Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
Donia spune:
quote:
Originally posted by Laura13
[quote]Originally posted by Laura13
acum ? mare mare ... va rog nu ocoliti: masa de la 18... ce fac cu ea. mie mi-a spus pediatra ca branza calcica trebuie data la masa de la 18 pt ca e fff satioasa si daca se da dimineata exista riscul sa nu mai pape bebe la pranz. asa ca.... trebuie inlocuita si masa de la 18? cu ce? dani papa acum san si dupa aceea ii mai dau 2 masuri de cereale. si daca ma apuc sa inlocuiesc... ii dau branza cu ce? tot cu fructe? nu sunt prea multe fructe? si dim si seara? banana noi nu avem voie din cauza dermatitei... deci? va rog sa imi dati un sfat!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dar nu inteleg de ce e musai sa inlocuiesti? Eu as merge cu cerealele pana la doza maxima si as da lapte de san completare. Zic si eu ca Diana, e pacat sa ii dai branza in loc de san.
Sau incearca putin branza in fructele de dimineata si urmareste tu daca ii strica apetitul pentru masa de pranz. Ca parerea pediatrei e una, iar copilul tau poate are alta parere
Edit Sau poti sa-i dai invers, fructe si branza la 18 si cereale+san dimineata.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor...nu am timp sa va scriu...Mark e super agitat...vrea numai in brate...!
Ma mira ca la vaccin nu a facut urat...am stat vreo 20 minute pana s-a obisnuit cu locul...apoi l-a masurat peste tot...avem 9 kg si 71 de cm...fontanela e bine...!
A plans un pic dupa care radea de nu mai putea...dupa ce am sosit acasa a inceput scandalul..acum ba e la mine-n brate...ba la Marius...!Sper sa nu faca febra la noapte!
Multumim celor care s-au gandit la noi si ne-au tinut pumnii...
Teutz,A_deju,Donia...multumesc pentru raspunsurile referitoare la operatie!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by Laura13quote:
Originally posted by Laura13
acum ? mare mare ... va rog nu ocoliti: masa de la 18... ce fac cu ea. mie mi-a spus pediatra ca branza calcica trebuie data la masa de la 18 pt ca e fff satioasa si daca se da dimineata exista riscul sa nu mai pape bebe la pranz. asa ca.... trebuie inlocuita si masa de la 18? cu ce? dani papa acum san si dupa aceea ii mai dau 2 masuri de cereale. si daca ma apuc sa inlocuiesc... ii dau branza cu ce? tot cu fructe? nu sunt prea multe fructe? si dim si seara? banana noi nu avem voie din cauza dermatitei... deci? va rog sa imi dati un sfat!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
pls!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Mai, mie nu mi-a zis asta. Ci doar sa-i pun in fructe. Si ii pun. Combinatii: mar cu para si branza, mar cu caisa sau piersica de la borcanel si branza, se da in vant dupa combinatia caisa de la borcanel cu branza, fara mar. Asta e la ora 10, iar la 14 mananca "cu simt de raspundere" vreo 160-180 ml piure de legume. Asa ca...incearca. A, si, in caz ca nu ti-a zis....baga-o la blender. Pe mine ma salveaza de multe ori branzica, pentru ca uit
sa scot fructele din frigider. Si atunci pun fructele reci in blender, iar peste, branzica fierbinte. Si iese o crema fina si buna, si la temperatura adecvata. Am incercat sa maruntesc branza cu furculita si sa o amestec cu fructele, dar tot ramane "bulgarasi". De fapt, datorita necesitatii de a blendui branzica am descoperit ca merg merele foarte bine la blender si nu mai trebuie sa folosesc razatoarea de sticla.Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a sasea
Laura13 spune:
fetelor... mai spuneti o rugaciune.. pt Rianna de Lorym... sunt la spital la urgenta, nu stiu exact ce s-a intamplat, m-a sunat loredana plangand in hohote, fata plangea si ea o auzeam, am inteles ca in decurs de cateva min i-au aparut niste pete ff urate pe tot corpul... offf Doamne ajuta sa fie totul bine!!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Ralumat spune:
Doamne.....
sa fie bine Rianna. Laura, sa ne tii la curent. Na, ca acum nu mai dorm toata noaptea. Oare ce sa fie, vreo alergie?
