Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006
- fructe: (in intervalul 6-10 luni) mar, suc de portocale , pere, caise, piersici, pepene galben, mango, banana aici n-am priceput care fructe se pot introduce de la 6 luni, care mai incolo, ma rog..traiasca unicef!

Mie ieri mi-a spus pediatrul ca virgula copilul trebuie obisnuit prima data cu fructele autohtone, in nici un caz cu kiwi mango avocado si alte chestii tropicale...alea sa le lasam dupa un an...
Cu pepene si capsuni se poate incerca dar dupa 7-8 luni...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by Mirona

...ii fac papa pe mai multe zile - fierb la greu o pasez apoi in paharele de plastic pun pireul blenduit, notez continutul si pun la congelator Mi se pare mult mai lejer asa...

La mine lasa multa zeama cand descongelez... si la tine ?
Si daca da, ce faci cu zeama aia o amesteci cu continutul? O arunci ? Asa nu-mi place zámálaul ala ...parca-i spalatura...
Alta intrebare: folosesti microundele pt descongelat ? Frigiderul ? Zicese ca nu-i voie sa descongelam la aer liber din cauza bacteriilor, dar nici undele de la micro nu-s indicatecel mai bun e frigiderul, dar atunci e nevoie de cel putin 8-10 ore de descongelare...e ?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Dbunny - zeama de care vb este tot parte integranta din pireul facut de tine. Tu nu inmoi cu nimic acel pireu? Eu pun si putin din zeama in care au fiert legumele - strecurata in prealabil. Deci cand dezghet - scot dis de morning un paharel de la congelator si il las la frigider. Iesim la plimbarica si mai intram in casa pe la ora 11-12. Atunci scot din frigi paharelul si il pun la incalzit. Paharul de plastic intr-o ceasca portelan plina cu apa - ceasca in alta oala cu apa si astfel pusa pe plita la incalzit. Cand continutul este dezghetat si poate fi amestecat, il torn intr-un castronel de-al fetei si il mai tin pe baia de aburi pana e la temperatura optima de a fi servit.
Cam asa fac eu.

!!! ai mare grija cu fructele cu seminte (gen - capsuni) - sunt alergene !!!

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare pentru printesele Andrada Ioana de Lavyada si Ana Julia de Ktrinel si pentru flacaul David Ionut de DeeaA!

Ktrinel, felicitari pentru stat in fundic!
Carla, felicitari si voua pentru dintisor, stat in fundulet si in patru labute! Vazut pozici cu frumoasa printesa pe un cal alb!
A-deju, sa stapaniti sanatosi carutul smecher!

Eu nu am sterilizat niciodata castronelele si linguritele, doar le-am spalat foarte bine. Sterilizez insa biberoanele, nu stiu inca pana cand.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Superb. Rumegam rumegam ca spatiu nu prea mai e la noi. E atat de vesel. Sa ne spui daca e practic. Multumesc. Stii tu inima cere..constiinta nu si nu.

quote:
Originally posted by a_deju

asta e ce am gasit, ca la chicco punct it au doar un model pe rosu.. www.ebabycom.it/product_info.php?cPath=65_78_87&products_id=2129" target="_blank">aici merge marita poza

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

da, a raspuns si mirona deja.. dupa dezghetat ramane zeama, dar zeama e de fapt aia pe care am pus-o din supa. eu scot castronelul de seara, las la frigider pana la pranz, mai bag o data blenderul in amestec, apoi bag 10 sec la microunde. asta cu microundele nocive au ba, e tot din capitolul discutabile.. unii zic ca trateaza canceru', altii ca il provoaca. pe mine ma ajuta sa ma misc mai repede. am folosit de la bun inceput, o sa folosesc si de-acu' incolo. eu mananc totul incalzit la microunde (am trecut printr-o perioada cand si cafeaua tot acolo o faceam..) de cand aveam 8-9 ani.. imi crestea inca vreo mana, sau un vreun tzatz suplimentar pana acu' daca era ceva :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Superb. Rumegam rumegam ca spatiu nu prea mai e la noi. E atat de vesel. Sa ne spui daca e practic. Multumesc. Stii tu inima cere..constiinta nu si nu.

quote:
Originally posted by a_deju

asta e ce am gasit, ca la chicco punct it au doar un model pe rosu.. www.ebabycom.it/product_info.php?cPath=65_78_87&products_id=2129" target="_blank">aici merge marita poza

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

asta m-a atras si pe mine din prima, culorile.. e super vesel, zici ca e vara mereu cand te dai cu carutu' asta :) de practic, ce sa zic, e super usor, am zis deja de port-bagaj, ceea ce e mare minune pt un matiz, iar motanu' sta regeste pe-acolo.. mai da cu laba dupa cate-o floricica, el zice ca poate le prinde :) mai e o chestie, la "capac" (adica partea aia anti-soare de la cap..) am loc sa agat snur de-ala cu jucarii... ceea ce, la alte carucioare, nu era. e fain dom'le, ce mai :) singurul minus, sa zicem, nu are bara... care ne era foarte utila in pozitia "mare boier cu cracii'-n sus" :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Andrada de lavyada

Ana iulia de ktrinel
david ionut de deea
a_deju super carutz!
Felicitari bbilor pentru dintzisori, stat in fundulet, papat tot.
De sterilizat nu stelirizez, spal totul cu detergent de la aloe, si atat.
desiree
ktrinel referitor la tema zilei. Eu nu mai am tata de 4 ani (infarct in somn, 47ani), si sufar enorm. VIata mea ar fii fost cu totul alta daca mai era. Am fost foarte apropiati, si seaman foarte mult cu el. Cu mama ma inteleg foarte bine, e si ea mai tanara (45) si vorbim orice, toate prostiile, dar asta de cand nu mai e el.Nicu e topit dupa Alessia si sper si ea sa fie la fel dupa el. Sunt constienta ca eu voi fii tot timpul "mama" dar as vrea ca si tata sa ocupe un loc insemnat in viata ei.
dolores mai tinem gipsu 3 saptamani. Ma bucur ca se vad imbunatatiri la picioruse

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
in primul rand m-am speriat de m-am gatit... a inceput sa tremure puiul fff tare vreo 10 min acum s-a linistit. tremura din maini si picioare, din tot corpul cam cum am vazut in filme ca fac cei bolnavi de epilepsie! de la ce poate fi? vaccin?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Alexandra, eu nu am avut probleme cu operatia de cezariana atunci cand s-a schimbat vremea, dar ma mananca din cand in cand.
Laura, habar n-am de la ce ar fi putut sa tremure Dani asa de tare. Cred ca mai bine vorbesti cu dr. Sper sa nu fie nimic grav si sa fie doar o reactie la vaccin! si multa sanatate!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

laura, nu te panica, dar suna imediat pediatra si zi-i exact ce si cum. ei mai tremura asa..ii mai apuca, dar cel mult cat un fior.. suna pediatra, n-are rost sa bat eu campii acuma...

carla.. de sapte ori am scris, de sapte ori am uitat :) felicitari pt clontos :)

Mergi la inceput