Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Offffffffff,am uitat ce era mai important....multumesc tuturor fetelor pt.urarile de L.M.A ,multi de la mine si bolnaviorul Davidutz care a facut azi 5 luni,mancal-ar mama pe el de puiut,si urez si eu un mare tuturor sarbatoritilor de azi si celor care au mai pus cate o lunisoara in buchetul vietii in lipsa mea!!
DANTZ ,chiar nu mi-a mai ars de scris cu puiul meu bolnavior!!
DESIREE sper sa ne intalnim si noi odata in parc si cu restul celorlalte fete,please spuneti-mi cand mergeti maine de ex.sa vin si eu..promit

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006http://pg.photos.yahoo.com/ph/boccinn/detail?.dir=64b5scd&.dnm=1421scd.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Lorym, Doamne ajuta sa nu fie nimic grav si sa se refaca repede

Deea, insanatosire grabnica puiutului tau

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Ce oarba sunt, m-am uitat in lista dar nu am vazut ca si David de DeeaA e sarbatorit azi..cu un pic de intarziere

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

de la urgente au trimis-o la infectioase, daca nu se rezolva nimic acolo sa se intoarca la urgente sa le interneze. ca la tampiti in iasul asta!
editez: se pare ca e de la vaccin, desi i-a facut hexa (parca), oricum nu l-a facut pe cel de la stat
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

haideti, mai, bebei mititei, nu mai fiti bolnaviori! uite niste sa va faceti bine!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by Laura13

fetelor... mai spuneti o rugaciune.. pt Rianna de Lorym... sunt la spital la urgenta, nu stiu exact ce s-a intamplat, m-a sunat loredana plangand in hohote, fata plangea si ea o auzeam, am inteles ca in decurs de cateva min i-au aparut niste pete ff urate pe tot corpul... offf Doamne ajuta sa fie totul bine!!!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Suntem alaturi de ea, dar oare sa fie de la vaccin? si noi am facut vaccinul azi, sper sa fie bine. Rianna sa dea DD sa te faci bine cat mai repede. Asteptam vesti.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Lorym, sunt alaturi de tine si ma rog pentru ca Rianna sa fie bine! ...
DeeA, daca David e constipat in continuare da-i Lactuloza sau Debridat...sau poate poti regla din alimentatie! Multa sanatate!
Bebinuta, vazut poze...ce bine seamana Ada cu tati!!!!! Mai, ma enervezi ce slaba esti...ia sa nu mai apari tu in poze pana nu slabesc si eu, 'ntzeles?...
Donia, intrebai cati dinti avem in dotare! Pai cati s-avem...tot ala unu, iesit de vreo trei saptamani! ...vad ca no. 2 nu se grabeste sa iasa!
Laura13, si eu zic sa-ncerci branzica la masa de fructe de dimineata...noi asa vom face! Vezi cum reactioneaza!
Alex, cezariana nu ma doare la schimbarea vremii, dar MA DOARE din cand in cand...nu stiu motivul...ma doare asa, pe la colturi, cum spunea si A_deju, parca ma arde...A_deju, e normal sa nu simti nimic pe operatie inca datorita sectionarii nervilor! ...ceva explicatie de genul asta mi-a dat un medic cand eram in spital si a venit la vizita ca l-am intrebat acelasi lucru!
Sterilizarea o practic inca pentru biberon si suzeta, insa lingurita si alte vase pentru bb le voi spala cu Pur, la fel cum am facut si pana acuma cu biberonul inainte de a-l pune la sterilizat...asaaa. oare ce mai era???? nu-mi amintesc, asa ca va spun noapte buna!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

acu' sa va spun de Dani... care a facut vaccinul de la stat si a facut febra 39. am plecat 1h la dentist, i-am lasat toate indicatiile posibile lui florin, mai putin sa ii una lui Dani supozitor, cand am ajuns eu avea deja 39. am incercat sa ii dau fenobarbital seara la culcare, nu am putut de tare ce plangea, i-am dat sa suga de la un san, s-a linistit, am incercat sa ii dau fenobarbitalul in ceai (el credea ca e tot lapte), l-a scuipat pe tot, nu mai vroiam dupa aceea nici sa suga. cu greu l-am pus la san, acum doarme, multumesc lui Dumnezeu. ii mai scazuse febra.... asa cat am putut sa simt cand am pus mana pe el.
deea Doamne ce ati patit si voi..... ma rog la DD sa fie bine David!
va pup, ma duc sa ma culc ca sunt distrusa.... daca mai primesc vreo veste de la Lorym va tin la curent!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Vai,Dumnezeule! ma pt.micuta RIANNA,da-i Doamne sa nu fie nimic rau si sa-i treaca repede!
RALUMAT ,pai i-au dat si smecta si supa de morcov cat poate el sa bea si saracul a tot baut de foame...iti dai seama de la suc si de la smecta...el n-a facut niciodata tare,mor de mila lui cand face kaki si mersi pt incurajari,dar la cat lapte bea ma indoiesc sa luam noi asa repede in greutate.
KTRINEL multi

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006http://pg.photos.yahoo.com/ph/boccinn/detail?.dir=64b5scd&.dnm=1421scd.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Multumim pentru urari fetelor si sper ca v-ati simtit bine astazi, mancare si bautura a fost din plin, nu-i asa?
Pupam si noi toti sarbatoritii si multe flori de la noi pentru voi .
Lorym iti tinem pumnii si speram sa nu fie nimic grav.
Acum va lasam, sunt foarte obosita, Ada a mancat si a adormit.
Am uitat sa va spun, prietena mea cea mai buna si moasa Adei este gravida, dupa ce anul trecut a facut un avort deoarece la analize i-a iesit ca are toxoplasmoza. Dupa lungi investigatii a descoperit insa ca rezultatul era fals pozitiv si a facut degeaba avortul. Acum trei luni de zile mama ei a murit, la o luna a ramas gravida, iar acum tatal ei este in spital la bucuresti face dializa. Dar stiti ce e tragic, desi reactiooneaza bine la tratament nu vrea sa mai faca dializa, vrea sa moara. O suna meru si-i spune ca vrea sa moara, si sa-l inmormanteze. Ea e terminata, nu stie ce sa mai faca, ii este frica sa nu piarda iar copilul, nu stie ce sa mai faca cu tatal ei care se pare ca are o depresie severa. Maine ne intalnim ca s-o mai incurajez un pic.
Noapte buna si cat mai linistita la toata lumea.

Mergi la inceput