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
Ralumat spune:
Stai ca mi-am amintit. Au fost la vaccin azi. Doamne, ce reactie poate fi asta? Offffff.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
deeaA spune:
Buna sera fetelor!Mi-a fost dor de voi!
eu sunt f.suparici pt.ca baiatul meu a facut diaree de la sucul de mere,am ajuns cu el la urgente la spit.Grigore Alexandrescu,unde mi s-a zis sa-i fac regim numai cu supa de morcov si urla baiatul de foame si ca nu vrea bibe de mi se rupea sufletul...apoi de la atat morcov a facut baiatul caca tare de si-a facut o fisura la fundulet,iar de cate ori face caca se uita cu ochii plini de lacrimi la mine de parca zice de ce nu fac ceva sa-i treaca si mi se rupe sufletul...apoi mi-a mai si racit ne-a dat Sumetrolim pe care de cate ori i l-am dat imi vomita si ultima picatura de lapte pe care ma chinui sa i-o dau cu bibe(nu-l vrea de nici un fel)si uite asa nu pot sa mai fac nimic in afara sa-l iau in brate sa-l impac ..ba de foame, ba de usturime ..i-am dat lapte cu lingurita dar mananca cel mult 20 de ml,iar de la bibe doar 100 ml de 2 ori pe zi....si uite asa a slabit baitul meu vreo 270 g in cateva zile(dupa ce ca nu aveam decat 6.780 kg)...offffffff,hai ca v-am plictisit cu problemele mele...dar de aia sunteti voi aici(cele care ma citesc)
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006http://pg.photos.yahoo.com/ph/boccinn/detail?.dir=64b5scd&.dnm=1421scd.jpg&.src=ph
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by deeaA
Buna sera fetelor!Mi-a fost dor de voi!
eu sunt f.suparici pt.ca baiatul meu a facut diaree de la sucul de mere,am ajuns cu el la urgente la spit.Grigore Alexandrescu,unde mi s-a zis sa-i fac regim numai cu supa de morcov si urla baiatul de foame si ca nu vrea bibe de mi se rupea sufletul...apoi de la atat morcov a facut baiatul caca tare de si-a facut o fisura la fundulet,iar de cate ori face caca se uita cu ochii plini de lacrimi la mine de parca zice de ce nu fac ceva sa-i treaca si mi se rupe sufletul...apoi mi-a mai si racit ne-a dat Sumetrolim pe care de cate ori i l-am dat imi vomita si ultima picatura de lapte pe care ma chinui sa i-o dau cu bibe(nu-l vrea de nici un fel)si uite asa nu pot sa mai fac nimic in afara sa-l iau in brate sa-l impac ..ba de foame, ba de usturime ..i-am dat lapte cu lingurita dar mananca cel mult 20 de ml,iar de la bibe doar 100 ml de 2 ori pe zi....si uite asa a slabit baitul meu vreo 270 g in cateva zile(dupa ce ca nu aveam decat 6.780 kg)...offffffff,hai ca v-am plictisit cu problemele mele...dar de aia sunteti voi aici(cele care ma citesc)
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006http://pg.photos.yahoo.com/ph/boccinn/detail?.dir=64b5scd&.dnm=1421scd.jpg&.src=ph
Offf, incep sa cred pe o prietena care imi zicea ca la Alexandrescu sunt numai rezidenti care fac practica pe copiii nostri . Bietul Davidut....fisura anala, doare cumpliiiit! Totusi, eu zic sa te bucuri ca face. Unii copii, de teama durerii, se abtina sa mai faca. Lasa ca recuperati voi greutatea, e firesc sa manance mai putin cateva zile, doar e in convalescenta.
Editez, ca sunt prea suparata. Pai oare nu puteau sa-i dea un pic de smecta sau altceva, si apoi recomandari sa bea si cate putina supa de morcov? Zic si eu.....dar nu am 6 ani de coate tocite la medicina.
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)luna a sasea
Ktrinel spune:
lorym, suntem alaturi de tine.laura, tine-ne la curent.
deea, off, si voi cu probleme...multa sanatate!
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
sbogdana spune:
Donia, deci am nimerit cat de cat
, cred ca stiu refrenul de care zici tu..
Vad ca se discuta despre branzica, probabil la un moment o sa introducem si noi, dar mai e pana atunci ca merge greu de tot diversificarea, maine imi vine sa fac o pauza sa vad cum reactioneaza, ca prea a tipat zilele astea. aici pe lista mea apare branza dupa luna 6, branza gen Philadelphia natural.
Habar n-aveam ca detergentul de vase e interzis. Cu ce spalati oalele in care faceti mancarea bebeilor? Pana acum linguritele ei i le spalam cu apa si sapun lichid de-al ei, dar la castronel, blender, cutite si oale am spalat si cu detergent de vase, palmolive. ce idiot mom sunt
,bine ca avem doar o saptamana de cand am inceput, o sa-i folosesc sapunul ei de acum incolo la orice folosesc pentru ea.
Bogdana &
Tahfeem Zara(16 nov 2006)