Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
kikineata spune:
Nu e Doamne ca acolo m-am uitat inainte sa intreb. Ori sunt dusa deja sunt treaza de la 5.
quote:
Originally posted by a_deju
kikineata, intra pe site la chicco punct ro, pe butonul 6+, la carucioare.. este chicco ct 0.5 hawaii. exista acelasi model si pe un galben-mustar, o sa-l vezi acolo. iar din selgros, de unde am si cumparat (ca eu duc un razboi tacit de sabotare a magazinului chicco din oras, pe motive de vanzatoare retardate..), era si un model f fain, pe bleu cu putin rosu-grena, frumusel rau, dar... unul din manere era bulit. oricum, hawaii e iubirea mea :)
aaa, v-am zis ca incape beton in port-bagaj, si chiar ramane si niste loc de-o sacosa cu targuieli??? hi hi...
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Mirona spune:
buna fetelor,
incerc si eu cateva raspunsuri:
pentru toti sarbatoritii zilei. 
Ktrinel - la tema zilei cred ca am ce raspunde. Si eu si sora mea il iubeam pe tata - pana ne-am dat seama ca de fapt mama e cea care ne ingrijeste si vede zilnic de noi - el fiind mai tot timpul plecat - sau la munca sau la popice/remy/bere cu baietii. Cand am inceput sa constientizam cat de putin conta tata in educatia noatra, in mersul zilnic al vietii am inceput usurel sa-l tinem la distanta - plus bataile (rupte din rai) pe care ni le aplica. Acum - la batranete si le cam capata inapoi cu varf si indesat - mai mult de la sora mea - care locuieste cu ei - decat de la mine. Sunt fff multe de spus - daca as incepe sa povestesc ... nu as mai termina.
In relatia tata/fiica in actuala mea familie ... incerc pe cat posibil sa realizez o astfel de legatura si sa nu creem pe mai tarziu o idee fixa cum ca mama e cea rea si cea care da directive si tata e cel care ma lasa sa fac ce vreau - insa tare ma tem ca vom avea mult de lucru in aceasta privinta - Kara deja il joaca pe degete pe ta-su si stie doar cu o maraiala si un zbieret mic sa-l faca s-o ia in brate de pe salteluta - deci ... 
Lory - tocmai fiindca nu-mi place sa spal prea mult la robotul de bucatarie - ii fac papa pe mai multe zile - fierb la greu - morcovi patunjel pastarnac telina ceapa (coapta in prealabil) dovlecel etc. si apoi le pasez - carnea separat - o pasez apoi si pe ea. In paharele de plastic (de la Ruxandra stiut) pun pireul blenduit, notez continutul si pun la congelator - am si pireu de legume si pireu doar din cartof dulce, doar dovlecel, doar morcov si cartof ... etc. si in alte paharele carnea. Am si pireu gata mixat cu carne cu tot. Cele fara carne sunt pentru varianta in care ii pun oul fiert. Te-am lamurit? Mi se pare mult mai lejer asa - nu sa stau zilnic sa fierb la legume.
si voua de la noi.
quote:
Originally posted by kikineata
Mamici, cand o sa le dati bebelusilor ceva in mana sa rontaie (de fapt sa scarpine gingiiile).
- cred ca dupa 8 luni. Spune pediatra mea ca tre sa obisnuim copiii cu glutenul dupa 6 luni - dar a mea inca nu accepta nici biscuitii - ce sa-i dau sa rontaie coaja de paine sau covrigei tari din aia pe sfoara.
- de sterilizat voi steriliza pana face piciul meu un anishor. Nu o pot feri de tot ceea ce poate baga in gura - asa ca nici nu ma mai consum. Tre sa se imunizeze si ea, nu?
BAFTA celor cu vaccinul!!!
sa nu doara si sa nu aiba urmari.mai citesc si mai revin
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
desiree spune:
....sa mai uitati de probleme:
Compunere a unui baiat de 9 ani despre Reproducere: Cititi traducerea, MERITA !!
"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.
Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.
Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.
Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.
EDUARD"
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs
a_deju spune:
quote:
Nu e Doamne ca acolo m-am uitat inainte sa intreb. Ori sunt dusa deja sunt treaza de la 5.quote:
Originally posted by a_deju
kikineata, intra pe site la chicco punct ro, pe butonul 6+, la carucioare.. este chicco ct 0.5 hawaii. exista acelasi model si pe un galben-mustar, o sa-l vezi acolo. iar din selgros, de unde am si cumparat (ca eu duc un razboi tacit de sabotare a magazinului chicco din oras, pe motive de vanzatoare retardate..), era si un model f fain, pe bleu cu putin rosu-grena, frumusel rau, dar... unul din manere era bulit. oricum, hawaii e iubirea mea :)
aaa, v-am zis ca incape beton in port-bagaj, si chiar ramane si niste loc de-o sacosa cu targuieli??? hi hi...
mda... scuzati, a inebunit lupu'... era, sapt trecuta, dar probabil ca i-a sunat lumea si le-a atras atetia ca-s neseriosi :) ei de fapt nu mai au pe stgoc, asa ca n-avea sens sa le tina la vedere... ai dat un google cu chicco hawaii? ehhh... as pune poza.. dar.. carutul e in masina si oricum n-am aparat :) intra la chicco italia, acolo sigur e.
Dbunny spune:
quote:
Mamici, cand o sa le dati bebelusilor ceva in mana sa rontaie (de fapt sa scarpine gingiiile). Poate-mi raspund din experienta mamicile care sunt deja la al doilea bebe. In parc toti ii intind Sarei ba o grisina, ba un stiks, ba un biscuite...ei nu vad ca e cat o gamalie de mica ?? Ma refer la morcov sau mar sau banana?? Si ce ati facut daca a rupt bucata si a inghitit?
