conformat. Chiar daca nu i le mixez pe toate macar supa are un aport de vitamine considerabil.
chris80, eu sunt fericita in ceea ce priveste spalatul vaselor ca de cand s-a nascut bebe sotul nu mai mananca acasa (la pranz) si m-a scutit si de gatit si de spalat vase. E super!
Pupici ca abia acum s-a trezit bebe!
Rares
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by porumbita80
Buna fetelor
Lavyada uite ca mai facut sa trec din nou pe acele amintiri care ma face din om neom, te inteleg perfect prin ce ati trecut noi am avut o experienta la fel in 2004 noimbrie pe 24 nu pot uita data asta, plang de ma sparg de cand am citit postarea ta si vad ca mai sunt ca mine, fetelor va zic ca este ceva ingrozitor de dureros se rupe bucatica din tine, nimic nu se compoara cu durerea sa-ti vezi copilu mort. Noi maine mergem la parintii mei unde este impormantata fata noastra eu si asa am dureri in suflet dar dupa postarea Lavyadei nu mai pot face nimic si am de facut o mie de bagaje ca mergem pe mai multe zile plus facem si botezul lui Mario si stau si plang nu ma pot linisti.Lavyada eu sunt sigura ca surioara Adei o supravegheaza de acolo unde este ea, la fel cum face printesa mea care are mereu grija de Mario, fapt dovedit pina acum nu am nici o problema cat de mica cu el Dumnezeu mea luat-o dar ma rasplatit daruindu-l pe Mario.Tot ce este dureros te face mai puternic.
Bambo cum se simte Antonia?
Miro bine te-ai intors printre noi nea lipsit postarile tale
Eu branza calcica o fac asa la 250 ml lapte pun 2 pastile calciu care inainte le dizolv in apa laptele cand aproape e gata fiert torn amestecul asta si dau focul mic si in cateva min. e gata si bine .
O sa-mi lipsiti plec maine si ne intoarcem luni, duminica il botezam pe Mario
MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
Porumbita imi pare tare rau de tine, de fapt
ma intristez ori de cate ori aud asemenea povesti dureroase. Sa dea DD ca Mario sa fie bine, sanatos si tie multi .
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
ruxandra_sb spune:
pt sarbatoriti, pt mergatori/statatori in 4 labe, dintzosi proaspeti si alte realizari.
Cu branza de vaci. Da, este adevarat ca face parte din traditia romaneasca. Tb sa acceptam ca fiecare zona geografica are particularitatile sale de diversificare. Apropo, subiect interesant aici
Deci la fel cum pediatrii americani o dau inainte cu cereale, da cereale la greu,.. asa-i moda la noi cu branza de vaci. La repezeala am gasit asta:
Branza de vaci este o sursa importanta de proteine usor asimilabile, calciu, fosfor, vitamine din complexul B.
Mai multe www.pravaliata.ro/lapte.htm" target="_blank">aici. Iar despre importanta raportului corect calciu-fosfor => www.pravaliata.ro/alimentatiacopiilor.htm" target="_blank">aici
Iar de ce se poate da la bb branza preparata din lapte de vaca si NU si lapte de vaca => eu stiu ca acea proteina buclucasa sufera transformari prin fierbere si transformarea in branza:
Laptele de vaca contine foarte multe grasimi si proteina numita caseina, pe care organismul uman cu mare greutate o poate digera complet. Este de preferat sa beti laptele fiert, fiindca prin fierbere se descompun moleculele mari nedigerabile.
Nu stiu daca este indispensabila, dar Matei a crescut bine si frumos cu branza de vaci, recuperand serios din rahitism, anemie, distrofie.. asa ca nu vad de ce nu i-as da si lui Grigore.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
carla2005 spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!!!!
Eu ieri dupa ce am stat gatita 3 ore sa se trezeasca goanga sa mergem la kef, m-am schimbat in blugi mi-am luat un tricou si asa am plecat ca deja obosisem de stat teapana! A fost super pun poze mai tarziu...ca acum trebuie sa fac supa dar si forumul e bun in loc de supa!!
Avem si noi un dintisor....goanga a fost super cuminte cand i-a iesit...nici nu stiu cand a aparut, nu tu maraieli, nu febra, nu kk moale nimic, cand s-a trezit alarteieri radea cu gura pana la ureki si i se vedea un dintisor!!!
Despre rahitism eu am zis ca e posibil sa aibe copilul asa ceva daca dintii nu ies in ordinea care trebuie-ca ies mai tarziu asta nu e o problema unora la iese dupa un an primul dinte- iar informatia asta o am de la nasa mea care stiu ca s-a agitat toata ca nu-i ieseau dintii in ordine...deci nu e o parere prea avizata (adica medic pediatru, dentist etc)!! Deci fara panica!!
Centrala aia din Cecenia a mai bubuit o data si vara trecuta cand eram eu gravida de nu m-am mai dus la mare de frica....deci...eu nu cred!!
Revin ca se aude goanga!!
AAA stam singurica in fundulet, chiar ne ridicam singura, reusim sa ne deplasam in [patru labe dar mai mult cu spatele...si cam atat deocamdata!!! Paa
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Nu uitati de ANAMEA detalii pe mailul comun!
Dorsilia spune:
ciao!
raportam ca de ieri fata mea are probleme cu somnul, adica din superdormitoare cum o stiam, ieri de la 9 a.m la 6 p.m n-a dormit decat o ora in 2 reprize, in rest maraiala daca nu era in brate. A mai dormit de la 7 pm la 9 pm si apoi abia la 1 dimineata iar a adormit. Azi la 8 cine a facut ochi? tot ea. eu sunt carpita de somn iar ea maraie de zor si roade suzeta la inel. de mancat a mancat doar lapte, legumele nu le-a vrut, fructele nu. Nu stiu ce are de e asa de agitata, pare obosita, isi freaca ochii dar nu adoarme