Eu deja ii dau(cam de o saptamana) biscuiti fara gluten sa roada, dar nu zilnic, sunt mici cam 1X2cm. Sticsurile nu stunt indicate, contin sare si alte cele...sau daca-i faci tu de casa... am o reteta acasa de biscuiti pt bebe, diseara o pun.
Nu mai sterilizez nika de vre-o luna, dar spal totul cu apa foarte fierbinte si Fairy.
Lorym eu fierb legumele taiate bucatele mici, cam jumate de morcov(cand ii mare) un cartof mic, telina- jumatatea morcovului, pastarnac si mai putin, vreo 3-4 pastai verzi, ludaita verde cam 2-3 felii groase de-un deget, dovleac la fel... le tin incepute in celofan in frigi de pe-o zi pe alta.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
a_deju spune:
asta e ce am gasit, ca la chicco punct it au doar un model pe rosu.. www.ebabycom.it/product_info.php?cPath=65_78_87&products_id=2129" target="_blank">aici merge marita poza
roxanica2006 spune:
Si acum dupa principiul "sa moara si capra vecinului", pentru ca la mine in cap e din nou o mare varza la capitoul diversificare, va mai ametesc si pe voi putintel cu o noua schema. Asta e schema schemelor! 
Deci: am primit de la pediatra o carticica : "Principii in alimentatia copilului si a gravidei", chestii grele, cica "realizata prin eforturi comune de UNICEF, Institutul pentru Ocrotire Mamei si Copilului si Ministerul Sanatatii Publice. asta cred ca e cegva de genul listei de care pomenea Aelita, lista pe care o primeste fiecare mamica.
Buuuuuuuun. pe scurt:
- diversificarea incepe la 6 luni, pana atunci NIMIC, nici macar ceai, in cazul alaptarii exclusive
- fainurile care contin gluten se introduc la 7-8 luni,evitandu-se astfel manifestarile precoce ale celiachiei, boala conditionata genetic:
- alimentul nou va fi propus, nu impus, evitandu-se astfel anorexia psihogena;
- fructe: (in intervalul 6-10 luni) mar, suc de portocale
, pere, caise, piersici, pepene galben, mango, banana aici n-am priceput care fructe se pot introduce de la 6 luni, care mai incolo, ma rog..traiasca unicef!
-legume: (toate de la 6 luni) morcov, cartof, dovlecei, telina, patarnac, patrunjel, ardei gras, rosii, frunze de salata, de stevie, de patrunjel, ceapa, marar, spanac
- carne : vitel, pasare, vita, de la 6 luni toate
- galbenus de ou de la 6 luni jumate,
- IAURT de la 7 luni
- peste de la 10-11 luni
- FICAT de la 9 luni
despre BRANZA n-am gasit nimic, scrie in schimb mamaligutza cu branza si smantana de la 8 luni
No, cam atat. mai citesc si daca gasesc ceva interesant mai sciu. ok??
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
a_deju spune:
hai sa va mai zic si de motan, ca doar asta e scopul.. :) iete face bine, sade cumintel langa mine in polly, roade la un inel gingival de la fisher-price (asta apropo de tema cu jucariile... am cautat poza de mi-au iesit peri albi, sorry, n-am gasit nicaieri, cat ii internetu' de mare...). nu mai tzatzaim. deloc. balaia probabil era seaca, dar ea tot se mai tragea de sfarcuri... imi pare rau asa..de comoditate... dar cand vad ca motanu' e super-cat de cand ii tot dam cu biberonu', imi trece. e cuminte, jucaus, vorbaret, scuipacios, mor de drag:) dinti, n-avem, de ros roadem, dar cred ca de placere. pana una-alta mananca tot ce-i dau, n-am primit comentarii ca ceva nu i-ar fi pe plac. supa o fac dupa si intr-o ureche :) adica uneori imi iese de-o portie, de cele mai multe ori de vreo 3-4 :))
si ca zisei de supa, na ca e gata.. ma duc sa prepar, sa vad ce cantitati industriale produc si azi:) pupam si revin!
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Mirona
...ii fac papa pe mai multe zile - fierb la greu o pasez apoi in paharele de plastic pun pireul blenduit, notez continutul si pun la congelator Mi se pare mult mai lejer asa...
La mine lasa multa zeama cand descongelez... si la tine ?
Si daca da, ce faci cu zeama aia o amesteci cu continutul? O arunci ? Asa nu-mi place zámálaul ala ...parca-i spalatura...
Alta intrebare: folosesti microundele pt descongelat ? Frigiderul ? Zicese ca nu-i voie sa descongelam la aer liber din cauza bacteriilor, dar nici undele de la micro nu-s indicate
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
doradora spune:
din momentul in care se incepe diversificarea, nu prea mai avem cum sa sterilizam ca pana atunci. eu sterilizez in continuare biberoanele si linguritele, dar farfuriile ei doar la 2-3 zile; robotul de bucatarie, asta e. sau furculita cu care iau legumele sa le pun in blender.
mie imi zisese doctorita sa sterilizez bine bine pana pe la 6 luni, si dupa aia la 2-3 zile. dar nu avem cum sa sterilizam chiar tot. plus ca incet incet trebuie sa se obisnuiasca si organismul cu una, cu alta. una e cand e nou - nascut si vine din mediul intrauterin, si alta e acum, cand e mai maricica. imi spun ca odata si odata tot trebuia sa ajungem aici.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri